Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rocks

aktív tag

Kérnék egy kis segítséget.
    Amikor csatlakoztattam a telefonomat a Pc-hez azonnal bejelentkezett az ovi-ba és felajánlotta, a lehetosegeket (szinkronizálás pc-telo, + letöltések ovi aruhazbol stb.)
    Úgy állítottam be az ovin, h én döntöm el mikor szinkronizáljon a pc-rol a telora, és fordítva.
    Eddig nem is volt gond.
    Tegnap újra csat. pc-re gondoltam ráteszem a telora a Genesis egyik albumját win.media playeren. (USB-n át)
    Lehet hülyének néztek, de nem nagyon figyeltem az átrakást. úgy sac/kb 1,5 öra múlva odanéztem és láttam, h még mindíg szinkronizál. Gyorsan bontottam , és megdöbbentem, mert rajta volt egy csomó zene amit nem kértem.
    No zenetárba be, és mind törölve a telon.
    Újra csat, és most figyeltem csak a másolást.
    Amikor befejezte megnéztem a telot és láttam, h továbbra is média átvitel folyamatban van-t ír ki. :Y
    vártam egy kicsit hátha abbahagyja, de mivel nem történt semmi bontottam az USB-t.
    Megnéztem mi az anyját rakott fel a pc-rol.
    Majdnem az összes képet és videót átrakta és par nem kért zenét is, pedig nem adtam ilyen utasítast! :Y
    Pár órát azzal qrtam el, h törölgessem a nem kívánt tartalmakat. :O
    Megtudná valaki mondani mi okozhatta ezt a nem kért müveletet?
    Most nem merem csatlakoztatni nehogy megint beinduljon a szinkron automatikusan, pedig nem arra van állítva az ovim, és nincs kedvem újra gyalulgatni a tartalmat... :(
    Mit cseszhettem el, vagy csak szimplán megzakkant a telom?

Új hozzászólás Aktív témák