Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
-
enigmawutash
tag
válasz
addamka #8127 üzenetére
Köszönöm. Mos a cm 05.11 nightlyt raktam fel, de ne tegyetek: FC:incallui
Már felraktam a jbxet, huuu sok beállítás...kicsit túl sok is. Nem tudtam kellokepp belemerulni. Ami viszont érdekes ,hogy antutuban kevesebbet hozott mint a cm kernel( de asszem ezt írtak is ,hogy akku performansz,de valahogy nem jött át ez alap beállitásokkal sem, ugyanugy merült)
...srácok lehet ,hogy az én aksim halt meg de akarmit csináltam eddig mindig rá kellett dugnom estére a töltöre, pedig maxxom van, igaz nem is kimelem.Nemsokara majd mast romot is kiptobalok... (Carbon bevált a droid4en, ha valaki azt hasznalja riport pl s
-
Haugland
aktív tag
-
grunge
addikt
válasz
addamka #7804 üzenetére
probald a WIFI AP fix.et
-
-
-
jolti05
őstag
válasz
addamka #7199 üzenetére
Fent vannak, felismerte az RDS a telefont és a teló kijelzőjén a következő van:
AP FastBoot Flash Mode (S) ésatöbbi.
Ami új sor lett az az, hogy "To return to normal mode - first press power key to power down.
Viszont az RDS most a Statusnál 14/19-et ír..ebben a pillanatban ment tovább, de a telefonon már egyszer láttam a Flash Fail feliratot is. 17/19 és csak remélem, hogy végigmegy és működni fog -
kurion
senior tag
válasz
addamka #7191 üzenetére
egyikel se volt jó valamiért.
Totalnál hiába töröltem ki az elsőt akkor is azt írta a következőre hogy nem sikerült felülírni, mielőtt újrahúztam a telót rootexpolernél meg azt csinálta hogy a 2 mappában lévő cucc bemásolása után újraindult a telefon és nem kapcsolt be csak bootolt.
-
kurion
senior tag
-
SztiviVander
addikt
válasz
addamka #7183 üzenetére
pöpec lett, köszönjük a fáradozást!
ezzel a magyar contacts.apk -val mondjuk állandóan sim szinkronizálást csinál induláskor és nem tudom lebeszélni róla, ugyhogy azt inkább kihagytam. induláskor nálad is mindig van "Android frissítése folyamatban" üzenet? ha jól emlékszem ezt régebben mintha a framework-res piszkálása után csinálta volna, úgyhogy azt akkor hagytam is inkább változatlanul. -
jolti05
őstag
válasz
addamka #7136 üzenetére
Ha van hír arról, hogy kezd-e valamit a Cordon a foltosodással, azt szívesen fogadnám. Előző hozzászólásomban kitértem a pixelhibákra. Erről esetleg van valami információd?
A BMM úgy sejtem nem a Budai Mozgásszervi Magánrendelő
Van arra valamilyen mód, hogy az ICS 4.0.4-re frissülő romot újabb, hivatalos romra cseréljem particionálás nélkül úgy, hogy ne okozzon esetleges garanciavesztést?
Sajnálom, ha hülyeségeket kérdezek, csak jelenleg eléggé nem vagyok otthon ebben -
proper
őstag
válasz
addamka #7045 üzenetére
elvileg csak "szépséghiba"
ez a technologia velejárója az enyém is foltos de csak este full fekete képernyőnél láttam párszor mikor vált a kijelző
szerintem abszolut nem gázmás
viszont most tesztelek egy winfos phone 8-at de eddig nem vagyok elvarázsolva
maradok androidnál, sokkal egyértelmübb és egyszerübb az android
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest