Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feruendios
üzenetére
Viszont nem tud semmit, amit a surface book ne tudna, sőt, igazából kevesebbet tud, ugyanannyiért.
Mondjuk tényleg szép a 2,5millió darab, de ha kivesszük a képletből azokat, akik csak villogni veszik, viszont belevesszük a képbe, hogy amikor ez a 2,5 millió rendelés megtörtént, akkor igazi ellenfele még nem volt (mostmár van), akkor szerintem itt nagyjából vége is a storynak, azt a pár embert kivéve, akinek jobban megfelel munkára/tartalomgyártásra az ios, mint egy windows10.
Szerintem ilyen emberből rendkívül kevés van, engem nagyon meglepne, ha ezután jobban szerepelne a profik körében az ipad pro, mint a surface book. Mondom ezt úgy, hogy igazából szerintem mindkét gép szép, erős, gyönyörű, és jó ötlet, egyikkel sincs semmi bajom, csak éppen az egyik (esetünkben a sb) minden tekintetben jobb, mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest