Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcage
tag
Nyilván, bizonyos limitációval elérhető a media lejátszás ennél a tv-nél is. Én is nézegetek képeket/videókat SD kártyáról, vagy akár a kamerát közvetlenül összekötve.
De amit te szeretnél, hogy hd filmeket/zenét/blabla játszon le, arra alkalmatlan lesz. Más gyártók ugyan lejátszanak, de azok is csak erős kompromisszumos megoldások.
De ha belegondolsz, nem is ezért vetted meg szerintem, hanem azért, mert szép a képe. És ennyi a lényeg.
Én is nézegettem korábban mindenféle gyártók termékeit, de utána rá kellett jönnöm, hogy ez csak egy megjelenítő, ne várjunk többet tőle. Veszel egy belépő szintű mp-t és máris sokkal előrébb vagy.J
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest