- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Őszköszöntő hardverkeverék
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feruendios #16 üzenetére
Viszont nem tud semmit, amit a surface book ne tudna, sőt, igazából kevesebbet tud, ugyanannyiért.
Mondjuk tényleg szép a 2,5millió darab, de ha kivesszük a képletből azokat, akik csak villogni veszik, viszont belevesszük a képbe, hogy amikor ez a 2,5 millió rendelés megtörtént, akkor igazi ellenfele még nem volt (mostmár van), akkor szerintem itt nagyjából vége is a storynak, azt a pár embert kivéve, akinek jobban megfelel munkára/tartalomgyártásra az ios, mint egy windows10.
Szerintem ilyen emberből rendkívül kevés van, engem nagyon meglepne, ha ezután jobban szerepelne a profik körében az ipad pro, mint a surface book. Mondom ezt úgy, hogy igazából szerintem mindkét gép szép, erős, gyönyörű, és jó ötlet, egyikkel sincs semmi bajom, csak éppen az egyik (esetünkben a sb) minden tekintetben jobb, mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem lesz Xiaomi 16
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest