- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Khan13
senior tag
válasz
PofaJenö #12642 üzenetére
Gondolom te is tudod, hogy azt egy bug miatt írta ki
Ezzel ne komolytalankodjunk, mert így is sokak fejében gondokat okozott, és okoz még mindig.
(#12643) kadam4:
Most is ott van. Három dolog állítható: az érintési érzékenység, az ébresztés (érintsd meg duplán a kijelzőt a telefon felébresztéséhez) és hogy a három gomb rezegjen vagy sem. (Nekem angolra van állítva a telefon, így lehet, hogy nem a pontos magyar feliratokat írtam ide). Ha nincs itt, akkor nézd meg, hogy minden friss-e a telefonon (főleg ez a rendszer alkalmazás). -
-
Khan13
senior tag
válasz
PofaJenö #10795 üzenetére
Itt jelentkezz be a Microsoft fiókkal, de többször is volt már linkelve leírás amúgy. Ezután már menni fog, elvileg egyből, max vársz egy kicsit.
(#10796) brickm:
Telefon területi beállításai mire vannak állítva? Mert ha Magyarországra, akkor nem meglepő. Az automatikus pont azért automatikus, hogyha elállítod vagy elcsúszik (pontatlan) akkor magától frissítse. Nekem a Cortana tesztelésnél csak kézi beállításokkal maradt magyar idővel, különben valamely (adott USA kelet/nyugat) időzónára állította magát. -
-
albiosz
őstag
válasz
PofaJenö #3216 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint még mindig trükközni kell azzal a programmal. Közben megtaláltam, hogy a Lumia storage check beta az. Annyi, hogy feltelepítem és utána ott lesz lehetőségként a térkép is?
(#3218) jeni : PDAstore, gyári garancia. Garijeggyel minden rendben. Meg a hellyel is, tájékoztattak végig a fejleményekről.
Pont 16 gb-s samum van, úgyhogy ördögöd van. cl10 microsdhc plus. -
Fricy78
tag
válasz
PofaJenö #2691 üzenetére
Apa kezdődik.
Jönnek az összehasonlítások. Nem kérek semmi ilyet. Biztos van olyan aki csalódott a 820-ban, vagy csak nem szereti. Nekem megtetszett. Korábban volt már lumiám, így tudom, hogy mire számíthatok. Aki szeretné az iphonet is kipróbálni, most megteheti. Mivel sokat cserélgetem a telefonjaimat tudom, hogy mi mennyit ér (kinek melyik ér többet). Nem öt éves vagyok és nem is apu vette nekem az iphonet. Ez is egy telefon, mint a lumia. -
memoril
aktív tag
válasz
PofaJenö #2451 üzenetére
Köszi a választ ! Pl ha sd card-ra akarom tenni az mp3 zenéimet azon belül kell csináljak valami mappát hogy felismerje a telefon vagy csak egyszerüen pl csinálok egy zene nevü mappát és abba memásolom és kész ? Vagy a windowsnak valami saját elnevezésü mappájába kell tenni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest