- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
még mindig nincs meg a telefon
de most azért már jelzni szeretném, milyen színű legyen.Szóval a fehér és a sárga között dilemmázom, élőben megnézni nem nagyon lesz időm.
-A sárga nem kelt játéktelefon/gagyi hatást?
-A fehér hátlap nem szineződik, sárgul?
-A két szín közül melyik matt?
Előre is köszi!!
J.
-
jeni
félisten
A Nokia CR-122 modellhez nem volt plusz korong . A Youtube video portálon ott megleshető és ahhoz mellékelnek korongot.
mivel a tapadó korong nélkül csak az ablakhoz lehetne rögzíteni rendesen. -
raytrace
csendes tag
Autós tartónak jelenleg ezt használom Samsung ECS-K200BEG és nagyon rendben van. Azonban ha nagyon összenyomom a szélein a befogót, akkor az oldalsó gombokat aktiválhatja, de kikerülhető probléma.
Különben tervezek egy CR-123-ast is venni. Nekem szempont volt, hogy a kamerát is használhassam vezetés közben, ha kell.
Nano pad-t használ valaki, van tapasztalat, érdemes venni ilyet -
hoffman_
nagyúr
válasz
gergelyatya #6789 üzenetére
tegnap bevásároltam, ami fixen marad:
contre jour, cut the rope + experiments, fruit ninja, plants vs zombies, where is my water, where is my perry, jewels
-
gergelyatya
csendes tag
Ki milyen játékot játszik?
-
kovadam1
tag
sziasztok mitől lehet az hogy a telefonom csak úgy magától újraindul?
-
BarcaVi
csendes tag
Sziasztok! Már kb. 1 hónapja vagyok boldog Nokia L820 tulajdonos. Egy Samsung Galaxy SII-ről váltottam, de kicsit elegem lett a megbízhatatlanságból és az Androidból. A Nokiával és a WP8-cal egészen elégedett voltam idáig, de az elmúlt hetekben egy olyan jelenségre lettem figyelmes, ami eléggé bosszantó. Az aksi van hogy spontán 6-12%-ot merül kb. fél óra alatt, úgy, hogy hozzá sem nyúlok, pedig az elején volt, amikor két napig is bírta. Egy újraindítás segít csak a dolgon. Gondolom ezért valamelyik program felelős, de nem jövök rá mi az. Volt valakinek hasonló problémája? Létezik esetleg valami progi ami mutatja, hogy melyik alkalmazás hány százalékot merített az aksin? Androidban volt ilyen, az elég hasznos volt.
-
-
kuszal
tag
Szia,
használni az autós tartóban olyan évi 10-15 alkalommal használom, tehát nem olyan gyakran. A tartóban szépen beilleszkedik, de mint írtam, oldalról kell beletolni. A megfogó karok nem takarnak ki semmilyen gombot és a töltőn csatlakozó is szabadon marad..
Bluetooth headsetnek egy BH-217-et használok, mert ahhoz van egy műszerfalra felragasztható tartó, amelybe a headset beledugva kikapcsol. Ha pedig kiveszem a tartóból, akkor azonnal bekapcsol, csatlakozik a telefonhoz és fogadja a hívást. Nagyon de nagyon kényelmes és a headset sokáig bírja egy feltöltéssel. Két telefont is tud kezelni, így a privát és céges telefonomhoz is jó. -
hoffman_
nagyúr
na, ma végre beléptem a wp8 klubba, egész nap ismerkedtem vele, pontosan azt kaptam eddig, amit vártam, baromira elégedett vagyok a rendszerrel is és a 820-al is
két dolog zavar eddig:
1. nem kezeli a vcf fájlokat. ez rossz. vagy trükközök, vagy favágok, egyik se jó...
2. bizeg a 3 touch gomb, és nem találtam meg, hol lehetne kikapcsolni. mondjátok, hogy béna vagyok, és ki lehet kapcsolni, légyszi.... -
jeni
félisten
mint ajánlás alapján kérdeztem ,hogy melyik a jobb vétel a Nokia Bluetooth-s fülhallgatónál?
mivel csak egy helyen kapható a Nokia CR-122 az is igaz,hogy OEM-ként árulja egy GSM bolt,és nem volt a csomag része a plusz tapadó korong.(ezért nem mertem megvenni) -
jeni
félisten
Üdv
Milyen Bluetooth fülest érdemes megvenni ezzel párosítva? -
Sabre
őstag
Közben megoldódott a miért nem jön le az amber a független 820-ra wifin keresztül -> amíg nem raksz bele sim kártyát, utána OTA működésbe lép. Addig nem!
(#6767) kuszal : mennyit használtad? Mert akkor szaladok ilyenért, régóta keresek olyat ami nem nyom semmit... a kihangosítómhoz meg van beszerelt kábel aminek van kivezetése, szóval mintha szivargyújtóról ( de mégis valamiért jobban tölt mintha sima 5V lenne ) lenne kábel felvezetve, lehet tölteni is közben nem zavaróan, gondolom.
-
kuszal
tag
Szia,
autós tartóból szerintem ez a legjobb és legigényesebb. Nagyon biztosan tartja a telefont, annyi, hogy oldalról kell becsúsztatni.
-
nbukta77
addikt
Holnap delutan elkoszonok a tarsasagtol valtok 920- ra. Maradok olvasgatni, mert a 820 megy az asszonynak.
-
jeni
félisten
Üdv
a Mictosoft oldalról vett app az a saját telóra 1x használható,vagy ha meghibásodás vagy eladás esetén átvihető másik Windows telóra a használati engedély?
pl.Moliplayer megvétele. -
tixem
addikt
válasz
Peathee #6751 üzenetére
köszi mindkettőtöknek, erősen megfontolom még azért ezeket
más: Miért van az, hogy (a jelek szerint) Amber van a telefonomon, mégsem tudom az érintés menüben kiválasztani azt, hogy dupla tapira felébredjen a telefon, valamint, hogy a kijelző felett elhúzva a kezem mutasson egy órát. Ráadásul ezt be is lehet állítani 2 profilra, éjszakai meg nappali asszem. Fontos volna ez a feature, de az istennek nem akarja.
Pedig az Amber-es / gdr3-as dolgok megvannak, mint rádió, képernyő forgatása, autós üzemmód stb. De ez ami pont kellene nincs.Tegnap este nyomtam egy resetet, az előtt még a Nokia Cam is fel volt pakolva (csináltam is vele tesztet) a proxys cuccal, gdr3-at is feltettem developer preview-val. A reset után ugyanúgy maradt az OS verziója 8.0.10512.142 mint a reset előtt, de most akárhogy próbálom, nem tudom feltenni a Nokia Cam-et, és a fenti feature is hibádzik.
Mi lehet a baja? Lehet e valahogy az OS-t rollback-elni a gyárira, hogy újra telepíteni tudjam amberestül mindenestül az egészet?
-
El Gringo
senior tag
A felkaros öv nagyon vastag karra nem való szerintem, normál emberi karra teljesen jó. Érzékel is a műanyagon keresztül. A tartót dvr-nek nem ajánlom hajlamos a feje kicsit rezegni, de viszont irtó stabilan fent marad az ablakon, nekem egy hete ott lóg folyamatosan. A gombokat nem nyomja, a tartófeje nagyon feszesen összefogja a telót, nem esik ki. Ennyiért szuper.
-
tisn
addikt
autos tartot, es sportolashoz valami felkarra kotheto cuccot tudtok javasolni a telohoz?
tartobol talaltam egy halommal, de olyat rendelnek, ami masnak mar bevallt -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Ma elment a rendelés a telómra, gondolom holnap vagy hétfőn be is lépek a klubba.
mire kell figyelni amikor átveszek a készüléket? Van valami jó tanács? Hogy tudom a régi butafónomról átmigrálni az adatokat?
6749 ezek engem is érdekelnének
üdv
J. -
tixem
addikt
válasz
Káposztakuki #6739 üzenetére
vekker? Riasztások megvan? Amúgy ja, normális fájlkezelő nekem is hiányzik, a többi meg engem nem érint hála istennek.
-
Káposztakuki
csendes tag
Sziasztok! tegnap óta az enyém egy ilyen készülék.
Első tapasztalatok: Elképesztően minőségi darab, remek képernyő. Sokkal értékesebbnek tűnik annál, mint amennyiért kaptam (konkrétan ingyen a T-Mobilnál az előfizummal). A kezelés elsőre szokatlan, ugyanakkor irtózatosan gyorsan megy minden, korábbi androidos ACE-emet azért váltottam le, mert 2 év használat után a gyakorlatilag használhatatlanul lassú volt, amin újratelepítés sem segített. Ehhez képest a 820... mintha egy másik galaxisból jönne. A felhasználói szinten a legújabb iphoneok vannak kb. egy szinten ezzel. GPS másodpercek alatt pontosan belövi magát, egy álom annak, aki gyakran vezet. Kamera gyorsan exponál, mindennapos felhasználáshoz teljesen oké.
Ugyanakkor... hát, be kell vallanom, hogy vannak gondok. főleg szoftver téren. sokan mondják, hogy elég app van az áruházban és a play store sok mocskot tartalmaz. igen ám, de androidra bármit le tudok tölteni, h javítsam a rendszer működését, itt gyakorlatilag egy rendes vekkert se találtam (magán a készüléken sem).
Az egész rendszer tele van átgondolatlan megoldásokkal, amik feleslegesen okoznak fejtörést. Pl. a hotspot miért kapcsol ki, ha nem csatlakozik rá senki néhány perc után? Androidon ez minimum beállítható lenne, de ha nem is, lenne rá 5000 app... Whatsapp, viber müxik, de miért nem lehet profilképeket lementeni? rendes fájlkezelő nincs hozzá...
Hát egyelőre ennyi. Adok neki még pár napot, lehet végleg megbarátkozom vele. Az alapok nagyon jók, de hiányzik az utolsó simítás a szoftverben.
-
PofaJenö
senior tag
Sajna a ismerősöm le ejtette a 820-ast és jobb alsó sarokban megrepedt a kijelző , de működik minden az üveg részt cserélik a Nokia care pontokon ?
-
gabee82.0
tag
válasz
Arkhalon #6701 üzenetére
Letöltöttem egy játékot. Hill Climb Raceing. Nagyon szeretem. 4 napja ezzel játszom és teljesen lemerítem az akkumulátort. Mire lemerül nagyon meleg a telefon. Utána töltőn is játszok. Reggelre feltöltöm az akkut és ez így megy napok óta. A kérdésem az, hogy az aksi bírja ezt az erőltettet menetet vagy vegyek visszább?
-
tixem
addikt
Lehet kapni ehhez a telefonhoz nagyobb kapacitású akkut? 2-3 ezer mAh körül?
-
burasu4
senior tag
Sziasztok. Az Mitől lehet, hogy amikor e-mailt írok és elküldöm, akkor minden esetben 2x de van hogy, 3x küldi el ugyan azt az e-mailt. Gmail fiókot használok, gyári e-mail. Köszönöm előre is a segítséget.
-
Manka76
senior tag
Ilyet vettem én is, az a baj vele hogy a hálózati beállításoknál hiányzik a 4G. Meg engem marhára zavartak T-s vackok igy egy röpke mozdulattal a magyar PC kódos firmware-t feltettem és minde megy vele rendesen. A gariról annyit hogy mivel a boltnak van számlája róla így ők is a nokia szervizbe viszik, az enyem is ott volt.
-
szutyis
tag
Akit érdekel Nokia StoryTeller beta [link]
Telepítés a szokásos módon 117.135.139.179 ezzel a proxyval QR kóddal megtalálod. -
erma33
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék Tőletek. Nem vagyok egy telefonzsonglőr, de most, hogy cserélni szeretném a telem, igen nagy fejtörést okozott,hogy mit válasszak. Az ár nem lényeg, sokkal inkább tudom, hogy milyet keresek. Fontos, hogy jó képeket, videókat készítsen a gyerekeim miatt. Netezni szoktam, természetesen facebook, illetve böngészni szoktam. Nem töltögetek le zenéket, játékokat, / max majd a legkisebbnek /, de olyan telefont szeretnék venni, ami jó 2 évig az is marad. Mit válasszak, mikben gondolkodjak? Előre is köszönöm Nektek! -
gabee82.0
tag
Létezik, hogy a 2013_11_21-én ebay-ről megrendelt árú még nem ért ide Németországból? Nem hiszem el, tiszta ideg vagyok!!
-
kovadam1
tag
Na tegnap vissza kaptam a telefonomat. Elvileg cseréltek benne valami alkatrészt, T-s csávó azt mondta lehet hogy az antennát, mert valami mechanikus dolog volt nekik felírva.
Remélem most már megoldódik a dolog.A GDR3 mikorra várható? vagy már kint van?
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Lumia Pusher alkalmazás ingyenes verziójával, valakinek sikerült már mentést készíteni, esetleg visszaállítani a telepített alkalmazásokról?
Több napja próbálkozom a mentéssel Skydrive-ra, de mindig hibát ír, ill. azt, hogy próbáljam meg később.Köszi
-
Dxx
tag
válasz
stevewonder #6705 üzenetére
Én az újmobilok.hu oldalról rendeltem, 2 év garanciával. Ami bolti garancia, nem nokia. A telefon eredetileg Lengyelországba szánt t-mobilos lett volna,de most nálam van
Zsír új készüléket kaptam. Hibátlanul működik eddig. Első bekapcsoláskor volt fura a t-mobilos logó és lengyel nyelv.
Rákérdeztem a garanciára, a hölgy mondta szokott rendes nokia garis telefon is lenni, de akkor nemvolt, és az 5 ezerrel drágább lenne. Így 65 ezerért jutottam hozzá. -
vwpolopg
őstag
válasz
stevewonder #6713 üzenetére
Csak ilyen apróságok, mint elálló kameraüveg a sz*r ragasztás miatt, térerőeldobálás alaplaphiba miatt, nekem a cserélt alaplap szintén hibás volt, folyton lefagyott... jobban jársz a gyári garival hidd el
-
stevewonder
aktív tag
válasz
vwpolopg #6712 üzenetére
Az lehet, de 80-at már nem biztos, hogy megér. Amikor először megláttam, hogy már 56-tól árulják azt mondtam, hogy überfasza. Miután utánajártam, hogy hol lehet annyiért kapni, úgy már kicsit húztam a számat. A 80 meg nagyon szarul hangzik.
Valaki szívott már vele? Úgy értem, hogy hardverügyileg volt garis ügyintézése? -
vwpolopg
őstag
válasz
stevewonder #6711 üzenetére
80 az edigitalnal és ott tutira nokia garisat kapsz, minden tartozékkal, dobozában.
-
stevewonder
aktív tag
XXL gsm nem jó? Ott is 60k.
-
El Gringo
senior tag
válasz
szerintem vegyél 1-2hónapos hsználtat gyári garisan. Ugyanannyi lesz, ha nem olcsóbb. És az megbízható garanciális háttérrel rendelkezik.
-
nbukta77
addikt
válasz
En ra szannam azt a plusz 20k- t es vennek rendes 2 ev garival.
-
stevewonder
aktív tag
Eldöntöttem, hogy 820 lesz. Annyi gondom van még, hogy független kellene, de nem tudom, hogy melyik boltból rendeljem meg...
Ti melyik ajánljátok? Ujgsm, ujmobilok, mobilexpressz amik a legolcsóbbak, de nem ismerem őket és félek, hogy nem lenne szerencsés innen rendelni, de a 20k különbség az elég sok a normális boltokhoz képest.
Köszi előre is. -
kisbodza
tag
Igen,nekem format után is megsokszorozza a képeket és most már a zenéket is.A legtöbből 5 van,de olyat is találtam,hogy 2, vagy 3 volt belőle.És ez videónál és fényképnél is van.Bakkkkkeeeerrrr,most megnéztem és 27-szer van rajta egy zeneszám!!!!De a legtöbb 13-szor szerepel. :-( :-(
Nem kicsit lennék boldog,ha valaki megosztaná velünk a megoldást a problémára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest