Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
válasz
Polarstar #31057 üzenetére
Remélem neked is beválik, hagel! Milyen típusút sikerült beszerezni?
Én anno drágáltam kissé, a Corvinban volt 5e az ára. Neked mennyiért sikerült beszerezni?Olvastam a hardcase-ekről (lehet, hogy pont itt), hogy a teló és a tok közötti résen bemegy a por és csúnya karcnyomok alakulnak ki az illeszkedés mentén. Na, hát nekem egy éve van már meg, akkor felpattintottam és gondoltam tegnap egyet, megnéztem mizújs alatta, lett-e szépséghiba. Levettem és csak pihe-puha koszokat találtam, karc az nuku. Szemüvegtörlőkendővel áttörölve is megbizonyosodtam a ház épségéről. Szóval, ha csak nem lakik homokbánya mellett a használója, akkor nem hiszem, hogy ez a karcolódás valós veszélyt jelentene.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest