- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
kuszal #11454 üzenetére
Fórumtárs kicsit el van tájolva
A Cyan olyan firmware, mint a Black, csak a 8.1-hez készült friss drivereket tartalmazza. Ezen kívül Bluetooth LE támogatást hozott (bővített) és más egyéb hasonló dolgokat (pl internet megosztás bluetoothon), és pár dolgot, amiket a 820 nem tud kihasználni a hardver miatt. A hivatalos frissítés a Cyan firmware és a 8.1 oprendszer egyben. PfD-vel letölthető az Update 1 (belső kódnevén GDR1, vagyis a két dolog ugyanaz). Most nemrég az Update 1 kapott egy kisebb frissítést, és ha nem jön több hozzá, akkor ez a frissített Update 1 lesz AZ Update 1 amikor elkezdik mindenki számára teríteni. (A már Update 1 rendszerrel érkező telefonok pedig 0. napi frissítésként élik majd meg).
A PfD bármely aktuális WP8(.1) rendszerre felmegy, szóval ha nem szeretnéd kivárni, míg a Microsoft a PfD-seknek is elérhetővé teszi a Cyan részét a frissítésnek, akkor telefon visszaállít gyári 8.0 + Blackre, frissít 8.1 + Cyan rendszerre, vissza PfD és megkapod az Update 1 legfrissebb kiadását. -
Clemi
veterán
válasz
kuszal #11454 üzenetére
Ha jól tudom lehetséges, de próbáld ki
Pfd fel, frissítés keresés és hajrá
Egy pár hetet én most mindenesetre kivárok, mert most tiszta gyári állapotba került a telóm (még a memória kártyát is leforrmáztam) így egy ideig hagyom ahogy most van, a mappázás nem annyira fontos.
-
Clemi
veterán
válasz
kuszal #11450 üzenetére
A kérdésed első részéhez a válaszom, a most kijött gyári Cyan annyival több, mint a Pfd verzió, hogy az egész forráskód át lett írva, így legalábbis az én eddigi érzésem szerint gyorsabb, gördülékenyebb és talán akku időben is jobb, mint a Pfd +8.1+GDR1+Update1. Funkcióban semmivel nem több, viszont a Cyan-ra még nincs GDR1 így ami újítás azzal jött (mappázás) az még nem elérhető.
-
Heller2
aktív tag
Én leginkább annak örülök, hogy a shop-ban már látható, hogy az adott alkalmazás telepítve van, vagy sem.
Ez a gyorsindító panel nem zavar, elmegy egynek. A videókat lehet teljes képernyőssé váltani a böngészőn belül. Mondjuk böngészőt 4 félét használok, mert mindegyik tud valami pluszt, amit a másik nem. Ezt jó lenne orvosolni előbb utóbb egy használható böngészőben.
A YouTube alkalmazással szívtam a frissítés után, már nem tudom, hogy melyik volt fent (persze ebből is van 1000 az áruházban), szóval a video "elindult", de csak a hang futott a kép nem.
Most a MS-os alkalmazást használom, ami a böngészőt megnyitva futtatja a videót, ez nekem így megfelel, de pl. a véleményezők pont ezt szidták, mindegy.
A videók kezelésével sem vagyok kibékülve, gondolok itt az abc, illetve dátum szerinti besorolásra. Ha kicsit hosszabb a név, már nem tudom, hogy hol is tarok (egyforma nevek, végükön szám, pl. sorozatoknál)
Majd erre is nézek valami alkalmazást. Törlés is kikészít, tökölősebb lett.
A frissítéstől függetlenül nem értem a videók kezelését. Az avi-kat lejátszotta, aztán 3x-ozta a fájlokat, azóta nem játszható le az avi, konvertálni kell mp4 és társaiba.
Akksi, szerintem gyorsabban merül, de gyorsabban is tölt, bár lehet ezt csak bebeszélem. -
Kbali
nagyúr
Ezért nem kell bevinned sehová. Nyomsz egy "telefon alaphelyzetbe állítása" opciót a "névjegy". Ez töröl minden saját cuccot, visszaállítja úgy a telefont, hogy csak a Black lesz rajta.
Nekem amúgy semmi gondom nem szokott lenni a frissítésekkel.
Újraindítással kell kezdeni/befejezni. -
Lall
veterán
-
törölt tag
Szia. Custom rom,vagy ahogy még sokan hívják főzött rom. Ezeket a romokat nem a gyártó készíti hanem egy két különálló csapat (pl CM,MIUI,stb...) Ezekben a romokban több az állitási lehetőség(root jogosultságod van.) Kevesebb gyári maszlag van bennük,elméletileg több ram marad szabadon,tudod a processzor teljesítményét állitani(ha a bootloader miatt lehetséges) Úgy tudom hogy Sonyericcson vagyis mostmár csak sony telefonoknál csak nyitott bl verzióval lehet.
-
Kbali
nagyúr
-
nicu71
addikt
Én szintén használom az insider síma változatát,de letiltottam a háttérben futást,így nem merít.Igaz igy nem jelzi az akkuidőt a csempén,de ha kivi vagyok rá,akkor megnyitom,ennyi.Tényleg nagyon szép,igényes app,de nem idegesitem magam azzal hogy állandóan a töltöttséget stíröljem
Ha állandoan basztatom a telót,akkor nyilván merül,ha meg türtőztetem magam,akkor kevésbé.
-
kuszal
tag
burasu4, Z406,
köszönöm a választ. Én lassan fél éve vagyok ennek a telefonnak a boldog tulajdonosa és a kezdetektől a Battery nevű alkalmazást használtam az akku figyelésére, plusz külön-külön progit a Wifi, Bluetooth és Zseblámpa gyors eléréséhez.
Azt itt a fórumon olvastam a hétvégén erről az Insider programról, és megnézve a képernyő képeket az áruházban nagyon megtetszett. Feltelepítettem a sima Insidert és nagyon megfogott. Iszonyatosan igényesen néz ki, részletes adatokkal szolgál, színes, szagos. A Battery-t és a másik három progit (Wifi, Bluetooth, Zseblámpa) letöröltem, mert rájöttem, hogy itt ezeket ki lehet tenni csempékre és így nem kell annyi alkalmazást tartani a telefonon. Ekkor figyeltem fel először a gyorsabb merülésre, de gondoltam azért van, mert alul van egy reklám sor és oda betöltögeti a reklámokat, ezért zabál több akkut. Megvettem az Insider pro-t, letöröltem a sima Insidert, de továbbra is van egy olyan érzésem, hogy gyorsabban merül. Tegnap volt olyan, hogy reggel a netezés után az asztalon hagytam 85%-os töltöttséggel és mire délben kézbe vettem a telefont az lemerült 45%-ra. Úgy, hogy közben hozzá sem nyúltam.
Nem akarok visszatérni a Battery-ra, bár időközben rájöttem, hogy ott is kitehetőek a gyors kapcsolók csempeként, de az sokkal fapadosabbnak hat mint az Insider.
Töröljem le és rakjam újra vagy mit tanácsoltok? Egy pár hete volt egy teljes hard resetem, tehát még a rendszer sincs teleszemetelve...Rob700,
nekem Wireless hátlapom van a kezdetektől és csak ajánlani tudom. A telefon valóba vastagabb, de cserébe ha leteszed valahová, akkor nem a kamerán fekszik fel, mert az ennél a hátlapnál kicsit beljebb van és ez által jobban védett. A telefonnak nagyon masszív fogása van ezzel a hátlappal. Tény, hogy nem vékony, de nekem nem zavaró, pedig nem tartozok a lapátkezűek közé.
Jópofa dolog a vezeték nélküli töltés is. Én beszereztem egy noname Qi töltő Kínából, amikor egy kollégám kiküldetésen volt. Egy párszor használtam is, de mivel nem hagyom "bedugva", ezért számomra nincs előnye a sima vezetékes töltőhöz képest. A kollégám viszont nem aggódik ilyen dolgok miatt, így ha az irodában van csak rádobja a telefont és az már tölt is. Lehet el kellene adnom, de olyan jó áron vettem, hogy nincs szívem megválni tőle :-D -
tixem
addikt
App Storeból idézve: Nokia Camera
"Lumia Amber szoftverfrissítés szükséges hozzá. A Nokia Camera a Nokia Pro Cam helyébe lép annak funkcióit megőrizve, és a Nokia Smart Cam legjobb funkcióit is magában foglalva."
de csak trükközve lehet felpakolni.(#6546) El Gringo a te képeid még akkor istenesek az enyémhez képest
-
-
kuszal
tag
Sziasztok,
beléptem én is a tulajdonosok táborába, lassan már egy hete.
Eddig nagyon tetszik, de lenne egy kérdésem.
Az természetes, hogy a fényképezőgép iszonyat lassú? Ez alatt azt értem, hogy ha lenyomom az exponáló gombot, akkor a kép csak 1-2 másodperc elteltével készül el. Természetesen ez alatt az idő alatt lemaradok a témáról...
A képek egy 8Gb-os Class4-es kártyára mentődnek. Ez lehet a gond?Rendeltem hozzá egy Qi vezeték nélküli töltőt az EBay-ről, ha megjön majd akkor beszámolok róla, hogy miként is működik :-D
-
whirus
tag
Üdv.!
Én a Weave News Reader-t használom RSS-re.
Nagyon jó az élőcsempe, kiírja hogy mennyi új hír van, illetve az aktuális hírekből váltogatja a képeket a csempén.
Nem meríti az akksit, de mégis gyűjti rendesen az infókat.
Jól be lehet állítani a szemednek a hátteret, betűket, mindent.
Kategorizálhatsz is.
Rettenetesen gyors, bár ezt nem kell hangsúlyozni, ez WP.Videók is vannak a neten az app-ról.
Szép napot!
Üdv. -
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújult a PROHARDVER!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- ASUS ROG Ally
- Peugeot, Citroën topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Gombászkönyvek egyben
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest