- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby elektronika
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
loghn
csendes tag
Segítsetek légyszi!
Proxys megoldással tudtam telepítgetni progikat app pusherrel, de azóta volt egyszer szervízben és azóta újra van telepítve, de a wifi beállításoknál most nem tudom módosítani a proxykapcsolatnál az IP címet meg Port számot.
Köszönöm előre is a segítségeteket -
burasu4
senior tag
GDR3 , köszönöm a segítséget.
-
tixem
addikt
Mi igaz a következőből: csengőhang, riasztás és médialejátszás hangereje nem állítható külön csak egyben?
Remélem nem igaz, mert ha igen az elég nagy fail -
Rob700
senior tag
válasz
GEPESZ66 #6383 üzenetére
Tudom, hogy nem egy kategória a Galaxy Y-al csak telefonálunk és akkor is lefagy. Haverom S3-asa is állandóan fagyott. Én nem akarom bántani az Androidot, csak arra szeretnék rávilágítani, hogy egy átlagfelhasználónak akinek fontos, hogy stabil és megbízható legyen a telefonba inkább a wp8-at ajánlanám...
-
burasu4
senior tag
válasz
burasu4 #6390 üzenetére
Preview for developmets hogyan tudom a telefonra varázsolni?
-
burasu4
senior tag
GDR3 frissítést hogy kell fel tenni? Valaki belinkelne egy oldalt? Köszönöm előre is!
Vajon lesz különbség a fejlesztőknek szánt gdr3 és a hivatalosan megjelent között?
-
feriapu
csendes tag
-
feriapu
csendes tag
Nagyon tetszik ez a telefon,szeretnék egy ilyet vásárolni.
Érdeklődni szeretnék,hogy magyarországi vagy teljes európa térképek vannak a navigációban?
Illetve ezek hogyan frissíthetők? Esetleg amikor megjelenik a frissítés,jelzi az értesítés? -
ftc
nagyúr
Szinte csoda Amber óta a 2 nap lett az átlagos amit kibír aksiról a telefon...
Mi az a Nokia mix radio?
-
Vermilion69
aktív tag
Köszi!
Az amoled miatt a beégés mennyire gyakori ennél a szériánál? Volt itt már rá példa? -
Rob700
senior tag
válasz
Vermilion69 #6372 üzenetére
Én mindenképpen a 820-ast ajánlanám. Stabil, gyors, teszi a dolgát. Szerintem egy átlag felhasználónak minden igényét kielégíti. Valószínűleg a Samsung is tud mindent ami egy átlagos felhasználónak kell, de a stabilitásban, gyorsaságban nem tud jobbat mutatni a Lumiánál. Édesanyám is egy androidos Samsungot használ (Galaxy Y ha jól tudom) és telefonálás és Sms közben is sokszor lefagy neki, de úgy, hogy nekem kell kivenni az akksit, hogy újra tudja indítani...
-
spidi04
csendes tag
Sziasztok! Miért nem tudok béta alkalmazásokat feltenni a telómra? Pl: nokia storyteller beta, nokia camera? Miért írja azt, hogy ez az alkalmazás nem érhető el ehhez az eszközhöz? Nokia lumia 820 Amber, független telefon :/
-
kbyte1024
veterán
válasz
Vermilion69 #6372 üzenetére
nem akarok droid ellenesnek tünni,de az Ace3 amúgy is egy rakat kaka.A wp meg laggmentes és egyszerűbb!
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem
Páromnak szeretnénk okostelefont venni, ez lenne neki az első, és átlag felhasználásra kéne, de csináljon rendes képeket.
Eközött és samsung ace 3 között nem tudunk dönteni, szóval ha tudnátok mondani pár prot és kontrát erre a telefonra, azt nagyon megköszönnénk, sokat segítenétek veleKöszi!
-
Rob700
senior tag
Használja valaki a Nokia Music-ot? Én ma tettem fel, de a hangszínt szabályzón kívül más pluszbdolgot nem találtam benne, vagy jobban bele kellene merülnöm?
-
loghn
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Mi a különbség az eltérő típusszámok között a hátlapoknál ? (pl CC-3041 CC-3058) -
Vangelis
félisten
A viber ezeken is olyna hülyén működik mint a 800-asokon?
Mert ha engem hívnak i csak csipog , hogy kerestek.
ha én hívom asszonyt neki is csak azt írja, hogy hívtam.
Van esetleg valami más megoldás? -
Lall
veterán
Ha ingyenes akkor Bing Weather, ha fizetős, akkor Amazing Weather vagy Weather Flow.
-
Heffi
őstag
Az időkép csempe a kezdő lapon nektek is üres? Vagy valamit rosszul állítok be? Esetleg van jobb időjós alkalmazás amit érdemes felrakni helyette?
-
Sabre
őstag
válasz
fabiandaniel #6357 üzenetére
Pont ennyi ha megveszed webes 10% kedvezménnyel a Telekom honlapról, kicsit egyszerűbb...
-
gabee82.0
tag
válasz
El Gringo #6017 üzenetére
Már mindent megpróbáltam! A mail.t-online.hu ra azt írja, hogy a célkiszolgáló nem támogatja a Microsoft Exhange Acticesync szolgáltatást! Érdekes, mert a Microsoft Exchange-Outlook Web Access internetes felületen viszont meg tudom nézni a leveleimet!
Most felvettem a kapcsolatot a rendszergazdával. Azt mondta, megkérdezi az ügyfélszolgálatot, hogy mit kell csinálni. -
loghn
csendes tag
Sziasztok!
Lehet én leszek a sokadik kérdező, de itthon hol kapok Qi hátlapot (T-Mobileon kívül) ?
Vagy van valaki, aki vásárolt eBay-en és elégedett vele ? -
Rob700
senior tag
Nem találom azt a videot ahol a dupla koppintással való képernyő felébresztést reklámozzák. Több dolghoz duplán érnek hozzá aztán a végén egy Lumia van aminek a kijelzője így ébred fel. Kb Ennyi a videó lényege.
Aki megtalálja belinkeli nekem? Köszi!
-
pjtr
aktív tag
sikerült, az volt a hiba, hogy nem kitalóztam a telószámot, hanem beírtam a nevet.
Habár a párom telóján a telefonszámok alatt ott van hogy "sms", nekem az hiányzik
-
pjtr
aktív tag
SMS küldéséhez milyen varázslatot kell megtennem, hogy elmenjen?
-
Sabre
őstag
Na úgy néz ki még egy 820 csatlakozik a családhoz
Gyárilag független, 2 év nokia garancia - minden klappol e téren.A kérdés csak az, hogy fóliában van és nem bontottam le róla és nem tettem be sim kártyát, mert valamiért ha bekapcsolom és a gyors talpalóval belövöm hogy menjen, nem engedi frissíteni...
Mi lehet a gond? Hogy nincs az alap ms fiók beállítva vagy h nincs benne sim? -
Carryboy
tag
Nokia szervizbe vigyem a T-mobilos készülékem vagy a T-hez?
-
szucsptr
csendes tag
Kipróbáltam egy win7-en, ott sem kap meghajtó betűjelet.
-
szucsptr
csendes tag
Tudnál linket adni a letöltéshez?
-
gabee82.0
tag
válasz
szucsptr #6330 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám! Portable Devices Driver-t kell telepíteni XP-re! Majd manuálisan kell hozzáilleszteni, mikor bejön az illesztőprogram keresése ablak! Sokat küszködtem vele, lehet hogy elsőre nem is fog sikerülni!
Viszont érdekes hogy más gépen is XP volt, az felismerte, az enyém viszont nem! -
szucsptr
csendes tag
A PC-men még XP van, az lehet a baj, emiatt nem sikerül?
-
szucsptr
csendes tag
Sziasztok !
Nincs valami lehetőség, amivel mintha pendrive lenne a lumia, másolni lehetne rá? -
mediumgecso
őstag
Az electromarket-nél pedig 74eFt a 920 white 2 év nokia garral.....olcsóbb mint a 820!!!!
-
Rob700
senior tag
Gyakorlatilag én is nagyon kedvező helyzetbe voltam amikor a 820-ast vettem a Média Marktban. A Nokia 700-asom balesetbiztosítással vettem és pont mielött lejárt a biztosítás történt vele egy "sajnálatos" baleset. Így aztán némi kp befizetése után el is hoztam a fehér 820-am..
-
szucsptr
csendes tag
Csináltam Outlook fiókot a gép és a teló szinkronizálására, de a teló nem akar bejelentkezni...
Mit nem csinálhatok jól? -
burasu4
senior tag
Nem lehet. 2 perces nem volt.
-
Heffi
őstag
Az e-mail fiókoknál nem lehet a letöltések gyakoriságát 15 percnél kissebb időtartamra állítani? Gmail fiókról van szó. Mintha tegnep még lett volna 2 perces opció, de ma már nincs a listában.
-
Heffi
őstag
válasz
viewdetails #6304 üzenetére
Lehet hogy én szakítottam fel a hátlap leszedésével, hogy a sim és SD kártyát meg az aksit bele rakjam első használatkor?
-
Heffi
őstag
Az mennyire normális, hogy egyik oldalon kiáll a hátlapból a kameraegység?
-
El Gringo
senior tag
elég szép piros-kék zajpöttyös videókat csinál este? Ez tényleg ilyen kaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Formula-1
- Apple MacBook
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged