Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobimark93
csendes tag
válasz
mokuska02
üzenetére
Soak test-el raktad fel?
Tegnap beregisztráltam moto community-n a készüléket (MFN). Még OTA-n nem kaptam semmit, nem is feltétlen értem, hogy ennyinek elégnek kellene-e lennie. Reteu.Csak kiváncsiságból kérdezem.

Szerk.: Lehet Z Play-re jött csak soak, néha megkavarodok, hogy mindkettő fórumot követem.

-
-
SL-27
tag
válasz
mokuska02
üzenetére
Szia!
Vigyázni? Hááát...max azzal, hogy nem ér leejteni
Amúgy a kamera lencse nagyon "szereti" a karcokat, de lehet rá kapni lencsevédőt. Szoftveresen nem lesz gond vele - legalábbis nálam nincs.Tokkal úgy voltam az elején, hogy inkább varrok rá egyet én magam
Persze végül meglett a megfelelő bolti méret is. Az enyém nem igazán melegedős fajta 
Hogy milyen Mod-ot vegyél? Olyat, amilyen az életviteled, a szokásaid. Bulizenészeknek JBL SoundBoost, mozisoknak Insta-Share Projector, fotósoknak Hasselblad/moto 360... de általában az üzemidő számít.
Igaz, jól bírja a teló saját aksival is, de egy TuboPower Pack vagy egy újfajta vezeték nélküli töltést biztosító Moto Style Shell garantáltan jó vétel.MINDENKINEK szól a kérdés: Ez vajon milyen lehet? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...színre is.