- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
én nem mondtam hogy az exchange-hez webdav/activesync/ews-en protokollt (ezeket hívják "exchange"-nek az appok) használok. SSL imap
almappákat ez is mostohán kezeli. ikon megjeleni statusbaron, notifba is ott van hogy mi jött, de pl nem csipog és az 1*1 widget csak az inboxban lévő olvasatlanokat mutatja, a 3*2 widgetnél be lehet állítani hogy melyik boxot mutassa.
-
Nekem is vodás, és megy simán, semmit sem állítottam rajta.
Safestrappal volt bajom vele, azzal fagyott bármelyik sloton, BMM alatt nincs gondom, slot2-re ment fel (webtop és cdrom partícióra), annyi van, hogy lassan bootol, de ezen kívül stabil. Wifi-nek kellett az elején egy wifical.sh, mobilnet az jól megy. -
acura13
aktív tag
szia
amerikaxpress.hu,....itt kiválasztod hol láttad a terméket( url cim) ök utánanéznek, adnak egy árajánlatot-...
ha tetszik elfogadod vagy módositod..
szállitási modtol függöen kérnek 10% előleget vagy tobbet(futártől függö)
ha ok, akkor utalod az előleget, kapsz kodot, onnan be tudsz vele lépniés látod hol tart a termék...
nekem elvileg 11körül jön meg....a vége tokkal vonoval 130 lesz
sajna a 32 Gb-os és a fekete mind drágább lenne , annyit azért nem adok érte.....
kikodolva jön, vagy gyárilag, vagy pedig kapom a feloldokodot a leirással együtt..... -
iguana
őstag
Én még mindig a karácsonyi cdma-s jb leaket használom, az agression custom rom-al.
Sok mindent próbáltam/próbálok, de még mindig ez a legletisztultabb, legtakarékosabb rom számomra. Deep sleep-ben 100-110 percenként fogyaszt 1%-ot. (ezt setcpu-s profilokkal, és underclock/undervolt-al érem el)
Idővel átköltözöm majd kexec alapú CM10.1-re (ezeknél mindegy, hogy ics, vagy jb a stock rendszered), egyre jobban csiszolódik. A tegnapi verzió már rendesen használja a deep sleep-et, és kb. 60-70 percenként fogyaszt ekkor 1%-ot. -
l86544
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged