- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDMI topic
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
Meglepődtem volna, ha te nem gondolnád másként mint mindenki más Locutus cimbora
Egyszer majd véletlenül elszundítasz egy kellemes vasárnap délután a TV előtt sziesztázva, majd este felébredvén odébbkapcsolsz a vacak sorozatokról és ott virít képernyődön majd a fehér logo. Lehet akkor mégiscsak együttérzel majd velünk egy pár percre... amíg el nem mossa néhány reklám a fehér pacát a bal felső sarokból... bezzeg ha véletlenül reggel találnál felébredni; nos akkor örökre a tiéd marad a kellemes délutáni szundítás emléke.
-
Dracula
őstag
Hm, ilyen nekem is kéne... nekünk földeletlen a konnektorok nagy része a szobákban. A kép remegés sajnos az előző tv-n is volt (UPC kábelen is), és a másik CRT-n is van.
NEm hiszem, hogy a szolgáltató hibája, mert UPC-s rézkábelen ugyanúgy megvolt, mint most IPTV-n... már csak arra tudok gondolni, hogy a konnektor a ludas, és valami elektromos interferencia van.Amikor van bármilyen keret, pl. egy híradóban alul egy szalag, hogy ki beszél, annak a teteje vibrál! Így lehet lejobban jellemezni.
Vagy az egész társasház "szar" ilyen szempontból?
1x ki kéne próbálnom rendes, megcsinált, földelt aljzatból, mint amilyen a konyhában és környékén van. Ott viszont nincs ugye TV adás, hisz az UTP kábel bejön ide a STB-ba.
Üdv!
-
-
madgie
titán
Nemtom, cimborám is O!Play R1-et vett, 10-ből egy mkv-nál nincs kép, csak hang. Oké, elvileg okosítható HD2-es firmware-rel a cucc, de egy átlagjúzernek pont magas a putty-tyal való mókolás.
Egyébként ez nem az R1 konkrét hibája, úgy értem, minden médialejátszón gyakran kell fw-t frissíteni, nekem sem vitte az októberi firmware-ű WDTV Live az újabb filmeket, frissíttettem a legújabbra, oszt jóvan. O!Play-hez sem ártana már a frissítés megjelenése. Egy PC-vel viszont nincs ilyen gond, felraksz a Shark kodeket és a Media Player visz mindent, vagy lehúzod az MPC-HC-t vagy az XBMC-t oszt használod boldogan, mindig van kép/hang, nem csúszik el, satöbbi. Persze ott is van buktató bőven, ha lenne ultimate megoldás, mindenki azzal élne, nem?
-
Johnny Cage
addikt
a 4:3-as (tehát egyelőre az adók többsége) adások miatt vagyok rá kíváncsi, mennyire nézhető kizoomolt képpel az adás (az, hogy két világos sávot tesz a TV a fekete sávok helyére, egész egyszerűen egy vicc). merthogy állitólag ha 4:3-as adásokat nézel túlnyomó részt, a foszfor kevésbé használódik el a kép két szélén és egy idő után ez is meglátszik, mint ha statikus képtartalom lenne ott..
azt mondják, hogy a Panasonic viszonylag értelmesen oldja meg, csak a kép két szélét torzítja, erre lennék kíváncsi. hogy lehessen látni hogy néznek ki a normál TV-adások kizoomolva (köszönöm ha megcsinálod)
-
Dracula
őstag
Asszem én is ezt fogom tenni. Most menjen a rendes gép, és mellette még a plazma is egy videó miatt? Hát azt már nem. Ez az OPlay (2) nekem is szimpi. HDMI-m van már meg optikai kábel is, és vinyó is akad.
A "remegő" képet pedig továbbra is fenntartom. Ilyen a plazma!
Szerencsére nekem nem volt semmi gond beégéssel, vagy csíkkal. Sajnálom, aki így járt, de én nem hagynám annyiban. Fogyasztóvédelem, ennyi.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged