- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Celeborn #596 üzenetére
Hali,
- ciripelés: én kb. 2 méterről nézem, de még este sem hallom. Ha odahajolok a hátlaphoz, valóban van ciripelés, de szertintem a TV-ket általában elölről szokták nézni, nem hátulról... :-)
- beégés: első G20-am be volt égve, úgy vettem, sajna nem láttam a boltban, csak otthon derült ki. Ha pl. rajta hagyod a Box-ot merev képpel pár napig, akkor biztos beég. De pl. egy futballmeccs után az eredményjelzőnek nyoma sincs, mint ahogy a csatornalogóknak sem... Én egyszer láttam ghosting-ot, a WD TV Live bejelentkező logója maradt rajta kb. 5 percig.
- 24p: tökéletes a lejátszásÉn 2 hónapja vettem, de nem bántam meg. Full HD döbbenet rajta (720p is, ha jó az anyag), és az SD adás sem gáz. Én ettől tartottam a legjobban, mert LCD-ket néztem előtte, azokon nagyon gáz volt az analóg SD, de kellemesen csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest