Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- E-book olvasók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alusszia #1221 üzenetére
Igen, digitális, de NEM A TV SAJÁT TUNERJÉT használod, hanem a tányéroshoz adott STB van összekötve a TV-vel (Scart-on vagy HDMN-n, tökmind1), és így ugye a TV tuner kiesett a láncolatból. Magyarán: a TV-vel csak a saját DVB-C vagy DVB-T tunerjén keresztül vett digitális adást tudod rögzíteni.
-
válasz
Alusszia #1213 üzenetére
Külső USB-s vinyóra felvenni (akár időzítve is) csak a digi tunerről vett adást lehet, tehát ha nálad analóg van, akkor felejtős. Ráadásul a felvett anyagot csakis azon a tv-n tudod visszanézni, ami felvette, még egy tök ugyanolyan típusú (pl. szomszéd) másik tv-n sem fogod tudni lejátszani. Szerintem jó kis fícsör, az úszó VB-t pl. így néztem meg, szinte kifolyt a víz a tv-ből, olyan szép képe volt (ráadásul a felvétel ugyanaz a minőségű, mint az élő adás, ami ebben az esetben HD). Állítólag van olyan korlát, hogy csak 160GB-nál nagyobb külső vinyóra enged felvételt készíteni (nekem 250-es van). Nem javasolt még az USB hosszabbító kábelek használata sem, bár ezt érdemes kipróbálni (lehet, hogy csont nélkül megy hosszabbítóval is).
-
válasz
Celeborn #596 üzenetére
Hali,
- ciripelés: én kb. 2 méterről nézem, de még este sem hallom. Ha odahajolok a hátlaphoz, valóban van ciripelés, de szertintem a TV-ket általában elölről szokták nézni, nem hátulról... :-)
- beégés: első G20-am be volt égve, úgy vettem, sajna nem láttam a boltban, csak otthon derült ki. Ha pl. rajta hagyod a Box-ot merev képpel pár napig, akkor biztos beég. De pl. egy futballmeccs után az eredményjelzőnek nyoma sincs, mint ahogy a csatornalogóknak sem... Én egyszer láttam ghosting-ot, a WD TV Live bejelentkező logója maradt rajta kb. 5 percig.
- 24p: tökéletes a lejátszásÉn 2 hónapja vettem, de nem bántam meg. Full HD döbbenet rajta (720p is, ha jó az anyag), és az SD adás sem gáz. Én ettől tartottam a legjobban, mert LCD-ket néztem előtte, azokon nagyon gáz volt az analóg SD, de kellemesen csalódtam.
-
válasz
Ares_lovag #536 üzenetére
Csak a rend kedvéért: a két TV között (Pana 42G20 és Fili 42PFL9664) van kb. 120 kHUF különbség (a Fili a drágább).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó TX-P42G20E modelljét tesztelve vizsgáltuk meg a plazmatechnológia előnyeit és hátrányait.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest