Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Még annyit szeretnék megkérdezni hogy valaki tapasztalt már olyat hogy google keresőben képet keresett és szépen megjelennek a képek kis kockákban aztán mikor megszeretné valamelyiket nyitni hogy nagyobban látszódjon akkor nem történik semmi sőt még a második lapra sem tudok lapozni
Viszont ha mobilnézetből normálra váltom át a google akkor pedig működik
mi lehet a baj mert pl. kollégám Lg -jén is ugyan ez a helyzet gyári rom és gyári böngészővel
Válaszokat előre is köszi
-
w333
félisten
válasz
Flexy90 #44261 üzenetére
Mivel neki az alsó érték a 400mhz így szerintem értelmetlen a "smt sleep max freq 200 000"
Inkább smt sleep max freq 400 000Hokins: zip-ben ezt találtam
enable 1
load_all 0
scaling 5
clk1 400
clk2 700
clk3 1300
vsel1 38
vsel2 54
vsel3 70
con_up_threshold 80
con_down_threshold 20
con_freq_step 5
con_sampling_rate 160000
int_min_sample_rate 50000
ond_up_threshold 32 >>> ??? ez nem 86 kéne hogy legyen
ond_sampling_rate 50000
smt_min_cpu_load 30
smt_max_cpu_load 65 >>> ??? ez nem 80 kéne hogy legyen
smt_awake_min_freq 500000
smt_sleep_max_freq 400000
smt_up_min_freq 1100000
smt_wakeup_freq 700000
smt_ramp_up_step 200000 -
w333
félisten
válasz
Lacopapi #42817 üzenetére
Pl. valamit nem értek most a Defy a wiui-n telepítettem a programot és programon belül kiszedtem az automatikus frissítést és nincs ott a market/ saját appok között.
De zte blade 2.2 -re is felraktam és ugyan úgy progin belül kiszedtem az automatikus frissítést és mégis ott van a market /saját appok közt
Szóval csak annyi hogy ha visszatérek 2.2 -re, attól félek hogy ott lesz a saját app-ok között
Az lehet hogy a 2.2 froyo nem érzékeli azt hogy programon belül kiszedtem az autó frissítést és nem akarom frissíteni de mégés berakja a market saját app-ok közzé és ha már ott van akkor tuti hogy frissiteni is akarja majd valamikor
-
w333
félisten
válasz
Lacopapi #42815 üzenetére
Jah és még valami ha pl. feltelepítek egy app-ot és nem szeretném hogy a market/saját programok közt legyen, és ne frissüljön akkor mit kell csinálni ?
Valami érdekeset vettem észre elindítottam a market-et és irta hogy fogadjam el a licenszerződést
nem értem pedig nem is frissült
-
w333
félisten
válasz
anonymus89 #42238 üzenetére
Parancsolj Link
Ha miui-t használsz akkor abban van beépitett tüzfal -
w333
félisten
A WiUi 1.10.21 Stable full-on megy a wifi nagyon stabil a rendszer, szerintem próbáld ki
-
w333
félisten
Bocs nem ide akartam
-
w333
félisten
A WiUi 2.2.3 verziót telepítsd mert az most a legújabb és magyar
És igen az Android 2.3.7 verzióSzerk: A WiUi verzió száma megtévesztő lehet de az igazából egy dátum
A WiUi 2.2.3 = 2012.feb.03Én pl. a WiUi 1.10.21 verziót használom ami = 2011.okt.21
És nekem is az Android 2.3.7 a rendszer, remélem érthető voltam. -
w333
félisten
Egy kis off:
Vannak új dijcsomagok a t-nél
Mozaik xs 3000ft van 200mb net és 0ft túlforgalmazás, és ha nem elég akkor lehet már kérni erre a dijcsomagra +1GB net&roll bővítést 1 ezresért
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Flexy90 #40967 üzenetére
Szia nagyon jól tudom és használtam is 1 napot visszont nagyon sok bugot és lassulást tapasztaltam, ugyhogy maradok az 1.10.21 Stabil verziónál
És miből gondolod hogy a régebbi wiui-kon, miui launcher van ??? hát elárulom neked ugyan az a Launcher pro van rajta mint az uj wiui-n
-
w333
félisten
Ment egy pü
, máskülönben itt van : Wajkiui 1.10.21 Stable
-
w333
félisten
Ma elinditottam a marketet és valaki tapasztalt olyan hogy azt írta : " Fogadja el a Licensz szerződést" ??? olyan mintha frissült volna de a verzió nem változott, jelenleg 3.3.11 verzió van most
-
w333
félisten
Neked is csak ajánlani tudom a gyári Task Manager-t az auto end list-be tegyél be egy pár alkalmazást amit használsz
és mikor bezárod pl.a böngészőt akkor a képernyőzár után 2 perc mulva lealitja azokat a programot igy több memoria ram szabadul fel
Utána már nem fog fagyogatni
-
w333
félisten
válasz
KaiotEch #38924 üzenetére
Az még egyáltalán nem biztos hogy hangszóró hiba, nekem már kb vagy 3 hónapja vagy 3X csörgött ilyen furán és mikor a másik fél felvette a telefont semmi recsegés nem volt, de az lehet szolgáltató miatt is vagy gyenge térerő miatt hogy furán csörög ki
Azért nem kell megilyedni és bebeszélni hogy hangszóró hiba csak nyugi
-
w333
félisten
válasz
Lacopapi #38674 üzenetére
Gondolom a Motorola utálja Magyaroroszágot és azért
Ügyesek ezek a Motorolások, azért örülök neki hogy átvette a google
Készitenek 1 Defy telefont ugye 2 modul-al az egyik soc a másik meg bayer ,és nemtudják rá kiadni a 2.3 frissitést mert a soc vagy a bayer bugos volna , Ezért készitenek egy ugyanolyan telefont ( Defy+ ) amiben felhuzzák a procit 1 ghz-re és mindet bayer kamerával adjá ki hogy ezen tökéletesen müködjön a 2.3
Gratula motorola ezt megcsináltátok
Csabi94: nem tudom valami (no name) sd card 8gb de nálam minden tökéletesen müködik
-
w333
félisten
válasz
Bazijoe73 #38651 üzenetére
Hát nem tudom hogy most milyen rom-ot használsz ? de én javosolnám neked a Wajkiui 1.10.21 stable
nekem semmi bajom vele ,stabilabb mint a gyári 2.2 froyo
Jah látom hogy miui.hu oldalról az 1.9.2
hát az már ősrégi és nem is a cm7 stabil-ra alapul hanem valami nightly verzióra
Wajkiui 1.10.21 stable nálam a best
-
w333
félisten
válasz
Neil Watts #38649 üzenetére
Igy van
Csak Motorola software update
Tedd fel pc-re kb 10 perc alatt frissül 2.2.2 -re
-
w333
félisten
Bocs hogy ide is beirom de a Mélyvizben senki sem válaszol
Valaki járt már hasonlóan ? Belefutottam egy furcsa dologba , este leraktam a telefont 75% aksi ,és reggelre lemerült 2% -ra és telefonálni sem tudtam elkezdtem hivni a másik félt de nem csörgött ki és nem történt semmi , ujrainditottam a telefont és mostmár tudok telefonálni.
Este még ugy emlékszem ujrainditottam a telefont és 3g off ,az lehet hogy valami beragadt a memoriában és az meritette le ??? Vagy mitől lehet ez ? ötleteket elfogadokWajkiui 1.10.21 stable
-
w333
félisten
válasz
fordmaster #37837 üzenetére
Na az jó , de szerintem mivel már root van a telón szerintem mindenképpen próbáld ki a wiui 1.10.21 és android 2.3.7 verzió
sokkal gyorsabb és stabilabb mint a 2.2 froyo és nálam az aksi olyan 4 nap 2 órát bír
jah és full magyar
-
w333
félisten
válasz
fordmaster #37835 üzenetére
Szia rég láttalak itt a fórumon, üdv
Szerintem t-mobilost vegyen mert az mindenhol van
Jah és neked milyen a kis defy ? még akkor mikor dumáltunk elég nehezen jött a webshop-ból,Én már azóta wiui 1.10.21 stable-t használok ami nagyon jó és full magyar -
w333
félisten
válasz
Nandivagyok #34741 üzenetére
Ha gyári rom van rajta akkor factory reset
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Valaki irja már le hogy cm7 rc1.5 tényleg nem müködik a wifi ???
-
w333
félisten
Minden motorola defy független bármeik szolgáltatónál is veszed , mindegyik egyforma nincs külömség és gyári 2.1 update1 van rajta és miután megvetted lehet frissiteni gyári 2.2.2 -re
A telefonnak nincs semmi hibája nagyon stabariró és jó telefon , mondhatom ugy is hogy a legjobb vétel ár/érték arány -
w333
félisten
A kérdés : Gyári időjárás vs Fancy wigets 3.3.3 ???
-
w333
félisten
Gyári 2.2 mikor jön az uj market frissités ??? valaki tudja ?
-
w333
félisten
Van már valami hir a gyári 2.3-ról esetleg defy+ 2.3 ???
-
w333
félisten
Most frissült a market-en a Facebook és a History Eraser , és az lenne a kérdésem hogy ennek a 2 programnak nem mutatja az "Automatic updates" lehetőséget ,és a többi programnak pedig igen , miért van ez ? gyári 2.2
-
w333
félisten
válasz
CoolBoy323 #30919 üzenetére
Na mind1 nem vitatkozom van akit nem zavar de pl. engem idegesit mikor keresek valamit a marketen hogy a régebbi előzmények is megjelennek
Valami hir van már a gyári 2.3 -ról ? tudom hogy van egy gyári kiszivárgott 2.3,3 azzal mi a helyzet nagyon bugos ? remélem hogy most a defy+ ra kiadják a 2.3-at szeptemberben akkor elvileg defy-re is jön
-
w333
félisten
válasz
CoolBoy323 #30913 üzenetére
Mikor már egy kicsit be van lassulva a böngésző meg a többi akkor szeretem tisztitani és gyorsabb lesz , olyan ez mint a win 7-nek a Ccleaner
Lehet hülye kérdés de az apps update-nál a régi programokat fölülirja ??? illetve a gyári programok , pl, facebook,youtube,maps, rátelepti és csak a frissitést lehet törölni ?
Szoval csak annyi hogy a nem gyári progikkal nincs gond mert a régit fölülirja és egy teljesen uj program lesz rajtaDe mi a helyzet a gyári progikkal jó az ha pl. a facebook 10X frissül tehát nem okoz majd bugot ?
-
w333
félisten
válasz
CoolBoy323 #30910 üzenetére
Hát pl. a böngésző ,market ,messenger ,youtube,facebook, stb cachet törli ami nem egy rosz dolog
rendesadam: gyárilag benne van a FR ugy hogy nyugodtan lehet használni
-
w333
félisten
Valameik nap formáztam a 8gb sd-t és a telefonak is adtam egy Factory Reset-et nagyon komoly hogy miután bejelentkezel gmail fiokal akkor minden progit vissza telepitett magától, és még az elmentett wifi hálózatokat is viszarakta
Valaki tudja az uj market mikor frissül már ?
-
w333
félisten
válasz
CoolBoy323 #30907 üzenetére
Én nem tudom és History Eraser-t használak az minden apps-nak törli a cachet
-
w333
félisten
válasz
GumisPeter #30903 üzenetére
Nem tudom hogy nálad mi leget a hiba ,de én most próbáltam gyári froyo 2.2.2-vel és auto flash tökéletes és a flash on is normális
nem tudom hogy nálad miért van ez a hiba esetleg más rom volt a telefonon ?
Esetleg egy Factory Reset megoldja a problémádat
-
w333
félisten
Tessék itt van
Full Screen Caller ID
-
w333
félisten
Hello valaki tudja hogy tudok küldeni zenèt bluetooth-on? köszi elöre is
-
w333
félisten
válasz
Neil Watts #27410 üzenetére
Az applications> runnig services ott nem állitotadd le véletlenül vagy nincs olyan progi ami leállitotta ? Esetleg Task manager End list ?
-
w333
félisten
válasz
fordmaster #27325 üzenetére
Hát nem tudom hogy hétvégén miért nincs sajnos szállitás viszont nekem most hozták meg fél 7 kor az uj hütő-t
-
w333
félisten
Miért van olyan érzésem hogy olyan emberek offolják a forumot akiknek lehet hogy nincs is defy-je ???
Most olvasom hogy motorola kiadja a 2.3 Droid-ra ,Altrix-ra akkor nem hinném hogy a defy-t kihagyná
-
w333
félisten
válasz
Nandivagyok #27295 üzenetére
Igen van megoldás frissizsd a 2.2.2-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóhifi
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64 GB (Yettel függő, csak E-sim, 93% gyári akku)
- Samsung Galaxy Z Fold 3 5g - 256Gb - Dual sim - Csomagküldés az árban
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5g - 128Gb - Dual Sim - Csomagküldés az árban.
- Samsung Galaxy S25 új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárilag Független / Eladó ! ! !
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest