- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
mdraco #33235 üzenetére
jó kis teló ez. én is androidról váltottam és nem bántam meg hogy haverom rábeszélt erre
igaz nekem megvan vagy egy éve lassan, de sim kártya még nem volt benne. de így is többet használom mint az "elsődleges" telefonomat amiben kártya is van.
mostanában egy bajom van vele.. ha videót veszek fel, néha beakad pár másodpercre és olyankor a felvett anyag is akadni fog utána ott. adni kéne egy resetet neki, csak sajnálnám a játékokban elért eredményeimet
-
mdraco
őstag
válasz
mdraco #33231 üzenetére
Visszatértem
Lehangoló volt az alcatel pop 2 (4,5) minősége, jóval gyengébb kamera, gps zig zag-ot rajzol, egyetlen dolog tetszett a rendszer sebessége, snapdragon 410 és 1 gb ram miatt, de hiába gyorsabb nem jön be az android. Úgyhogy maradok ennél, majd esetleg lumia 640
-
törölt tag
válasz
mdraco #33231 üzenetére
A véglegest még nem tudom, de feltettem kipróbálni a 10512-es buildet. Persze annak minden ismert bugja jelentkezett, viszont mikor éppen nem volt baja, akkor meglepően gördülékenyen ment. Az animációk sehol sem szaggattak, mindenre szépen reagált. Az Edge pedig sokkal gyorsabban tölti az oldalakat, mint az IE.
Ez a build továbbra sem alkalmas éles használatra, de az irány jó, a telefon meg úgy tűnik, hogy még ezt is bírni fogja (hozta a 8.1 sebességét). Aztán majd kiderül. Most még 5-ből 3 alkalommal volt valami nyűgje (pl. kilépő app, elcsúszó háttér a kezdőképernyőn, de például a wifit egyszer sem dobta el nekem, pedig írták).Ja, a multitasking is javulni látszik, zene+Edge+szótár+beállítások mellett sem dobta fel a folytatós képernyőt, csak mikor elindítottam egy Youtube-os videót is ezek mellé. Akkor az Edge elkezdte újra betölteni az oldalakat, de megjegyezte, hogy hol álltak.
-
-
törölt tag
válasz
mdraco #32946 üzenetére
Nos így fél nap használat után:
-Kijelző nagyon szép,
-Nincs bevilágítás,
-A rendszer nagyon gyors (messengert megnyitva a smiley-k azonnal betöltődnek, nem pontozik még fél óráig),
-A kamerája az 520nak is nagyon jó volt, de ennek még szebb, 1MP előlapi, 8 MP hátlapi, vaku,
-Az akksit nem zabálja,
-Hangosabb.Most csak így ennyi.
-
törölt tag
válasz
mdraco #32863 üzenetére
1 óra FB (meg gondolom Messenger), meg mellé javascriptekkel teletűzdelt oldalak miatt teljesen normális ez a merülés (bár bosszantó, de én még olyan okostelefont nem taperoltam, ami túlzottan jól viselte volna ezt).
A forróság az app miatt és a mobilnet miatt van. Ha zavar, hagyd pihenni 10 percet.Namelesske: Nem szoktam hőmérővel mérni, de sokszor forró nekem a hátulja a telefonnak, pl. kamerázásnál, hívásnál vagy főleg GPS-nél (töltés közben). De ez ilyen azóta, hogy megvan, és eddig semmi baja az aksinak sem. Azt sem várom meg, hogy lemerüljön, ha éjjelig kibírja 60-70%-kal, akkor is töltöm.
-
-
Blyan
félisten
válasz
mdraco #31938 üzenetére
Sokkal jobb, nem vicc. Egyszerűen 40-50%-kal erősebb a hw és ez mindenhol érződik (A multitasknál persze annyira nem, legfeljebb valamivel gyorsabb a resuming - de akkor is resuming).
Szerk: amúgy a nyers számítások alapján az 530 is jobb és gyorsabb, bár gyakorlati tapasztalatom azért nincs.
-
pubos
tag
válasz
mdraco #31806 üzenetére
az a baj a javítással egyszer már próbáltam javíttatni.ahogy mondod 11E volt a javítás.de utána nagyon sokszor lefagyott a telő előtte soha.gariba megnézték azt mondták semmi baja.majd nálam rendszeresen fagyott.igy feladtam és vettem egy újat.
nincsenek nagy elvárásaim a teloval de ez az 520 nagyon bejött.
a 630 drágább de ér is annyival többet? -
Namelesske
addikt
válasz
mdraco #31543 üzenetére
Így lesz csak a leggyengébb épp futó eleve 8.1 majd 10-es telefonnal teszik mindezt.
Windows 10 vízióm 520-ra.
Valószínű hogy a frissítés csak a Windows Rutime-ot és a Guit fogja érinteni. Szóval nem kell nagyon félni az új verziótól, nem fog tőle megdögleni szerintem a telefon. Csak egy név lesz a Windows 10... egyesített brand. Köze lesz az asztali Win10-hez.
-
nemkufar
tag
válasz
mdraco #30905 üzenetére
Azt úgy nem vetettem össze, mert nem jegyeztem meg azt sem, hogy előtte mennyit foglalt a rendszer maga.
Viszont éppen rendezgettem az elmúlt nap, hogy legyen hely... A térképeket is átpakoltam az SD-kártyára, amit egyből nem is jelzett a teló helyesen. Pedig átraktam. (Törlés a mobilról és újra letöltés SD-re csak.) Igaz, az SD-ről is takarítottam ki MB-os tartalmat, de az független a teló tárhelyétől ugye.
Nekem most úgy kb. 0,7 - 0,8 GB-tal több hely lett a telefonon.A frissítés előtt is néztem, azért tudom és állítom!
-
törölt tag
válasz
mdraco #29959 üzenetére
Köszönet!
hroberto - de az áruházon belül hol? Ha rámegyek a menü gombra, ott a saját alkalmazásokra, ott csak azok vannak amiket eddig kipróbáltam, de letöröltem, így újra telepíthetem... de van olyan felület ahol látom, hogy a telepített alkalmazások naprakészek-e, vagy frissíteni kell?
-
Joker88
őstag
válasz
mdraco #29576 üzenetére
totál hamar lemerül...
ha kikapcsolom az adatforgalmat, minimumra veszem a fényerőt, reggel öttől kb 11 órára visít hogy alacsony az akku feszültsége.. " Ne maradjon le semmiről, töltse fel az akkumlátort " <- valami ilyesmi szöveget dob kimás,kölcsönkapott akkuval vígan elvan a telefon.. tehát tutira az akksim a hunyó...
-
Namelesske
addikt
válasz
mdraco #29146 üzenetére
Megtanulja az akkut kezelni statisztika alapján, megcsinálja a háttér dolgait, felépülnek az adatbázisok, elvégzi a karbantartásokat, utána már csak szinkronban kell tartani a dolgokat, meg a kétheti ütemezést kell neki tartani a karbantartásba, amit töltőre csatlakoztatva végez.
-
törölt tag
válasz
mdraco #28956 üzenetére
Nekem még nem frissült, és a Sysapp pusher sem akarja frissíteni (lehet, hogy a legfrissebb már, nem írja). Viszont a villanyszámlán spórolt a takarékos üzemmód, este rádugtam töltőre, reggel levettem, és akkor láttam, hogy egy másodpercet nem töltött az aksin. Visszadugva nekiállt tölteni. Fura.
-
m1lan
őstag
válasz
mdraco #25974 üzenetére
Nem próbáltad ki véletlenül az új zárolási képernyőket? Nálam utána jött elő a feloldás utáni "Folytatás.." képernyő. Töröltem, a beállításokban újra kiválasztottam a képet, azóta nincs ilyen probléma.
Én is visszaraknám a 8.0-t, de hiányozna egy csomó funkció, így meg nem éri meg. Ha tényleg nem javít a helyzeten a Cyan, akkor inkább telefont váltok.
@Takuun: a WP magán a telefonon + felhőben tartja kontaktokat, a SIM csak telefonáláshoz kell neki. Ha minden számod a kártyára van mentve, akkor a Lumiában importálnod kell róla a névjegyeket. Ezután (ha van internet hozzáférés) felszinkronizálja őket arra a Microsoft-fiókra, amit a telefonon beállítottál. Ha hozzáadsz egy új névjegyet, és netkapcsolathoz jut a telefon, egyből felszinkronizálja azt is, a kártyára viszont nem tudod elmenteni. SMS-ekkel ugyanez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged