- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1200 üzenetére
Én használtam, időnként használok most is Hasselblad modot.
A baj az, hogy szerintem szoftveres probléma van, mivel nekem kb első perctől csinálja.
Szerintem nem a mod a hibás, hanem a telefonnak a szoftvere.
Arra mondjuk figyelj, hogy a telefon akkumulátora ne legyen kb 30% alatt, mert akkor nálam konstans kifagy.
Én azt szoktam csinálni, hogy leszedem, megtörölgetem a mod csatlakozóit, meg a telefon csatlakozóit, 1-2 alkalommal újraindítom a kamerát, majd le és vissza. Ha nagyon nem megy, akkor törlöm a moto mod illetve a hasonló programok tárolt, gyorsítótárazott adatait.
Mindenesetre a Hasselblad modul sajnos nem annyira atom biztos, mint sejtettem. A JBL pl tökéletesen működik, meglepően jó hangot produkálva.
Budapesten laksz amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest