Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
válasz
pusi1981
üzenetére
köszi most már én is rájöttem és zoom on nézzük... de azért ez durva hogy 3 hét alatt beleégett.... ez a technológia nem jó. Mennyi éve van plazma és még mindég ez a beégés nyavalya... hát... szerintem szánalmas dolog. Az meg, hogy a boltban amikor rákérdezel, a válaszuk legyintés és megnyugtatás, hogy az már régen volt, hogy beégtek a plazmák.
Én is baromira figyeltem amúgy 1,5 hónapig. Hangyáztam, ha sokat néztem egy adót, meg váltogattam is. Fényerő a mai napig -10 en van a kontraszt az mondjuk 45 körül (THX profil)... és tessék. Velem van a baj az is lehet, de azóta csak azt a rohadt RTL logót figyelem világos háttereknél...
Tv képe viszont meglepően szép. Anyámék samu lcdje elmehet a sunyiba ehhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest