Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusszia
tag
Köszi SZépen a válaszokat.Akkor gazdagabb lettem egy 1TB-os HDD-vel amire bármit tudok tárolni de a TV-s használat felejtős. Mikor használja a TV egyébként a saját tunerjét? Ha pl. kábelTV-t közvetlen dekóder nélkül rádugom IPTV vagy mi?
Úgy gondolom akkor a megoldás a wifi adapter amellyel bármit lejátszok "kanóc" nélkülami a laptopon van. -
-
Celeborn
tag
Köszi a választ. Ez bíztatóan hangzik.
És a játékokkal kapcsolatban amit írtam, hogy LCD-n a sötét árnyalatok egységesen "feketének" látszanak, hogy fest a G20-on? Pl. az Alan Wake-ben ugyebár elég sok jelenet játszódik sötétben, és LCD TV-n azt se tudtam, hol vagyok. Meg Assassins Creed-ben is amikor föld alatt nyomulok csak nagyon felemelt fényerőnél látom, hogy merre kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson nyomtatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest