Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
Valaki megsúgja nekem, hogy az akkujelzö mellett az a nyíl felfelé az mit jelent?[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
Gorneck #20682 üzenetére
Egyértelműen más. Nekem azért van ici-pici Windows-os hátterem, így annyira nem volt idegen mint egy tök átlag júzernek. Meg ugyebár Win8 használat is segített. Stabil, és marha gyors a rendszer, ami az NT kernel hatására még tovább fog fokozódni (iPhone4-el hasonlítottuk össze a Lumia710-et, 10-ből 9 ember szerint a lumia volt a nyerő, tök laikusok is voltak közöttük)
hiányzott droidból a lehúzható "redőny" notification center, de megszokható volt/pótolható volt ezalatt a pár nap alatt is a hiánya. zártnak biztos zártabb, mivel nincs file explorer, fájl szintű hozzáférés és beállítási lehetőségek is szegényebbek, bár az én igényeimet kielégítették, amit akartam azt meg tudtam csinálni (lehet már öregszem és nem vágyok sokra)
Ami appot akartam és használok rendszeresen az szinte mindegyik megvolt, ami nem az megoldható volt máshogy
Összességében nagyon pozitív kép alakult ki bennem, várom a WP8-at, amire jó eséllyel vevő is leszek -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Plazmacucci #20687 üzenetére
Nekem munkahelyi feladataim közé tartozik a Facebook, tehát nem igazán kikerülhető.
-
-
pzstm
titán
értem.köszi a válaszokat. Akkor nem aggódom, telefon továbbra is működik ezek szerint
ma este fogok megválni tőle, és odaajándékozom akinek szánta. Megmutatom rajta ami neki kell, persze könnyen lehet, hogy még jövök zaklatni titeket
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
sziasztok!
elvileg a twitter app frissült, viszont nekem a market nem jelezte (4 másik nokiás program frissítését jelezte és frissült is)
manuálisan hogyan tudnék rákeresni? -
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #20668 üzenetére
jo, hat az mar nem tart semeddig, hogy irsz az alkalmazas fejlesztojenek, hogy tegye elerheto mas regioban is az alkalmazast. de a migralast illetoen tuti, hogy lesz valami korlatozas, nem lehet majd hetente ide-oda ugralni.
-
legiaap
félisten
A Facebook-on mindig tele az üzenőfalam játékfelkérésekkel, meg ilyen horoszkópos bigyókkal. Ezeket le is tiltottam, de a telefonomon a Facebook progiban és a People-ban is ott vannak.
Erre mi a magyarázat?
Oppenheimer: Én UK-sban vagyok és látom a menetrendet.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #20666 üzenetére
"There are still some areas we continue to work on such as migrating your account (credit cards and purchase history) from one market (currency) to another if you’ve connected your account to services such as Xbox LIVE." [link]
-
bumbalaci55
tag
Szevasztok! Van olyan hogy valami fogyasztja a helyet a szabad tárterületben folyamatosan?? Én valami ilyesmire gyanakszok pedig nem csináltam semmit és változik vagyis csökken
de mi lehet az ok?
[ Szerkesztve ]
-
xbox music. remélem ezzel viszont már átnéznek a tengeren
pzstm: én most a deezer-t használom, az működik nálunk, ráadásul van wp7 kliense is
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
companion app nem érhető el magyar LiveID-vel?
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Plazmacucci #20655 üzenetére
Nem hiszem, hogy cégenként van.. inkább telefononként..
van olyan telenoros L800-as tulaj aki már tegnap meg kapta, vagy éppen ma.. de nálam még semmi..
(bár azért nem igazán izgulok ez miatt, hiszen semmi érdemlegeset nem hoz a frissítés, csak az új Nokiás programok amik igazából érdekelnek majd..)
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #20655 üzenetére
reméljük a WP8-as OTA ezt már orvosolja
-
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #20653 üzenetére
droid esetében tavaly októberben mutatták be az ICS-t, és a Google telefonon kívül az S2 volt a legelső ami megkapta a frissítést, márciusban.....
Nem tudjátok mi a türelem
-
-
legiaap
félisten
Mi a helyzet a HTC Titan 2-vel?
Nemrég még szalagcímeken volt mindenhol, most meg eltűnt nagyon. Egyáltalán megjelenik majd valamikor? -
törölt tag
Van arra bármiféle esély, hogy a telefon szól majd ha lesz frissítés? Mert ugye van ilyen lehetőség beállításokban, de gondolom nem működik rendesen
-
legiaap
félisten
Ha már Tango frissítésre van ráállva mindenki, akkor a nem Nokiásokra mikor várható?
-
pzstm
titán
kérdés: ha egy free ringtone programmal eltöltöttem és beállítottama csengőhangot, akkor azt le tudom menteni valahog a gépemre Zune segítségével?
-
-
válasz
mrhitoshi #20612 üzenetére
beállítások - figyelmes telefon
itt találsz néhány ilyen dolgot, amik talán majd nokiákon is lesznek egyszer
- ha mozgatod a telefont, akkor csökkenti a hangerejét a csengésnek
- zsebben/táskában hangosabban csöng
- hívás közben ha megfordítod, akkor kihangosít
- bejövő hívás eseten ha megfordítod, akkor elnémul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iOS alkalmazások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kés topik
- További aktív témák...