- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- 4K-s üzleti monitor érkezik az EIZO gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobimark93
csendes tag
válasz
mokuska02 #1517 üzenetére
Soak test-el raktad fel?
Tegnap beregisztráltam moto community-n a készüléket (MFN). Még OTA-n nem kaptam semmit, nem is feltétlen értem, hogy ennyinek elégnek kellene-e lennie. Reteu.Csak kiváncsiságból kérdezem.
Szerk.: Lehet Z Play-re jött csak soak, néha megkavarodok, hogy mindkettő fórumot követem.
-
-
SL-27
tag
válasz
mokuska02 #1079 üzenetére
Szia!
Vigyázni? Hááát...max azzal, hogy nem ér leejteni
Amúgy a kamera lencse nagyon "szereti" a karcokat, de lehet rá kapni lencsevédőt. Szoftveresen nem lesz gond vele - legalábbis nálam nincs.
Tokkal úgy voltam az elején, hogy inkább varrok rá egyet én magam
Persze végül meglett a megfelelő bolti méret is. Az enyém nem igazán melegedős fajta
Hogy milyen Mod-ot vegyél? Olyat, amilyen az életviteled, a szokásaid. Bulizenészeknek JBL SoundBoost, mozisoknak Insta-Share Projector, fotósoknak Hasselblad/moto 360... de általában az üzemidő számít.
Igaz, jól bírja a teló saját aksival is, de egy TuboPower Pack vagy egy újfajta vezeték nélküli töltést biztosító Moto Style Shell garantáltan jó vétel.MINDENKINEK szól a kérdés: Ez vajon milyen lehet? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Opel topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest