- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate01
csendes tag
válasz
Dollface #574 üzenetére
Helló!
Filmeket is 50Hz-en nézed? Játékoknál biztos jó a magas képfrissítési érték, illetve a folyamatos mozgás, de egy filmet szerintem élvezhetetlenné tesz. 24p megjelenítést tud a tv, és úgy tényleg olyan a film, mint a moziban. Párom szerint bekapcsolt frame creation-nel "túl jó a kép".
Gondolom a 24 képkockás megjelenítés úgy működik, hogy mondjuk 100 kockát jelenít meg a tv másodpercenként, de csak 4 kockánként vált képet. Így nem folyik ki az ember szeme.
Elképesztő homogén a képe a tvnek, teljes fehér vagy szürke képnél teljesen azonos a fényerő mindenhol. Szellemképet ezekben az állapotokban sem láttam, pedig néztem vele meccset, meg az rtl logó is mindig ugyanott van. Sőt, kikapcsolt oldalsávval nézem a 4:3-as adást és állítólag az sem tesz jót neki, de semmit nem vettem észre.
Garancia ügyben én is beszéltem a központtal, a kis szürke garanciafüzet 4-5 oldalát kell elküldeni nekik (persze én lefényképeztem a füzetet elölről). Sajna elfelejtették lebélyegezni, így mehetek be a boltba.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- További aktív témák...
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest