- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
"Amúgy nem kerek nekem ez az OVI dolog, ha ezentúl a C7ről biztonsági másolatot akarok csinálni, azt a neten keresztül, csak az OVI-val tudom megtenni? Nem vagyok paranoiás, de nem szeretném az összes személyes adatot valami távoli szerverre tenni, jó lesz az a saját gépemen. Aztán lehet h teljesen félreértem a működését, és nevetséges a kérdés
"
Ha nem csal az emlekezetem keszulekrol neten csak nevejegyzeket enged szinkronizalni, de siman csinalhatsz backup-ot Ovi suite-al is, az a sajat gepedre menti az adataidat.
-
Kvazár
őstag
Régit össze szinkronizálod az outlookkal, majd az újat is, és kész. Ez akkor is beválik, ha 2 tök másmilyen eszközről van szó, pl.: PDA vs. N95.
Misály: Opera fan vagyok de nagyon, és PC-n csak azt használok, meg N95-ön is, de N8-on már nem igazán használható, ott tényleg a sajátja tűnik a leghasználhatóbbnak. Viszont a Neptun legördülő menüi kifognak rajta.
N95-ön még jó volt, mert ott volt kurzor, meg minden, de itt már nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest