- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardred
tag
válasz
zsirfecske #75 üzenetére
"minek összevissza letölteni minden warez játékot és végigtolni 1 nap alatt csúcsvégéán csrillió felbontásban? helyette lehet szelektálni és normálisabb játékokkal tölteni az időt, olyanokkal amiket talán eredetiben megvenni is megéri.. "
^ this.
Ezt az elvet követem egy éve, és sokkal jobb és szárazabb érzés, mint mintden szart lewarezolni, aminek tényleg semmi értelme.
-
wardred
tag
Nem teljesen off, és elfogadok szivesen linkeket is, de mi az, ami miatt a PC-n 3x erősebb video megjelenítő szükséges, mint pl a konzolokon?
Azt még én is tudom, hogy az architektúra tök más, és hogy a PS is pl vagy 8 magos CPU-val dolgozik (csak tipp) ami mellé jön valami PC-s szemmel nézve ótvar *** vga. Ha így van, akkor miért nem tud sokkal sokkal többet egy VGA? Teljesítménye 100x odaveri a konzolokban találhatót, kizárt dolognak tartom csak a programkód teszi.
-
wardred
tag
Biztos csak én vagyok nagy nagy láma, de nem lenne kicsit jobb megoldás az, ha normális árra törekednének, és nem félévente kiadni valami "tök újat" amiért ismét fizethetsz, csak semmi értelme?
Ha jól értettem a cikket, akkor ez a 6-os széria valami tisztán csak feljavított változata lesz az 5ösnek? Ha így van, akkor egyre inkább kezd az AMD beleesni abba a kategóriába, amiben az NV volt régen...
Miért nem csinálnak valami olyan mutatványt, amilyen a 4850/30 volt anno? Nem hiszem el, hogy nem jöttek ki belőle elég jól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kiszivárgott információk szerint az AMD marad a 40 nm-es gyártástechnológián.
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Túra és kirándulás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest