- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Igen eléggé melegedett már töltésnél.. Sőt.. kb tükörtojást lehetett volna rajta sütni.. Szóval ki is vettem az akkut. Megvártam míg kihül, összeraktam és töltöttem... Meglátjuk mi lesz... :/
One Drive szinkronizáció nincs bekapcsolva.
Wifinél a folyamatos keresés kikapcsolva.. Szóval nem tudom mi lehetett.. Majd most kiderül. Egyenlőre az utolsó töltés óta mikor újraindítottam a telefont egy akku kivétellel párosítva, azóta "lekopogom" elég jól bírja..
Köszi a segítséget skacok! -
HaZse
őstag
Köszi. Ezt megtaláltam, de sajnos nemjártam sikerrel
Csináltam egy gyári visszaállítást, majd elindult a fogaskerék. Utána jött egy fekete kép és ennyi. Hiába veszem ki az akksit, akkor se csinál semmit.
PC-re dugva ismeretlen eszköz-t lát. Lehet, hogy egy mezei gyári visszaállítás tönkrevágta?
-
johndoes
újonc
Nem tudom, nekem független Black van rajta, de sehogy sem jó... kipróbáltam már mindent, mindenhogy formáztam, az itt részletesen leírt utasításokat követtem végig, de nem jó. És az még a jobbik eset, ha 'csak' duplázódik... mind a fényképek mind a zenék, még nem próbáltam másik kártyával, de ezek után tényleg már csak az lehet a probléma....
-
Manka76
senior tag
Ilyet vettem én is, az a baj vele hogy a hálózati beállításoknál hiányzik a 4G. Meg engem marhára zavartak T-s vackok igy egy röpke mozdulattal a magyar PC kódos firmware-t feltettem és minde megy vele rendesen. A gariról annyit hogy mivel a boltnak van számlája róla így ők is a nokia szervizbe viszik, az enyem is ott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest