- Házimozi haladó szinten
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feruendios
üzenetére
Viszont nem tud semmit, amit a surface book ne tudna, sőt, igazából kevesebbet tud, ugyanannyiért.
Mondjuk tényleg szép a 2,5millió darab, de ha kivesszük a képletből azokat, akik csak villogni veszik, viszont belevesszük a képbe, hogy amikor ez a 2,5 millió rendelés megtörtént, akkor igazi ellenfele még nem volt (mostmár van), akkor szerintem itt nagyjából vége is a storynak, azt a pár embert kivéve, akinek jobban megfelel munkára/tartalomgyártásra az ios, mint egy windows10.
Szerintem ilyen emberből rendkívül kevés van, engem nagyon meglepne, ha ezután jobban szerepelne a profik körében az ipad pro, mint a surface book. Mondom ezt úgy, hogy igazából szerintem mindkét gép szép, erős, gyönyörű, és jó ötlet, egyikkel sincs semmi bajom, csak éppen az egyik (esetünkben a sb) minden tekintetben jobb, mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest