Új hozzászólás Aktív témák

• mate01

csendes tag

válasz Dollface #574 üzenetére

Helló!

Filmeket is 50Hz-en nézed? Játékoknál biztos jó a magas képfrissítési érték, illetve a folyamatos mozgás, de egy filmet szerintem élvezhetetlenné tesz. 24p megjelenítést tud a tv, és úgy tényleg olyan a film, mint a moziban. Párom szerint bekapcsolt frame creation-nel "túl jó a kép". :) Gondolom a 24 képkockás megjelenítés úgy működik, hogy mondjuk 100 kockát jelenít meg a tv másodpercenként, de csak 4 kockánként vált képet. Így nem folyik ki az ember szeme.

Elképesztő homogén a képe a tvnek, teljes fehér vagy szürke képnél teljesen azonos a fényerő mindenhol. Szellemképet ezekben az állapotokban sem láttam, pedig néztem vele meccset, meg az rtl logó is mindig ugyanott van. Sőt, kikapcsolt oldalsávval nézem a 4:3-as adást és állítólag az sem tesz jót neki, de semmit nem vettem észre.

Garancia ügyben én is beszéltem a központtal, a kis szürke garanciafüzet 4-5 oldalát kell elküldeni nekik (persze én lefényképeztem a füzetet elölről). Sajna elfelejtették lebélyegezni, így mehetek be a boltba. :(

üdv.

Új hozzászólás Aktív témák