-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
Vangelis #1941 üzenetére
Én is megküzdöttem a vevőszolis kiscsajjal, hívta a górét és elmagyaráztam neki, hogy mi a szitu...nem nagyon tetszett neki a kioktatás így reggel 6:20-kor, de belátta, kár vitatkozni
. Már csak 1 db maradt utánam itt Kanizsán, szóval behúzhattak pár embert az 1 éves fecnijükkel. Irány vissza, és követeld a 2 évedet, ami jár.
Amúgy helyben frissítettem, minden ok a cuccal, kár volt előre a para. A többi nyügjére hamarosan lesz megoldás, ebben nem kételkedem, de aki ma megtudja szerezni ezt a "csodát" szerintem ne hagyja ki, ez az ár bagó érte...az almúlt években tucatjával mentek át a kezemen ezek a 20-30k-s kínai csodák, ez így első blikre ennyiért a legvállalhatóbb, nem beszélve a 2 év hivatalos garival a háta mögött. Aki most akar egy filléres tabot, fusson-szaladjon a legközelebbi tecsóba, nekem ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest