- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarlon
aktív tag
Nekem tetszett az írás, köszi!
Én amióta használom az N8 at, egyszer sem fagyott le, pedig mit riogattak ezzel, phőő!
Egy hete nincs kikapcsolva és NEM LASSULT MÉG BE!! Igaz, hogy váltogatok az energia takarékos mód és a normál mód között, de eddig hibátlan a gép.
Most épp a készenlétet tesztelem, tényleg csak arra használom, amire nagyon szükséges, telefon, sms, kevés navi, kevés net, 1-2 fotó és 2 nap alatt egy rublikát ment le az akksi, meglepő. Bár lehet, h most egy nap alatt le fog menni az összes, de eddig nem úgy tűnik
Az enyémen az üveg körül futó fém csíknak picit sorjás a széle, de lehet, hogy majd lecsiszolom egy asztallapon (Misály)
Egy valamiben bízok még, amit sosem szerettem a telefonokban és eddig csak a 6233 volt képes erre, mégpedig, hogy nem lesz poros az előlap és a kijelző közötti rész. Mert arra nagyon allergiás vagyok :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest