Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusszia
tag
Köszi SZépen a válaszokat.Akkor gazdagabb lettem egy 1TB-os HDD-vel amire bármit tudok tárolni de a TV-s használat felejtős. Mikor használja a TV egyébként a saját tunerjét? Ha pl. kábelTV-t közvetlen dekóder nélkül rádugom IPTV vagy mi?
Úgy gondolom akkor a megoldás a wifi adapter amellyel bármit lejátszok "kanóc" nélkülami a laptopon van. -
-
Celeborn
tag
Köszi a választ. Ez bíztatóan hangzik.
És a játékokkal kapcsolatban amit írtam, hogy LCD-n a sötét árnyalatok egységesen "feketének" látszanak, hogy fest a G20-on? Pl. az Alan Wake-ben ugyebár elég sok jelenet játszódik sötétben, és LCD TV-n azt se tudtam, hol vagyok. Meg Assassins Creed-ben is amikor föld alatt nyomulok csak nagyon felemelt fényerőnél látom, hogy merre kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó TX-P42G20E modelljét tesztelve vizsgáltuk meg a plazmatechnológia előnyeit és hátrányait.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tea
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest