- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardred
tag
válasz zsirfecske #75 üzenetére
"minek összevissza letölteni minden warez játékot és végigtolni 1 nap alatt csúcsvégéán csrillió felbontásban? helyette lehet szelektálni és normálisabb játékokkal tölteni az időt, olyanokkal amiket talán eredetiben megvenni is megéri.. "
^ this.
Ezt az elvet követem egy éve, és sokkal jobb és szárazabb érzés, mint mintden szart lewarezolni, aminek tényleg semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
wardred
tag
Nem teljesen off, és elfogadok szivesen linkeket is, de mi az, ami miatt a PC-n 3x erősebb video megjelenítő szükséges, mint pl a konzolokon?
Azt még én is tudom, hogy az architektúra tök más, és hogy a PS is pl vagy 8 magos CPU-val dolgozik (csak tipp) ami mellé jön valami PC-s szemmel nézve ótvar *** vga. Ha így van, akkor miért nem tud sokkal sokkal többet egy VGA? Teljesítménye 100x odaveri a konzolokban találhatót, kizárt dolognak tartom csak a programkód teszi.
-
wardred
tag
Biztos csak én vagyok nagy nagy láma, de nem lenne kicsit jobb megoldás az, ha normális árra törekednének, és nem félévente kiadni valami "tök újat" amiért ismét fizethetsz, csak semmi értelme?
Ha jól értettem a cikket, akkor ez a 6-os széria valami tisztán csak feljavított változata lesz az 5ösnek? Ha így van, akkor egyre inkább kezd az AMD beleesni abba a kategóriába, amiben az NV volt régen...
Miért nem csinálnak valami olyan mutatványt, amilyen a 4850/30 volt anno? Nem hiszem el, hogy nem jöttek ki belőle elég jól...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Gigabyte Amd Radeon RX 5700XT 8GB 6hó jótállás/számla
- Gigabyte RX 7600 GAMING OC 8G Garanciával
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- MSI Amd Radeon RX 5700XT Videókártya 6hó jótállással/számlával
- EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest