- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarlon
aktív tag
Nekem tetszett az írás, köszi!
Én amióta használom az N8 at, egyszer sem fagyott le, pedig mit riogattak ezzel, phőő!
Egy hete nincs kikapcsolva és NEM LASSULT MÉG BE!! Igaz, hogy váltogatok az energia takarékos mód és a normál mód között, de eddig hibátlan a gép.
Most épp a készenlétet tesztelem, tényleg csak arra használom, amire nagyon szükséges, telefon, sms, kevés navi, kevés net, 1-2 fotó és 2 nap alatt egy rublikát ment le az akksi, meglepő. Bár lehet, h most egy nap alatt le fog menni az összes, de eddig nem úgy tűnik
Az enyémen az üveg körül futó fém csíknak picit sorjás a széle, de lehet, hogy majd lecsiszolom egy asztallapon (Misály)
Egy valamiben bízok még, amit sosem szerettem a telefonokban és eddig csak a 6233 volt képes erre, mégpedig, hogy nem lesz poros az előlap és a kijelző közötti rész. Mert arra nagyon allergiás vagyok :S[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest