- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate01
csendes tag
panaudio - videopart.hu
Másol valóban olcsóbb, csak nem lehet kapni. 410 volt, de másnap megjött. 5 év garancia mindenhol érvényes, panasonic.hu-n kell regisztrálni.
update: Vettem hozzá egy dvb-t antennát 4e-ért, döbbenetes képe van a foci vb-nek.
4. kerületben tök jó a vétel, és még jól is néz ki az antenna, kb mint egy képkeret.
A sok beállítási lehetőség zavarba ejtő, pl. dvd lejátszás: a fél filmet megnéztem fintorogva, mire rájöttem, hogy ki kell kapcsolni az "intelligent frame creation"-t, mert olyan folyamatos a film, mintha videokamerával lenne felvéve. Kimondottan zavaró. Kikapcsoltam, mozi feeling is visszajött. Upc boxhoz a thx közeli prohardveren ismertetett "ideális" képbeállítás a jó, de antennával a focimeccset már "normál" képbeállítással néztem, ott jobban tetszett az élénk, videojátékos színvilág. Mellesleg a kézikönyvben nincsnek elmagyarázva rendesen a beállítás pontjai, pl. mi az, hogy 16:9 túlpásztázás??
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lightyear - befektetési app
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Kompakt vízhűtés
- Parfüm topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest