- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
Halihó !
Voltam ma Trémobilban megnyomkodni a kis 520-ast mert komolyan terveztem a közeljövőben beszerezni 1-t.
Meg kell, hogy mondjam, hogy nem estem hanyatt a készüléktől, pedig nagyon erőltettem magamra, hogy "olcsó" "olcsó" ... Igazából a Wp-rendszerrel semmi baj, folyamatos, szép (bár a mellette kiállított 820 érezhetően gyorsabban tette a dolgát, szval már itt is érezhettem a butítást) Kijelzőről mondjuk nem sokat tudok mondani mivel kb fekete színben pompázott az egész... csempék, háttér, minden. Csempe szín átállításra sem reagált... mind1 ezt még betudtam a kiállított darab cicájának.Ami jobban zavart az az anyagminőség, a hátlap, a gombok, hát lehet ezért a tulajok meg fognak kövezni és nem vagyok pedig egy sznob elhihetitek, de egyszerűen gagyi... (mondjuk a T-nek is lehetett volna annyi esze, hogy nem tesz mellé egy 820-at
) Mind1 tény, hogy még mindig nagyon jó ár-érték arányú telefon, részemről is alternatíva maradt, de talán inkább még hozzáteszek és 620
Vagy ha addig fejleszetenek vmi jó üzenetküldőt firefox os-re akkor OT fire brahiból
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest