- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Johnny Cage #817 üzenetére
Szerintem sokan túllihegik ezt a témát. Nálam pl az IPTV settopbox 1080-as 16:9 jelet ad, tehát a 4:3-as adók mellé ő rakja a fekete sávot. És ez ugyanolyan, mintha a TV-n OFF-ra lenne téve az oldalsáv. Semmi gondot nem vettem ebből észre. 2 órás 4:3 adó nézés után odébb kapcsolva a legminimálisabb kontrasztkülönbség sincs a két oldalsó részen.
Ma pl otthagyta az asszony a TV-t a szobában bekapcsolva, és közben jött ilyen buzi tv-s betelefonálós játék, ahol rejtvény statikus volt a képen. Legalább fél órán át ott volt szerintem, mikor bementem meg is ijedtem egy pillanatra, hogy na most... aztán elkapcsoltam, és semmi nyoma. Rátapadtam a képernyőre, és semmi maradvány nem látszik, nulla.Egyébként én pont az a fajta vagyok, hogy nem vagyok hajlandó torzított képet nézni. Ami 16:9 az fullscreen, ami nem, az nem. Annál ott a fekete sáv, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest