- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
Én nem vagyok plazma ellenes, nem is lehetek, mert nem volt még plazmám. Csak azt tudom mondani, amit pl. bevásárlóközpontokban látok.
Szvsz olyan körülmények között nem jön ki mennyivel jobbak - mint ahogy sokan állítják. Viszont készséggel elhiszem hogy pl. otthon - sötét szobában - sokkal feltűnőbb lenne a különbség.
Én inkább csak azt furcsáltam, hogy se plazmatopikban, se ebben a cikkben/topikban meg sem említik ezt a jelenséget, ami szerintem nem csak nekem tűnik fel. Sőt kb lehülyézik azt, aki ezzel jön. Igazából azt vártam, hogy valaki megmondja, hogy miért van ez.Már csak azért is, mert különben érdekelne a plazma az egyéb előnyei miatt...
-
einstein
senior tag
"Aki meg azt írja, hogy plazmán elmosódott az 1080p, az vegyen szemüveget, vagy mossa ki a csipát a szeméből, mert valószínű az homályosított be neki. Ilyen baromságokat is kb az terjeszt, aki sosem látott még plazmát. Vagy azt mondták neki, hogy ezt kell látnia, és nagy úr a pszichózis "
Már bocs, de szerintem ha valaki azt látja hogy az lcd éles a plazma meg nem _annyira_, akkor pont a te szemeddel van a baj, hogy ezt nem veszed észre. (Már leírtam korábban, hogy én mit látok, mintha vibrálnának / mozognának a képpontok, ha közelről nezem. Még a G20-on is)
Egyébként meg milyen jogon sértegetsz másokat?? -
einstein
senior tag
"vibrál "riceg" a képe"
ezt mikor álmodtad?Ezt elég sok ember álmodja. Legalábbis sok embertől hallom, és saját tapasztalat is. Azt nem tudom mások mit értenek vibrálás alatt - lehet nem ugyanarról a jelenségről van szó minden esetben. Amit én látok az az, hogy a plazmán mintha nem lenne "tiszta" a kép, vagyis mintha zajos lenne. Nem hiszem hogy ez a képfrissítés miatt van, hanem inkább mintha a képpontok váltogatnák a színüket. Nem tudom máshogy leírni
Tény, hogy ugyanaz az anyag élesebbnek tűnil LCD-n.
Bár hozzáteszem ez elsősorban közelről látszik, normál nézési távolságról már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest