Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
arecibo
tag
Próbáltam felrakni a gyári romot ez alapján:
http://logout.hu/bejegyzes/panses/nokia_lumia_735_firmware_update.htmlDe valamiért visszaállt a T-s romra....Valami ötlet? (Mondjuk bekapcsolva hagytam a wifit, mikor települt, ha ez számít).
-
arecibo
tag
Aki felrakta a w10 et, annak működött az értesítési led?
-
Steelers
senior tag
Eredeti nem is volt,azok mind utángyártottak.
Nekem van egy kék,én olx-en találtam,de nem túl patent.
Szépnek - szép,csak könnyen lejár a jobb felső sarka,és a gombok is picit mélyebben ülnek mint a gyári hátlapon,és a gomboknál kicsit hullámos a széle. Nokia és zeiss felirat megvan rajta(amúgy az e-bayes verziókon is rajta van,még ha a képeken nem is látszik) -
MKLS
aktív tag
Csak én vagyok vak, vagy tényleg nincs már eredeti kék hátlap ebay-en? Amit találtam, az nagyon hasonló, a Zeiss felirat még rajta van, de középen a Nokia logo már nincs, ilyent nem szeretnék. Nokia care nem játszik, egy sincs a közelemben.
-
törölt tag
Valaki nézegette a naptárat? Tudtátok, hogy Pünkösd vasárnap csütörtökön lesz?
-
zombinyul
addikt
válasz
Karcsi1001 #8385 üzenetére
Ezt meg mindig nem ertem, nalam miota kiszedtem a dobozból, tökéletesen üzemel mindkettő. Nagyjabol semmit nem kellett hozza beallitanom.
-
gabancs
addikt
válasz
hodostamas #8388 üzenetére
Ezen túl voltam nem is egyszer. Magát a készüléket is ki-be kapcsoltam és semmi. Tehát sanszos, hogy a szín cserére javult meg. Persze az okát nem tudom, és nem is igazán értem, de a lényeg az, hogy most jó.
-
gabancs
addikt
Csináltam egy telefon visszaállítást. Azóta a "Riasztások" csempe, nem írja ki a beállított időpontott, pedig előtte kiírta. Most csak annyit ír, hogy bekapcsolva és riasztások. Mit nem állítottam be rendesen?
-
valaki_xy
tag
Évente? Van olyan, amit több, mint egy éve kiadtak, és egy frissítés nem jött rá.
Itt van a ClipDis, amit magyarok csináltak a Messenger mellé. Természetesen csak a kettő "nagyra", mondván, hogy a WP-t nem használják elegen. Pedig pont itthon elég magas a részesedése. Nem mintha kellene nekem, de azért bosszantó...
-
-
-
Mister_X
nagyúr
Megadta magát a telefon hagnszórója, jack csati eleve nem volt jó - így már muszáj voltam beadni szervizbe. Öt nap alatt megjavították, kicserélték a hibás alkatrészeket és a hátlapot is - plusz karc sincs a kijelzőn. Ami viszont vitte a pálmát, hogy aktiváláskor felajánlotta, hogy visszaállít nekem mindent, és tényleg: minden pontosan olyan, ahogy volt: háttér, kijelző elrendezés, email fiókok, minden. Piros pont.
-
blackmoto
senior tag
válasz
Karcsi1001 #8368 üzenetére
Csak egy ötlet, és félénken kérdezem, de a mobil adatkapcsolat be van kapcsolva, vagy csak a Wi-Fi?
-
umek
tag
Közben eszembe jutott egy olyan dolog, hogy ha először Androidos telefonra átteszem iPhone-ról, majd onnan a WP-re, akkor az már megoldás lehet. Csak mert utóbbi Samanbacsii kolléga leírása alapján működik sd kártyáról is, szóval...
Egy próbát megérhet.Egyébként pedig vicc, hogy nincs ilyen egyszerű megoldás.
-
Karcsi1001
tag
válasz
zombinyul #8341 üzenetére
Sajnos, továbbra sem frissül automatikusan az időjárás hőmérséklet csempe. Csak ha koppintással újraindítom. Engedélyezve van a háttérben futás-takarékos módban is. Nem tudom mit kéne még tennem, hogy ne fotóként, hanem valós kijelzőként működjön? Vagy az csak álom (pedig úgy emlékszem eddig jó volt)?
És érdekes, de újabban a naptár csempe sem az aktuális napot mutatja, csak ha koppintással újraindítom, mint az időjárást.
Tud valaki ötletet, tanácsot adni? Hálás lennék. -
zachary
tag
Gyerekek, ma másfél! emeletet esett a telefon, és túlélte! Nem hittünk a szemünknek, magában már mindenki temette, volt aki ennek hangot is adott egy hűbaszdmeg keretében, remegő lábakkal, zihálva rohanok le utána a lépcsőn, akksi a pult aljánál, a hátlap valahol jicsinben, áldottam az eget, hogy kötöttem rá biztosítást. Ahogy illik kijelzővel lefele, remegő kezekkel megfordítom és nem hiszem el amit látok, egy karc sincs, semmi. Ekkor egy fél perces hatásszünet után döntöttem úgy, hogy a telefon többi részét is összeszedem, az akksiról lejött a fólia/festék vagy az a felületi kezelés, aminek alávetették. A ház, ahol már eredetileg is meg volt repedve továbbrepedt, mostmár kicsit be is lehet látni
Még jó, hogy nem vágott fejbe senkit, most mehetnénk a balesetire
3210 this is your true legacy -
umek
tag
Sziasztok!
Mivel odaát masszívan letojnak, így egy szűkebb közösséghez fordulok.
Friss és boldog 730 tulajként fordulok hozzátok. iPhone-ról váltottam, sms import témakörben kérdeznék.
Visszaolvasgattam, keresgettem, de eddig olyan válaszok érkeztek az ezzel kapcsolatos kérdésekre a winphone szakmai topikban, hogy nem lehet sms-eket áttenni egyik telefonról a másikra. Az utolsó ilyen kérdés még tavaly volt, szóval lehet, hogy azóta van valamilyen megoldás.Az Adatátvitel sajnos csak a kontaktokat látja, szóval az kilőve (pedig neten láttam olyan leírást, hogy az sms-eket is, screenshottal alátámasztva, szóval reménykedtem, de nem...).
A kérdés igazából az, hogy létezik-e valamilyen megoldás arra, hogy az iPhone-ról kimentem valamilyen adott formátumba az sms-eket, amiket aztán a WP be tud húzni? A kérdés első felére tudom a választ, ki lehet exportálni, inkább az érdekel, hogy a WP-re lehet-e importálni nem közvetlenül telefonról?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
zombinyul #8362 üzenetére
Én még tartósan nem használtam képernyőn lévő navi gombokat, de pl. a 830 pont azért nem kényelmes nekem, mert nagyon lent vannak. Ha a képernyőn lenne jobban elérném őket. Ráadásul iszonyat menő a csempés start képernyő amikor el van tüntetve!
A legmenőbb akkor lenne, ha úgy működne mint a charm bar Win8-on, tehát gombnyomás után eltűnne. Csináltam is egy javaslatot user voice-on, nem a legjobb angolságommal: [link]
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
Androidról váltanék és ilyen telefont néztem ki.
Üzletben meg is nyomogattam.Egy dolog érdekel:
A mindennapi használat során a szoftveres gombok (back, home) a képernyő alján
jól használhatóak? Attól tartok, hogy a gombok feletti csempére, vagy ami ott van fogok nyomni a gomb helyett.Köszönöm a válaszotok!
Üdv!
O -
Bali27
addikt
Valaki nem tud valami infót arról hogy a Win10 alatt a Cortanának van -e esélye magyarosodni?
-
törölt tag
Kis helyzet jelentés. Ez idáig nálam szinte tökéletes a win10. Egyedül ami rosszalkodik az a automatikus fényerő és az ébresztő óra. Többi funkció amit használok hibátlan. Bár az új böngésző nem Gyere be, így marad az ie. Remélem a véglegesben is meghagyják.
-
berzerker83
csendes tag
Ezért kérdem, hogy volt e már valakinek hasonlóval tapasztalata.
Tehát te nem ezt választanád. Egyébként én sem biztos hogy bevállalnám. A hivatalos árakat nem vágom, de magyar oldalakon is találni ilyen cuccokat, kép alapján ugyanaz mint az ebay-es (valszeg nem csak a kép), csak árban nagyontöbbszöröse. De ez nem az én döntésem lesz, csak infót gyűjtök.
-
panses
aktív tag
válasz
berzerker83 #8342 üzenetére
Szia!
...és megér neked annyit, hogy a legközelebbi leejtésnél, esetleg a Gorilla Glass 3 hiánya miatt a kijelző is megsérüljön? Lehet, hogy most is csak ennek köszönheted, hogy nem tört össze jobban.
-
baji
tag
válasz
Samanbacsii #8343 üzenetére
Valahol olvastam hogy csak akkor jelenik meg az sms küldés ha mobil számként van elmentve a telefonszám. Lehet ez a gond...
-
Steelers
senior tag
Kaptam egy frissítést. Pfd van fent,insider nincs. 1megás cuccot töltött le és telepített,olyasmit írt hogy ez valami preview frissítés,és telenor neve is benne volt. Semmi változást nem vettem észre,az os verzió száma is változatlan maradt.
Mi lehet ez? Másnak is jött esetleg? -
gabancs
addikt
Az "IM+" program elég jól kezeli a Hangouts üzeneteket. De csak WiFi hálózaton, LTE, vagy 3G mobilhálózaton nem tud, (vagy csak nagyon nehezen) kapcsolódni. Tud erre valaki megoldást? Vagy esetleg egy másik programot Hangouts-ra?
-
Samanbacsii
őstag
Név mellől eltünt az sms lehetőség! Tel.szám, email megmaradt...
Mi a halál ez? Láttatok már ilyet? Hogyan lehet visszahozni? Csak egy névjegynél tapasztaltam.
-
berzerker83
csendes tag
Hali!
Puffant egyet a család egyik 735ös telója és lepattant a kijelzőből (vagyis csak az azt védő üvegből) egy pici darab. működésben semmit sem korlátoz, de optikailag nem túl előnyös. Az ebay-en már 3-4ezer környékén lehet találni ilyen cuccokat szerszámmal meg mindennel a csomagban. Kérdés, hogy ez mennyire alternatíva? Ha beviszem egy szakihoz, az tudja e cserélni? Vagy csak a szervíz marad csilliókért?
Valami műanyag samsungon egy kollégám simán cserélte otthon magának, és szinte semmi difi nincs. De az nem gorilla glass volt...
A segítséget előre is köszi! -
zombinyul
addikt
válasz
Karcsi1001 #8340 üzenetére
Nekem követi.
-
Pano
addikt
válasz
Karcsi1001 #8338 üzenetére
Csak simán Időjárás
-
foxymaci
senior tag
válasz
Karcsi1001 #8335 üzenetére
Amióta eltünt a weather app a storeból azóta én is a gyárit használom és eddig tökéletesen bevált
-
Devas
őstag
válasz
Karcsi1001 #8335 üzenetére
Nálam az alap gyári van fennt és jól teszi a dolgát.
-
Karcsi1001
tag
Sziasztok!
Ismer-tud valaki olyan időjárás-előrejelző alkalmazást, amelyik az aktuális hőmérsékletet mutatja a kitűzött csempén, és ahhoz nem kell azt mindég újra indítani? Jelenleg az AccuWeather van fenn, de a készülék (Lumia 735) bekacsolás után az utolsó adatot mutatja (ami lehet, hogy akár több napos), nem a legfrissebbet. Jónéhányat kipróbáltam, de azok sem tudták. Vagy csak beállítás kérdése, amire nem jöttem rá?
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
-
Sziasztok
Nekem is a 10-et töltötte le. Mit csináljak, hogy ne telepítse fel? Azt írja, hogy ha 04.17-ig nem telepítem fel, akkor automatikusan telepíti
-
j.bravo
addikt
válasz
Gusztáv #8329 üzenetére
Teszek egy próbát majd a brittel is, egyelőre US-re állítottam be, sok kajára csak oz -ban megadott adatok vannak, illetve ismeretlen márkájú sajtból egy szelet ami nem tudom mekkora, stb.
A bigmacet lecsekkoltamenni vagy 3 eve nem ettem olyat, de ez volt a kétségbeesett ötletem hogy ha a rizst vagy paradicsomot nem veszi be, akkor hátha ezt igen. De regiovaltas nélkül ezt se.
Kösz a tippet! -
vzoltan87
tag
válasz
Messzilátó #8323 üzenetére
Szia! Sajnos még nem.
-
Messzilátó
csendes tag
Sziasztok! A Here+-ban beállítható egy útvonal úgy, hogy mit érintsen? Min menjen át?
-
lorcsi
veterán
ExplorerBen a t9 szarakodik, angol left a bill
Hogy allitom at ? -
pippin12
tag
Másnál is vibrál a fényerő töltésnél? Csak akkor csinálja nálam.
-
zachary
tag
Mostanában elkezdte azt játszani, hogy sikertelen csatlakozás címszóval nem hajlandó csatlakozni wifi hálózatra, csak újraindítás után. Más is tapasztalt már ilyet?
-
Bali27
addikt
Kijött a 8.1 update2
Itt egy cikk és a telepítési " útmutató" [link] -
j.bravo
addikt
Emberek, az Egészség és fitnesz appban hogy a túróba lehet működésre bírni a Tápérték modult?
Tök jo lenne ha nem kéne kaloriabazis.hu vagy hasonlóval bohóckodni hanem lenne ez, de eddig bármit írtam be kajának, mindig azt pofázta vissza hogy a keresés nem hozott eredményt.Hogyan kéne ezt használni?
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna valami jó Volán appot? MÁV-osat már találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Adobe Lightroom topic
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Assetto Corsa Competizione
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla