Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az nemjó neki mivel szervízbe viszi. Ez kell neki: Szervizelés előtti teendők
-
Sommi
aktív tag
CEE 2.2.2 alatt. Szal root exp-el leszedtem a system/app mappából, utána az alkalmazáskezelővel uninstaláltam a frissítéseit is, de a főmenüben ott az ikon, ha rányomok viszont kiírja h az alkalmazás nincs telepítve. Most akkor tegyem vissza a navigációt, a maps-et meg mindent amit leszedtem és töröljem le újra ?
Ja egyébként arra van megoldás, hogy az alapértelmezett galéria a quickpic legyen ? Mert leszedtem az alap galéria alkalmazást is, fotózás után, mikor mutatja kicsiben az elkészült képet, arra rábökve kihozza, hogy nincs galéria telepítve. Szóval ki kell lépni, aztán megnyitni a quickpicet XD -
w333
félisten
Még annyit szeretnék megkérdezni hogy valaki tapasztalt már olyat hogy google keresőben képet keresett és szépen megjelennek a képek kis kockákban aztán mikor megszeretné valamelyiket nyitni hogy nagyobban látszódjon akkor nem történik semmi sőt még a második lapra sem tudok lapozni
Viszont ha mobilnézetből normálra váltom át a google akkor pedig működik
mi lehet a baj mert pl. kollégám Lg -jén is ugyan ez a helyzet gyári rom és gyári böngészővel
Válaszokat előre is köszi
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Én korábban azt olvastam ha jól emlékszem, hogy 1200 fölé nem érdemes menni, ezek szerint az 1300-at is elbírja még?
Nem tudom mivel járnék jobban mivel gyorsulna a teló, ha felteszek egy másik romot a gyári 2.2 helyett vagy az előző zipes módszerrel felhúzni a procit.Más: Ha van egy 500mA-es töltő, ami ceruza elemről tud tölteni,ilyen ( ugye a defy gyári töltője 850 mA) akkor csak lassabban fog tölteni, vagy elfüstöl a töltő?
-
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
Semmilyen
Régebben fenn volt a circle battery,de már az sem kell,nem érdekel a fogyasztás egy ideje,mert jó,nem kell ellenőrizgetni. Nekem soc -os a Defy-om,tehát nem küzdök a videoval,a 640x480 bőven több,mint hajdanán a vcr....legutóbb átírtam a build.prop-ot azóta van panorama felvétel is,szóval nekem elég.
-
-
Jólvan megnyugtattál. Kb nekem is ilyen, amikor már beszélek akkor semmi baj nincs. De csörgésnél sem mindig, csak 1-1x.
(#38927) pengemetal: Netet nem kapcsoltam be hozzá, de hazafele most szabad ég alatt 10 perc alatt semmi úgy, hogy csak a GPS volt bekapcsolva. Ez nem gáz?
Szerk.: Itthon GPS + Wifi, nem talált. Odamentem az ablakhoz és 1mp alatt talált már. Akkor most jó vagy rossz?
-
-
Lacopapi
addikt
Nincs magyar nyelv a Defy+ -on sem....ugyan honnan vetted ezt?
b4zsi-...téged erősen félretájékoztattak...a hátlap feszül,tehát nem is nyekereg,ilyen jellegű gondom sosem volt.Az összeszerelés minőségét pedig az is mutatja,hogy néhányan fürödni is magukkal viszik.....egyszerűen nem értem ezeket a kósza híreket....ha 40000-ből kettőnél ilyesmi van akkor az összes sz@r...
-
b4zsi-
őstag
Nincs a +-on magyar nyelv
(hiába írja a T-Mobile a honlapjukon a + topicba azt írják nincsen, viszont ugyanúgy független.) A teszt fotók alapján jobbnak tűnik a kamera a +-ban ezért kérdeztem.
Azt nem tudom változott e az összeszerelés minősége(nyekegő hátlap,zörgő akksi) ezek mennyire zavaróak? -
fordmaster
tag
Hát azóta már tiszta kis egyedi lett a drágám
. 2.2 futkos rajta, nem volt belepiszkálva semmi, elvégre ami jó, azt ne bántsuk.
ADW EX-em van, egyedi ikonokkal, stb.
már van vagy 80 progi a telón, beújítottam 16 GB-os kártyát, aminek fele már tele van.
Panaszom nincs a telóra, fagyása, oknélküli kikapcsolása nem volt. vízállóságot még nem nagyon teszteltem, de esett már le párszor, de Trabby kollegától vásárol szilikontok ezt is kivédte.
megkockáztatom, hogy ha levenném a tokot és a fóliáját, a gyári állapot vigyorogna rám.
A SetVSel-el be vannak állítva a MHz-ek, és a Voltok is.
3 nap 9 órát bír a teló, úgy hogy nyomkodom kicsit, megy a 3G-HSDPA, Task Killer, Light Flow, meg ilyen alap cumók.
IMÁDOM!
-
FNZ
őstag
találtam leírást, hogy a 2.2.2-t gyárit, hogyan lehet magyarítani
letöltöttem a 378 MB-os fájlt + rsd lite + motorola usb drivermivel ma délelőtt jött meg a teló, most lemerítem és holnap estére feltöltöm fullra és utána magyarítom. nem tudom mennyi ideig tölti az aksit fullra. olvastam valami trükköt, hogyan lehet még jobban fullra tölteni, majd megkeresem a fórumon.
sikerült megnéznem, hogy a kamera BAYER
egy gondom akadt elsőre, hogy hibaüzenettel leáll a telefonszámok másolása a simkártyáról. biztosan rossz formátumban van (se 750i telefonról másoltam)
-
törölt tag
Működik a wifi, n-es routeren nem próbáltam, de itthon is, meg a nyílt városi hálózaton is ment. A wifi-s problémák elég elszórtak, amennyire én értettem a vázlatos leírásokból a helyzetet, részben a routerek is hibásak (az openwrt rendszerű routerekhez asszem lett is valami javítás küldve az ügyben). Másrészt a más forrásból eredő wifi gondokon éppen aktívan dolgoznak (az utóbbi nightly-k erről szóltak nagyrészt, friss forrásokból próbálnak éppen új kernelmodult fordítani a cucchoz, ahogy hallottam vannak még gondok, de már javítják, szal hamarosan talán végleg megszűnik a problémakör).
CM7-ben ugyanúgy használhatsz más launchert, mint stock romon, az alap ADW-t én is kidobtam, mert a 4 teli asztaltól röcögött erősen. Én ADW Ex-el használom (imádom, hogy úgy tudom szétcseszni, ahogy akarom, ráadásul gyors is), de láttam már LauncherPro-val is futni a cuccot. A CM nem egy MIUI, aminek van egy egységes grafikai stílusa, amit nem érdemes piszkálni. Itt nyugodtan lehet bármelyik appot cserélni, áttémázni dolgokat, vagy az egész rendszert. Én is szétbarkácsoltam az egészet külsőleg, mégis koherens egész maradt. (Honeycomb téma a rendszeren, ADW Ex + Black Glass theme, főoldalon SenseUI ihlette óra widget, boot anim helyett live logcat stb.)
Azzal meg hogy van külön CM settings, nem tudom mi a gond, ott vannak az olyan beállítások, amik csak a CM-re jellemzőek, amik stock-on nincsenek. Így logikailag szépen elkülönülnek, ha meg nem akarsz velük törődni, azt is megteheted. (Bár a CM-nek ez lenne az egyik lényege, olyan mértékben szabható személyre, ahogy egyik más ROM sem.)
-
etooo
senior tag
Nálam ugyan úgy működik a wifi, se az itthoni wpa2es hálóval, se az egyetemi 802.1x eap-al nincs probléma.
Launcherproval használom a cm7et, ha nem tetszik az adw, nem használod. A cyanogen mod beállításokkal meg nem értem mi a probléma, hasznos beállítási lehetőségek vannak benne. -
Z0C!
őstag
ha nem jelent meg honnan tudod hogy van benne?
aki magyart akar az tegyen fel CM7-et vagy MIUI / WIUI-t.eszméletlen sok hsz születik az ilyenekből...
először kereső aztán hsz@mindenki: ha letöltesz egy ROM-ot először rar-ral futtasd át, hogy jóe.
ugyanis úgy jártam nemrég, hogy letöltöttem, viszont hibás volt és csak a Moto logó jött be, onnantól újraindult. RSD Lite-al 2.2 fel majd még1x..ugyan ez. itt gyanakodtam. gépen ellenőriz. hibás crc. ok. újra letölt felrak és működik -
-
Shyciii
veterán
Légyszíves ne írj pontatlanságokat.
1. Nem tudni ki szivárogtatta ki.
2. Ami kiszivárgott, az erősen beta állapotú, használhatatlan
3. A Motorola reagált is erre, miszerint csak tesztelték a szoftvert, de nem fogják kiadni.Akkor most én is megkérnélek, hogy ekkora pontatlanságokat ne írjál, mert igen csak megtévesztő.
-
rothadt
aktív tag
ne haragudj, de kerüld a fórumot légyszives, vagy ne érezz késztetést, hogy mindent megossz, ez nem fészbúk! nem a kérdésre válaszolsz, dezinformatív vagy és még néhol destruktív is. elüldözöd azokat, akik rendes válaszokat tudhatnának adni feltett kérdésekre, feltételezem a korod lehet ezen problémák oka
ui.: ne reagálj, mert én nem fogok, nem párbeszédet kezdeményeztem, csak kéréssel fordulok hozzád: KÉRLEK SZÉPEN!
-
-
rendesadam
tag
Alapvetően jó a lista, de azért illett volna megemlíteni a backupot. A factory reset minden adatot kikapál, de ha azt kihagyja az ember, akkor is előfordult a felhasználók egy részénél, hogy elvesztek a telefonszámok. A kontaktokat többféleképpen lehet menteni (gmail szinkronizáció, phone portal, sim-re mentés), valamint egyes alkalmazások (pl. játékok
adatait is érdemes lehet kimenteni (pl. titanium backup).
Továbbá alapelv, hogy ilyen műveleteknél az akku legyen feltöltve, bár a gyári 2.2-ra való áttérés max. 15 percet vesz igénybe. -
Pistakiss
őstag
Mindenkinek!
Nem azért írtam, hogy most ezen csámcsogjunk, hanem csak megjegyezzem, és ha esetleg bárkinek is van ötlete, szívesen fogadtam volna. És az is biztos, hogy nem a díjszabás módosítása volt az oka, azért nem a hálózatot kapcsolgatják ki-be. De már megy minden rendesen
Köszönöm a részvétet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest