- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1105 üzenetére
Benoe77 fórumtárs részletezte a flashelés menetét,ha visszaolvasol.
Bluetooth problémával szervízhez kell fordulni. Nem az első eset,hibás lehet a modul.
NFC ügyében nem tudok nyilatkozni,sosem használtam még.
GG-vel én személy szerint úgy vagyok,hogy marketing. Én is nagyon vigyáztam rá,de van rajta nagyon pici karc. Persze lehet akármilyen védőüveg,a zsebpiszok is megkarcolhatja. Legtöbbször meg ugye ott tartja nap közben az ember.
Ezektől eltekintve nekem nagyon nagy csalódás ez a telefon. Pozitív értelemben. Pedig nekem tényleg nagy igényeim vannak,ha elektronikai eszközről van szó.
Ha a reflash sem segít,én visszavinném cseréltetni vagy ilyesmi. Bár nem tudom honnan származik a készüléked.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest