- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
A hibát megoldottam, ha rossz wifire megy föl rögtön utána csatlakozhatok másikra proxyn,már elbuktam.
De a gond, hogy feljön a pro cam - install előtt visszamegyek és kikapcsolom a wifit, vissza és rnyomok hogy install, kérdezi hogy akkor locationshöz hozzáfér majd ( le van kapcsolva ), majd downloading és utána error code-al lerakja az alkalmazásokhoz és 8000fff hibakód...
-
Carryboy
tag
Rászántam magam, előfizetek a mobilnetre. Domino Netstart csomagot néztem ki, nem akarok sokat mobilnetezni.
Szerintetek? -
guppy_83
tag
A DEV unlockot visszazárja a frissítés!
-
Sabre
őstag
válasz
danilla #4692 üzenetére
Na kiderült hogy a belső wifi nem enged proxy-n ki, ezért egy másik telefon megosztott netjén keresztül eljutottam oda hogy install, de ha ekkor megszakítom a wifit és 3g-ről nyomok rá az installra vagy ha wifin, ugyanúgy 000fff error code van és nem tudom letölteni...
szerk.: restartoltam, azóta meg meginta not available az app...
-
-
danilla
őstag
válasz
marcusa #4687 üzenetére
Én így csináltam:
- proxy beállít (117.135.139.179, 8888)
- helyalapú szolgáltatások kikapcsol
- nyelv+terület: ország/terület, területi formátum, böngésző és keresés nyelve, egyesült államokra állítva
- restart
- sysapp pusher-el kikerestem a procamet, de a telepítésre nem nyomtam rá (ha rányomok akkor hibaüzenet jön elő)
- bekapcsoltam a mobilnetet
- katt a telepítésre, éa voila, letöltődött
- majd mindent visszaállítottam alapra -
Carryboy
tag
Valaki már írta, hogy Egyesült Államokra állítva a telefon több alkalmazást talál és tényleg!
Minden mást letölt a telefon csak a Pro cam-ot nem -
Andris837
senior tag
No akkor én is megAmbereltem magam!
Szép, jó, jó éjszakát így éjszakás után!
-
szutyis
tag
1. Győződj meg róla 100%-ban, hogy a Market nem fut, és teljesen tiltsd le a Mobil adatátvitelt.
2. A Wi-Fi kapcsolatodnál (ahová fel vagy lépve) kapcsold be a proxy-t, és állítsd be 117.135.139.179 IP címet és a 8888 portot.
3. Állítsd át a nyelvet és a területet Egyesül Államok-ra
4. Indítsd újra a telefont.
5. Keresd meg a programot amit telepíteni akarsz, és amint elindul a letöltés, a proxy-t kapcsold ki.
6. Miután kész a telepítés, állítsd vissza a nyelvet és a területet.
7. Indíthatod a programot ami az ékes anyanyelvünkön fog jelentkezni -
danilla
őstag
Ez a pro cam valami über király. Leginkább a fókusz állíthatósága tetszik, de az egész lezelőfelület sokkal jobb mint a gyári. Üröm az örömben, hogy szerintem nem kimondottan csinál szebb képeket amberrel sem a telefon.
-
gephaz95
csendes tag
Némelyik oldalnál nekem is lassabb, de a többi gyorsabb
-
batai15
félisten
válasz
SpeedHUNGARY #4669 üzenetére
Osztom + észre vettem hogy wifin lassabban
töltenek be az oldalak.
szerk: az ie tölt lasabban. Használjatok uc browsert. -
gephaz95
csendes tag
A a zene lejátszót, jól elbaxták... Ha rányomok az S betűre akkor a Q-hoz dob, az S betű pedig az Ó-nál van... Az FM rádió pedig nem megy Bluetooth fülessel. Mármint, szól, csak nem a fülesen.
-
batai15
félisten
Haha :'( én marha 30% akkuval kezdtem ambereskedni végén töltőre dugtam. Meg is van az eredménye me 5óra után is 100%ot mutat. Ismét hr csak az a nyalóka hogy az appok beállításai mobilnettel jönnek 2gn igazi álom .
-
Rob700
senior tag
válasz
BarNeE9 #4573 üzenetére
Persze, vannak az Amberben nagyon hasznos dolgok, pl engem az Data Sense nem igazán érint, de a jobb fotóknak és a Glance Screen-nek sok hasznát veszem. Nagyon szeretem a "gyors pillantás"-t csak legyetek a kijelző fölött és látom hány óra (jó lenne ha lassan jönne valami frissítés rá, hogy a nem fogadott hívás vagy sms-t is Mutassa ha van). Nameg Amber óta atom stabil a teló...
Ma megnyomkodtam egy 925-öst... Szerelmes lettem... Gyönyörű az a teló, nagyon minőségi, szép a kijelzője és fantasztikus képeket készít... Viszont annyival nem jobb, hogy lecseréljem rá a 820-am...
-
no1r
őstag
itt is amber... asszem holnap viszem magammal a töltőt melőba
-
BarNeE9
tag
"gyorsnézet" cucc az mi ? és miért nem érhető el?
-
guppy_83
tag
Hali,
Ez a lefordítom és le van halkítva dolog működik valakinek vagy én vagyok fogyatékos??
Be van kapcsolva, de lefordítva ugyan úgy csörög... azaz van hangja.... -
pontyos
senior tag
A szín jól elment.... Igen, kb 50 perc volt, de nekem állt vagy 15öt
-
BarNeE9
tag
És miért nem elérhető a Pro cam?
-
gephaz95
csendes tag
áh, sikerült kikapcsolnom. Köszönöm.
-
Andris837
senior tag
Vávává... Persze, hogy akkor érhető el a frissítés amikor éjszakás vagyok.
na majd reggel nekiállok. Kb mennyi időt vesz igénybe a frissítés?
-
BarNeE9
tag
Preparing to install 100% nál megállt. Valaki valami ötlet?
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Én is megAMBEResedtem végre!
-
batai15
félisten
Gyorsabb a telefon vagyis simább. Data sense minden van. Akkura leszek kíváncsi.
-
gephaz95
csendes tag
Hát, a kobaltkékből lett lilás-kék..
-
BarNeE9
tag
Ezek szerint frissítésnél appok megmaradnak? Gondolom játék mentések nem
jól gondolom ?
-
batai15
félisten
válasz
danilla #4620 üzenetére
Hát mivel az csak egy mediafire letöltő link volt sokra mentem.az alkalmazás topicot meg ne keverjétek, mivel a wp appok nem egyenlőek az androidosokkal. No ha ti is befejeztétek én is.
Majd esetleg egyszer nexus topicba betévedtek, majd akkor én is ezt fogom nektek mondani ha nem értettek valamit.
Hát hogy on legyek , 25% telepítés előkészítése. -
danilla
őstag
válasz
batai15 #4615 üzenetére
Nem nagyon szeretek beszólogatni itt a ph-n, mert nem vagyok oda a netes szájkaratéért. Így nem leszek paraszt. Már többen felhívták rá a figyelmed, hogy légy oly kedves keress picit, pláne ha olyanról van szó amit tök egyszerű megtalálni. Erre te meg mindíg felháborodsz. Ne tedd. Eröltesd meg magad egy picit. Köszi! (melesleg már értem, hogy lettél PHkedvence szerény egy év allatt
A francia rom pedig itt van a fórumon belinkelve. Amint láttam sikerült beírnod a francia szót a keresőbe, de azt nem értem, hogy a francia rom, hogy nem szúrta ki a szemed, csupán pár tekerésnyit kell letekerni.
ON: 40%
-
albiosz
őstag
válasz
batai15 #4615 üzenetére
Semmi baj azzal, hogy kérdezel és úgy látom eddig mindenre kaptál választ.
Viszont a kérdéseid bizonyos százaléka (nem mondom, hogy mind) olyan, amit kb. 1 perc itt vagy gugliban megkeresni. Úgy látom már más is jelezte itt is és store topikban is ezt a problémát.
Ha jobban megnézed a "franciára" keresést, akkor felülről (nálam időrenben csökkenőre van állíta a hsz-ek listázása) ott van fabiandaniel hsz-e a linkkel. Annyit kellett volna tenned ezen kívül, hogy attól a hsz-től listázod a többit. Utána egy kérdés után a jelszót is megadta. Szóval ugye, hogy mégis ott van az?
Mivel nem csak én jeleztem a dolgot, ezért nem hiszem, hogy a levegőbe beszélek. A jövőben is kérdezz nyugodtan, ha tudunk válaszolunk, de azért ne tekintsd google-nak a topikot.
Hogy on is legyen, OTA frissítés után nem törlődnek az appok.
-
batai15
félisten
válasz
albiosz #4613 üzenetére
[link]parancsolj! okoska, igen innen hova tovább?
Romolás stb keresés sem hozott eredményt. XDA úgy szint.
[link]
A varázs szó sem segített.
Most akkor nyálazzam át az egész topicot?
És bocsássatok meg hogy merek kérdezni, mert azt hittem hogy segítőkész a társaság , tisztelet a kivételnek, pl alcateles topicban kellene kicsit nézelődni és tanulni.
Illetve bocs ezek után fel mertem tenni a kérdésimet.
Azt már meg sem merem kérdezni hogy az ota update törli ez az appokat stb. -
batai15
félisten
Nekem még semmi... .
Vagyis pár perce keresi a frissítést....
Szerk szedi !
Albiosz: Amúgy meg nem write only módban tolom, de wp terén nem vagyok othol. Jöhetnél androidos topicba kíváncsi lennék ki lenne a write only . -
pontyos
senior tag
Nekem jön a frissítés uraim! Lumia 820, T
-
törölt tag
Személy szerint a Telekom fel is mondhat. Én a francia gdr2-vel tökéletesen megvagyok elégedve😎 Ha véletlen gariztatni kell akkor majd visszarakom a gyári tmob mentést.
-
albiosz
őstag
válasz
viewdetails #4600 üzenetére
Gondoltam,hogy félreérted. Viszont, hogy fokozzam, szerintem a tiéd se friss, mert az óra és értesítések kapcsolhatósága nálam csak update előtt volt. Amúgy értelme sincs, mivel egyelőre csak órát képes mutatni.
-
batai15
félisten
válasz
viewdetails #4598 üzenetére
De ez csak amber vagy nem? mivel raktad fel? vagy melyik nokia pushert használjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Keresünk dokkolókat
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest