- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát jó, legyen. Mondjuk már 2 hete feltöltöttem, csak nem döntöttem el saját használatra legyen-e, mert nem vagyok sem jó angolos, sem jó programozó
Itt a magyarított JB.
Telepítési leírás a zip-ben.
Ha valami nem érthető, kérdezzetek inkább.
Ha valami force close-t dob, hülyeség van fordítva, privátba küldjétek el, vagy emailbe: alkalmazás neve, illetve melyik részén, menüben van a hiba.
A fordítás nagy része _ghiottone Atrix 2 magyarítására épül, itt is köszönet érte.
Az esetleges hibákból eredő károkért nem vállalok felelősséget, mindenki a saját belátása szerint használja.
Ha valaki akarja folytatni a munkát, felhasználhatja hozzá nyugodt szívvel, adok akár forrást is, bár úgy is kicsomagolható.Azt nem ígérem, hogy tutira fordítom a maradékot, igazából CM-re várok, hogy kiforrja magát, ha ez megtörténik, ennek sóval hintem be a nyomát.
Plusz szeptember 17-én jön a GTA V, onnantól a PC pihenni fog egy időre
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged