Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
válasz
pusi1981 #1104 üzenetére
köszi most már én is rájöttem és zoom on nézzük... de azért ez durva hogy 3 hét alatt beleégett.... ez a technológia nem jó. Mennyi éve van plazma és még mindég ez a beégés nyavalya... hát... szerintem szánalmas dolog. Az meg, hogy a boltban amikor rákérdezel, a válaszuk legyintés és megnyugtatás, hogy az már régen volt, hogy beégtek a plazmák.
Én is baromira figyeltem amúgy 1,5 hónapig. Hangyáztam, ha sokat néztem egy adót, meg váltogattam is. Fényerő a mai napig -10 en van a kontraszt az mondjuk 45 körül (THX profil)... és tessék. Velem van a baj az is lehet, de azóta csak azt a rohadt RTL logót figyelem világos háttereknél...Tv képe viszont meglepően szép. Anyámék samu lcdje elmehet a sunyiba ehhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest