Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
-
Kbali
nagyúr
válasz
Trabby #29629 üzenetére
A drágább csomagok általában tartalmazzák a szolgáltatást (pl.: összes MédiaMánia), de az olcsóbbak, pl.: Eco nem. Ha van valakinek aranykártyája, akkor pontért is meg lehet venni a hívószámkijelzés szolgáltatást.
A Telenor emlékeim szerint meg az elmulasztott hívásértesítőt nem tudja... -
Lacopapi
addikt
-
Pistakiss
őstag
válasz
Trabby #26888 üzenetére
Jaa, mivel minden app-ot nem akartam kitenni, így mindem oldalon van óra és időjárás, meg bármelyik oldalnál nyitom meg ott van. Nem is tudom, hogy ha valaki az eredeti 7 képernyőt kitölti, mennyi felesleges dolgot rak ki. Én sokmindent letöltök, de csak azokat teszem ki, amiket párszor már használtam és arra érdemes, hogy gyorsan elérhessem, így is van pár olyan ikon, amit nem biztos, hogy használom sűrűbben
-
kano
nagyúr
-
-
zaskar
senior tag
válasz
Trabby #24033 üzenetére
Nekem sincs AF, és nincs makró mód, meg a többi sem...Meg úgy elég döcögős az egész. Lehet, hogy azoknak van igazuk, akik reseteltek a frissítés előtt. Meg jól rámíjesztett, mert először nem látta az SD kártyámat, de egy unmountolás (szép magyar szó
után rendbejött.
Flash Player működik, viszont a zseblámpa funkció sem a MotoTorch-al, sem a Quick Settings-ből nem akar menni. Elsőre ennyi észrevételem van. -
zsirfecske
addikt
válasz
Trabby #23649 üzenetére
alapból nincs, tényleg le kell tölteni egyet. nekem sok próbálkozás után a Wave Recorder jött be (nemtom most linkelni, de kék mikrofon a logója). nem recseg, egyszerű, wav-ban vesz vel.
szerk.: sampling rate emelése úgy vettem észre minden felvevőnél recsegést okoz. alap 16 000-en kell hagyni.
-
robi1976
csendes tag
válasz
Trabby #23592 üzenetére
Sziasztok.Nekem is nagyon gyakran csinàlta màr hogy nem jött vissza a kép ha elveszem az arcomtól(bàrmit nyomkodhatok).Elõször az hittem a folia miatt van de most olyan folia van rajta ami kivàgott az emlitett helyen.Eszembe is jutott hogy gariztassam de ott biztos nem produkàlnà a hibàt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Trabby #23030 üzenetére
a nevetséges az a DE froyo hiánya, mégiscsak az volt az első az EU piacon (CEE csak utána jöhetne). rendesen anyáznak is már a fritzek érte
más:
most vettem észre gemini calendarnál, hogy nincs notification led értesítés ha kikapcsolom mögüle a gyári blur calendart. vibra és hang fasza, de led nem konfigolható ahogy a gyári sem, viszont utóbbinál mégis villog a led eseménynél. vmi workaround esetleg? jortéval pl. hogy van? csak ezért nem hagynám bent a gyári értesítést is, mert az úgy dupla. köszi -
sjocó
csendes tag
válasz
Trabby #19982 üzenetére
Telenoros defysek nyugi, a defy jó a defy szép , most beszéltem egy izgató hangú ügyfélszolgálatos csajjal, hálózati leállásuk volt Bp területén, gőzerővel elhárítanak, még egy darabig instabil lesz a rendszer. mindenkitől elnézést kérnek a kellemtlenségért, brühühü...
-
Edge
veterán
válasz
Trabby #19955 üzenetére
Nekem se volt ebben az időtartamban, ez érdekes, én Telenornál vagyok.
Froyo fr.
2G only-ra vagyok állítvaMeg tudtam oldani: kézzel választottam ki az operator selectionnál a Telenor-t. Azóta jó.
Postokat visszaolvasva 2.2-vel volt már térerő gond nem szereti a 2G only beállítást vagy mi a szösz?
Persze elöször kibekapcs volt nem segített aztán sim ki-be az se segített, aztán hirtelen jó lett amikor az SMSC settingsbe beléptem. Később megint rossz volt, aztán csináltam azt amit fentebb írtam. -
-
-
Móó
csendes tag
válasz
Trabby #16046 üzenetére
Ahová beadom (T-s viszonteladó) azt mondták, hogy mentsek le mindent, mert esetleg elveszhet. Logikusan egy hangszóró cserénél nem kéne, hogy bármi is elvesszen.
Egyébként okozhatja a hangszóró kifingását az, hogy sűrűbben használtam a fülest mostanság? Van összefüggés?
-
x.pet
tag
válasz
Trabby #15705 üzenetére
A Dialer alkalmazáson nyomott clear data nem a címjegyzéket törli, csak a tárcsázó program adatait, ettől a telefonszámaid nem törlődnek. A Market-ről ingyenesen letölthető. Ha feltelepítetted, akkor a home-on a zöld vagy a kék gombot megnyomva választhatsz a gyári vagy a Go között. Ha bejön neked a Go, akkor alapértelmezetté teheted, akkor már nem fog rákérdezni. Lehet, hogy nem is fontos clear data-t nyomni, ha úgysem a gyárit használod, nekem már ráált a kezem korábban, mert csak ezzel tudtam ideig-óráig megszüntetni a minifagyást.
-
x.pet
tag
válasz
Trabby #15667 üzenetére
Használj másik Dialert a gyári helyett. Én mióta a Go Dialert használom megszünt a hivás utáni várakozás, pik-pakk lerakja. Sok mindennel próbálkoztam előtte, a gyári Dialer data törlése egy ideig megoldja, de 5-10 hívás után visszajön a várakozás. Szóval ajánlom a Go Dialert, sok más plus feature is van benne a gyárihoz képest.
Ha lecseréled, akkor nyomj a gyárinak egy clear data-t és indítsd újra a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest