- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
Én nem vagyok plazma ellenes, nem is lehetek, mert nem volt még plazmám. Csak azt tudom mondani, amit pl. bevásárlóközpontokban látok.
Szvsz olyan körülmények között nem jön ki mennyivel jobbak - mint ahogy sokan állítják. Viszont készséggel elhiszem hogy pl. otthon - sötét szobában - sokkal feltűnőbb lenne a különbség.
Én inkább csak azt furcsáltam, hogy se plazmatopikban, se ebben a cikkben/topikban meg sem említik ezt a jelenséget, ami szerintem nem csak nekem tűnik fel. Sőt kb lehülyézik azt, aki ezzel jön. Igazából azt vártam, hogy valaki megmondja, hogy miért van ez.Már csak azért is, mert különben érdekelne a plazma az egyéb előnyei miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest