Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
tisti1965 #7794 üzenetére
1: Hr-re akkor van általában szükség ha a telefon irreálisan sokszor, csinál valamilyen bugos dolgot.(pl belassul, fura dolgokat művel etc)
Ilyen volt nálam pl hogy nem fordult el a képernyő.
2 Általában hardveres hiba kiszűrése miatt is szokták csinálni abban az esetben ha az adott hiba nem nagyon fordul elő másoknál.Ilyenkor mindíg szűz a rendszer, tehát mintha akkor vennéd ki a dobozból. Ha ezek után is csinálja akkor általában hw hiba már .
Androidon a sok custom romolás miatt, mivel bármi módósítható a fájl rendszerben a custom romolás közbe az előző rendszerből is maradhatnak vissza fájlok, ezért galibát okozhatnak. Ugyan ez igaz az ota(ami minket wp tualjokat is érint) frissitésre is, mert lényegébe rá raksz egy rendszert a meglévőre, ezért nem tűnnek ez az appok amik fent vannak pl.
Remélem érthető vagyok. -
-
kuszal
tag
válasz
#40993792 #7786 üzenetére
Helyes, ez megnyugtatott. Köszönöm a kiegészítést. Ha jól emlékszem akkor most első negyedévben várható a Nokiás frissítés megérkezése is, azt a pár napot, hetet meg kibírom, hiszen nem nagyon hiányzik semmi a telefonból.
Vagyis egy dolog hiányzik vagy hiányozna. A Bluetooth 4, mert a telefont szívesen használnám egy "okosórával" de azt meg nem támogatja a windows phone. Itt többek között a Cookoo-ra gondoltam. -
kuszal
tag
válasz
batai15 #7780 üzenetére
Nem hiszem el. Mármint elhiszem csak nem értem, hogy miként lehet ilyen bakikat benne hagyni. Egy frissítésnek javítani kellene a felhasználói élményen nem pedig rontani.
Remélem, hogy majd ha hivatalosan is kijön a telefonra, úgy értem, hogy OTA-n keresztül, akkor már jobb lesz a helyzet.
Bár he belegondolok, akkor nekem a GDR2-sem volt jó az OTA után, pl. fotózás után a galériában több kép is volt, nem csak egy. Majd amikor meguntam bevittem a helyi Nokia márkaboltba és ott újratelepítették a telefont. Azóta semmi gondom, jobb és gyorsabb lett mint ígérték, csak mindent újra be kellett állítani meg a progikat feltenni.
-
batai15
félisten
Én meg akkor ha lemerül. Volt hogy egy hónapig ki se volt kapcsolva .amugy a gdr3-al nem vagyok meg elégedve
-
burasu4
senior tag
Én meg kikapcsolom minden éjjel. Ébreszteni meg ébresztek a cégessel...
-
batai15
félisten
[link]
Rendelt már valaki ilyet ?meg éri az árát? amit tokot multkor vettem kopik rendesen meg koszolódik .
Volt már ilyen defender tokom htc one x telóra, de ott nem lehett bedugni az usb-t tölteni. -
Lall
veterán
Itt nem tudsz sms-t archiválni felhőbe. Vagyis tudsz, csak olvasgatni, küldeni, alakitani nem tudod, csak backupolni, visszatölteni. Esetleg a fontosakat kimásolod és archiválod magadnak. One Note jegyzet, Word, esetleg kepernyőkep es fel skydrive, ha már ennyire fontos.
-
sanyci
senior tag
Teljesen indifferens a válaszod a problémám szempontjából...
Nem küldeni akarok, hanem archiválni.
Miért?
Mert 10 éve így szoktam meg. (Symbain s60 óta és Android-on is)
Mert praktikus, hogy minden levelem és sms-em, email-em elérhető egy (online is elérhető) felületen.
Mert ha pl. elhagyom a telefont, az üzenetek akkor is megvannak egy a telefontól független helyen.
Mert sms-ben/mms-ben nem csak rokonokkal, haverokkal csetelek, hanem technikai-üzleti információkat is kapok, amiket archivánom kell. (pl. szerver log-ok, riasztási események, utasítások, jelszó-visszaigaolások, belépési visszajelzések)Ne kelljen már a 21.században elmagyaráznom, hogy miért tudjon valamit az okostelefonom, amire szükségem van, és már a XX.századi "buta"-telómon is részben használtam!
Pl. a mobilszolgáltatók email-sms getaway-e is pont erre szolgált anno...
De mondok valamit, a személyihívómra (pager) kapott üzenetekről is kértem és kaptam anno email-másolatot! -
-
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok
segítsetek,hogy mit bénáztam el?
amikor hívásom jön nem jeleníti meg a nevet csak a telszámot.Pedig régen kijelezte a nevet is.Valamit át kell állítani gondolom....?
-
Sziasztok!
Először is BUÉK nektek!
Másodszor:Van egy kis gondom,mégpedig,hogy nem tudok bejelentkezni a Nokia fiókomba a "beállítások/Nokia-fiók/Bejelentkezés".Azt írja,"hálózati probléma,nem tudtuk elvégezni a műveletet.Próbáld később."
Ezt írja amióta megvettem.Tapasztaltatok ilyet Ti is? -
kuszal
tag
Ezt írták már sokan, hogy random meríti a telefont, de bevallom, hogy én még nem találkoztam vele. Miután megvettem a telefont a Battery-t használtam én is több hónapon keresztül, mjd valaki említette az Insider-t és feltettem azt is. Most lassan egy hónap elmúltával nem érzek különbséget a két alkalmazás között. A merülési arányok és készenléti idők szinte ugyanazok cserébe viszont az Insider igényesebb.
Én mindenkinek azt javaslom ha "akkus" alkalmazást keres, hogy telepítse fel először az egyiket, majd két hét múlva a másikat és két hét után végezzen egy összehasonlítást. Nem a legrövidebb ez a dolog, de a kétszer két hét után azt az alkalmazást tartod meg, amelyik neked, személy szerint a legjobban bevált.
Abban valóban igazad van, hogy nem sok értelem van nézegetni az akku töltöttségét. Ha használom a telefont akkor intenzíven merül ha meg nem akkor nem nagyon változik. :-D de az okostelefon már csak ilyen.
Én minden este töltöm, így napközben nem ér meglepetés.
-
Lall
veterán
-
kuszal
tag
Ha sok akkor vegyél az Ebay-ről egy sima Qi töltőt. Postával együtt 5.000 HUF. Az is egy olyan műanyag lap mint a Nokia töltője. Arra húzol egy szövet takarót, hogy ne a műanyagon feküdjön fel a műanyag és kész is....
Én mondjuk vettem egy Galaxy S3-hoz való tokot és abba tettem bele a töltőlapot. -
gabee82.0
tag
Üdv Mindenkinek! Boldog Új Évet!
Légyszi ajánljatok már nekem egy olyan battery alkalmazást (akár fizetőset is) ami tényleg megbízható! "Feltétel" lenne, hogy zárolási képernyőn csak a %-ot írja!
Előre is köszönöm. -
manoarc
senior tag
sziasztok ,
a KIK névre hallgató csevegő appot használta már valaki ? Jól működik ? Gondolkodom a 820 vásárláson , és alapkövetelmény lenne , hogy ez kifogástalanul menjen.
Köszi
-
sanyci
senior tag
Igen, de csak skydrive-ra, de ott se tudod elolvasni őket...
Nekem olyasmire van szükségem, ami már symbian-on is volt, hogy másolatot küld minden kimenő és bejövőüzenetről a megadott email-mappába, telefonszámmal, névvel, dátummal, tartalommal...
Régebben a Westelnek (még nem T-nek) is volt ilyen üzleti szolgáltatása, bár nem nagyon volt ismert...
-
sanyci
senior tag
válasz
#40993792 #7696 üzenetére
Köszi! Újraindítás után tényleg megjelent a többi naptár is,
bár csak az MS-fiókosak...
A google-ből csak egy naptárat kezel.Ami viszont durva, hogy van WP8-ra fizetős naptár-app, ami lekezeli a google multi-naptárakat is...
Szóval ez is beépített MS hiányosság...Más:
van ötletek arra, hogy hogyan lehetne a naptárban automatikusan regisztrálni a hívásokat?
(androidon több progi is létezik ilyesmire, és nagyon hasznos, hogy vissza lehet keresni egy-egy beszélgetés pontos idejét, vagy hogy meg tudom pl. keresni, hogy tavaly milyen ismeretlen számokról is hívtak, mondjuk dec.1-én, mert az egyik volt az ügyvéd, akit most fel kéne hívnom)Ugyanígy hiányzik az sms-ek/mms-ek automatikus mentése az email-ek közé (pl. banki sms-eknél ez nagyon hasznos archiválási lehetőség!)...
-
tixem
addikt
ó jaj ez egyelőre sok, inkább a tyúkbél
-
nbukta77
addikt
En is s3- rol valtottam. Probakepp lumia 520 aztan jott a 820 es most egy honapja azt orokolte az asszony en meg vettem egy 920- at. Nagyon nem bantam meg. Soha tobbett droid.
-
Lacpac
őstag
válasz
hülyegyerek #7728 üzenetére
Tudom, én is.
-
kircso13
senior tag
válasz
hülyegyerek #7728 üzenetére
, Mi is ott dolgozunk, dolgoztunk
-
pockhome
senior tag
Akkor egy szakmai:
Hogyan lehet kikapcsolni vagy átállítani a naptáramat, hogy pl Matrin Luther King napját, és hasonló amcsi dolgokat ne jelezzen?
Illetve hogy a facebookos kontaktok szülinapjait csak este 9-kor jelezze, ne reggel + este is? -
ruskop
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy olyan alkalmazást amit nem az áruházból töltöttünk le azt hogyan lehet feltelepíteni? Mert az a módszer, hogy felmásolom a karira az nem megy nálam. Sőt még az áruházból letöltött progit ha felmásolom a karira azt sem látja.
-
kuszal
tag
Ne, légy szíves ne! Ne próbáljátok meggyőzni. Igaza van. A Windows phone egy szar rendszer, mert Neki nem felel meg, mi meg, akik ezt használják lúzerek vagyunk, mert:
1. nincs pénzünk egy atomerőműre, hogy elfusson az Android rendesen, mindenféle gond nélkül,
2. nem is értünk az Androidhoz,
3. szarul használjuk a telefont,
4. nem is tudjuk, hogy milyen csodás alkalmazások vannak Androidra, amelyek megkönnyítenénk az életünket,
5. stb.Nincs gond, felejtsük el és éljünk tovább. Ámen :-D
-
hoffman_
nagyúr
ha már véleményezünk, most már pár hete megvan a készülék, és nagyon megszerettem, sikerült belakni. az, hogy a pdf és office nem küldhető/másolható teljesen szabadon, na az totálisan nevetséges és szarvashiba továbbra is
illetve az, hogy naponta legalább egyszer, de van, hogy kétszer kell töltenem, nos még egy okostelefontól is csúnya húzás
meg hát a viber ikonjaim most már nagyon hiányoznak
ettől függetlenül baromira elégedett vagyok, gyors, pontos, nincs sallang, nincs akadás és a jelenlegi app kínálat se olyan rossz, mint vártam, közel sem, sok mindent megtaláltam, ami kell, sőt gyakorlatilag mindent. a viber néha megkattan, de hát az mindenhol hulladék.
-
ruskop
senior tag
válasz
#05543936 #7700 üzenetére
Én telefon vásárlása előtt kipróbálom azt amit venni akarok. Ha nem jön be akkor nem veszem meg. Na már most ha ráadásul op.rendszer váltás is történik akkor mondjuk végig olvasok jó sok fórumot mielőtt pénzt költenék. Minek hagytad ki ezeket a lépéseket? A WP8 és az Android ég és föld. Én is Androidról váltottam (amikor megjelent az androidos készülék már azóta androidot használtam) és szidom magamat, hogy nem előbb tettem meg. Nálam a windows phone már az i900-nál pozitívan szerepelt.
Nem tetszik, vegyél androidot megint. -
djbalee
csendes tag
Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy a menübe ne írja ki a,b,c stb... betű?
Mikor megvettem a telót még nem csinálta gondolom frissítette magát azóta ilyen és nagyon nem jön be... -
Kube
senior tag
válasz
#05543936 #7704 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei. Én speciel jó pár évig azért nem váltottam okostelefonra mert az egyszerűbb Nokiám jobban bejött mint a droid. Mást nem láttam benne csak káoszt, meg panaszkodtak itt állandóan a háttérben futó csoda alkalmazásokra, amit persze leállíthatsz de ahhoz megint egy alkalmazás kell és a többi... Arról nem is beszélve hogy az olcsóbb modelleken konkrétan csak a szaggatást láttam. Nekem erre nem volt szükségem.
Most megadatott a lehetőség egy Lumia 820 felé, amit én ki is használtam. Nekem a rendszer könnyednek tűnik és gyorsnak. Lehet hogy nincs sok app, de ami kell az van. Nekem ez jött be én ezt szeretem. A buherálás és a milliónyi alkalmazást igénylőknek nem ez a legjobb rendszer, de attól még másnak lehet.
Alapvető hiányosságai vannak, de fejlődik és ez a lényeg. Skype nálam tökéletesen működik, hangvezérlésről nem tudok nyilatkozni.
-
Kbali
nagyúr
Hallomásból, meg a max. 7.8-as Lumia 800-ból indul ki...
Nekem a Skype 2G-n, előlapi kamerával simán elindult, de persze nem volt a legjobb a minőség. Normális sávszélességgel simán, nagyon jó képminőséggel működött.
Onenote hangjegyzetre tökéletes, hangvezérlést nem tudom, eddig egyik készülékemen sem használtam, csak egy Toyota kihangosító rendszerét, na az borzalmas volt. -
btudos
nagyúr
válasz
#05543936 #7704 üzenetére
Miért nem tudsz Skype hívást indítani?
Nekem kényelmes, jobb mint bármelyik másik OS, neked nem. A szubjektivitásról hallottál már? Nyilván ha nem felel meg az igényeidnek, nem használod, de nem kell ilyen hangnemben nyilatkozni, sokkal hitelesebb lennél, ha fröcsögés nélkül írnád le a véleményedet, és nem általánosítanál.
-
tixem
addikt
válasz
#05543936 #7700 üzenetére
Ez volt az újévi fogadalmad? Hogy lefikázol egy betonstabil, fix UI rendszert ami olyan egyszerű mint a faék? Tudod erre lett kitalálva
köszönjük emese
(#7704) kevanarena öööö lehet én vagyok a hülye, de a hétköznapi használatba mióta tartozik bele a skype meg a videotelefonálás? 3 éve már hogy okostelefonnal rohangálok, de még egyszer sem használtam ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest