- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Nekem még ugyan gen9-es plazmám van, de a vibrálás és a nem teljesen fehér az stimmel. A vibrálást főleg akkor lehet észrevenni, ha fáradt az ember és/vagy bolti módot használ (=fényerő és kontraszt a maximális beállítható felett, ezt használják a boltokban kirakott tv-knél, hogy nagy fényben is látható legyen valami a képen). A bolti mód persze igaz az LCD-kre is, ebben tényleg jobbak (aztán kifújt
). Nálam shop mode-ot a gyári beállítások visszaállítása után lehet egyszer kiválasztani, ekkor tényleg vibrál, főleg ha a perifériában van a tv képe.
Normális esetben (cinema mode és még azon is finomítva) a vibrálás már csak akkor látszik, ha nagyon fáradt vagyok (ez egyébként teljesen emberfüggő, van aki normál esetben is látja). A fehérek tényleg nem fehérek nálam sem (kicsit maszatosnak tűnik a kép), de ez szvsz fél óra alatt megszokható.
Mod.: Ja és a Pana távirányítóját ne szidjuk, számtalanszor sikerült megröptetnem véletlenül, de semmi baja.
Mod2.: Ami még fontos a plazmáknál, hogy az üveg miatt baromira érzéketlen a tv képernyője, főleg egy lcd-hez képest. Nekem sikerült belefordulnom vasalódeszkával(
), de semmi nyoma nem maradt. Persze ez a legjobb: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest