Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Káposztakuki

csendes tag

Sziasztok! tegnap óta az enyém egy ilyen készülék.

Első tapasztalatok: Elképesztően minőségi darab, remek képernyő. Sokkal értékesebbnek tűnik annál, mint amennyiért kaptam (konkrétan ingyen a T-Mobilnál az előfizummal). A kezelés elsőre szokatlan, ugyanakkor irtózatosan gyorsan megy minden, korábbi androidos ACE-emet azért váltottam le, mert 2 év használat után a gyakorlatilag használhatatlanul lassú volt, amin újratelepítés sem segített. Ehhez képest a 820... mintha egy másik galaxisból jönne. A felhasználói szinten a legújabb iphoneok vannak kb. egy szinten ezzel. GPS másodpercek alatt pontosan belövi magát, egy álom annak, aki gyakran vezet. Kamera gyorsan exponál, mindennapos felhasználáshoz teljesen oké.

Ugyanakkor... hát, be kell vallanom, hogy vannak gondok. főleg szoftver téren. sokan mondják, hogy elég app van az áruházban és a play store sok mocskot tartalmaz. igen ám, de androidra bármit le tudok tölteni, h javítsam a rendszer működését, itt gyakorlatilag egy rendes vekkert se találtam (magán a készüléken sem).

Az egész rendszer tele van átgondolatlan megoldásokkal, amik feleslegesen okoznak fejtörést. Pl. a hotspot miért kapcsol ki, ha nem csatlakozik rá senki néhány perc után? Androidon ez minimum beállítható lenne, de ha nem is, lenne rá 5000 app... Whatsapp, viber müxik, de miért nem lehet profilképeket lementeni? rendes fájlkezelő nincs hozzá...

Hát egyelőre ennyi. Adok neki még pár napot, lehet végleg megbarátkozom vele. Az alapok nagyon jók, de hiányzik az utolsó simítás a szoftverben.

Új hozzászólás Aktív témák