Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, vettem 'fillerekert' egy lenyegeben hasznalatlan Omnia 7-et, holnap kapom kezhez. Ha minden oke lesz, szepen migralok WP7/8-ra.
Valaki esetleg hasznal hotmail sajat domainnel?
-
homeless09
őstag
btudos,mohotol: Köszönöm a válaszokat
Annyi lenne még, hogy Mozart-ra van elérhető Mango?(főzött is jó)
-
btudos
nagyúr
válasz
homeless09 #18596 üzenetére
A Marketplace csak a Mango-ra frissített telefonokra elérhető...
OS version: 7.10.xxxx.xx
Zune-nak frissítenie kellene elvben.
A kijelző feloldására nincs tippem, de biztos hogy szoftveres probléma az is. Ha ez gyári szoftver, akkor dugd rá a gépre, ha esetleg valami főzött ROM, akkor abból tegyél fel egy újabbat[ Szerkesztve ]
-
mohotol
aktív tag
válasz
homeless09 #18596 üzenetére
7.5-ös OS kell a marketplace használatához, minimum.
-
homeless09
őstag
Sziasztok!
Ismét probléma lenne.
Pár infó:
Telefon: HTC Mozart
Os version :7.07392.0
Bootloader : 1.28.2250.3
Chip SOC : 2.2.5.0Hibajelenség(ek):
- A kijelzőt nem mindig lehet feloldani, fogalmam sincs, hogy mitől lehet
- Marketplace-ről nemtudok letölteni semmit.
Esetleg próbáljak ki másik ROM-ot?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
Don't Panic #18592 üzenetére
Talán ebayről rendelhetsz, de hogy gyártóit nem nagyon az is kb ziher.
(#18594) Dzsosy
Arra nem, de a TitanII-re és a Focus S-re már majdnem az ítéletnapig.[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
ms valamiért szeret mindent hülyén megoldani... ilyen win8-féle képernyő széléről induló húzás kéne szerintem, hogy előjöjjön fekvőben. egyébként meg bujdokoljon el
szerintem kéne egy ilyen teljesen noob/android/iphone userekből álló betatester group nekik, hogy rámutassanak ezekre -
Blyan
félisten
válasz
Don't Panic #18589 üzenetére
Ebből kettő nem elérhető Európában (szürke import is alig).
-
Don't Panic
senior tag
Én ezekből választanék
Samsung focus 2
HTC Titan II
Nokia Lumia 900 -
Dzsosy
senior tag
válasz
memoril #18577 üzenetére
Szerintem is az újak közül érdemes körül nézni és szerintem a support miatt (is) érdemes most a Nokiát választani. Ők vannak most teljes mellszélességgel benne a rendszerbe. Van és még lesz is jó pár hasznos Nokia-only alkalmazás és jönnek a Nokiákra ingyenesen, vagy előbb elérhető játékok is + a teljesen ingyenes offline navi.
A Lumia 710 tényleg nagyon jó ár/érték arányú telefon, de ha hajlandó vagy kicsit többet áldozni rá, akkor érdemes megnézni a Lumia 800-at is (erősebb aku, jobb kijelző-fényképező, nagyobb memória, és nem utolsó sorban a díjnyertes prémium külső)
-
-
Blyan
félisten
válasz
tomcsi83 #18581 üzenetére
Mindenképpen az újabbat érdemes venni, és a pénztárcához mértet. Omnia W megteszi szerintem.
Bármilyen címmel regelt Live ID megteszi.
Én angolt használok, de a magyar sem rossz, az applikációkról nem tudok nyilatkozni.
Szerintem nem vészes a különbség, sőt lehet angol reggel lemaradsz pár magyar alkalmazásról.(#18582) Polllen
A 3GS nagyszerű, én is ajánlanám, csak a hvga mára szerintem eléggé kinőtt a használható kategóriából. De cserébe az alkalmazáskínálat pöpec.
Kérdés ér-e 60K forintot egy három éve megjelent, és használt cucc (újonnan még oké lenne). Nyilván szubjektív.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz
tomcsi83 #18581 üzenetére
Szerintem érdemes mindenképpen az újabb modellekből választani, hiszen semmit sem fognak örökké supportálni M$-nél.
Legjobb tudomásom szerint egy live acc kell, így mennie kellene más e-mail-l regelt fióknak is, de nincs tapasztalatom.
60k-ért kapsz 3gs-t, nyilván használtat, de azért nem olyan drága az az iOS.
BlyanÉs cserébe kapsz néhány itthon nem elérhető szolgáltatást, de mivel magyart használok, így nem tudom, hány nem elérhető összesen.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi83
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget, megerősítést szeretnék kérni tőletek. Nokia e66-ról váltanék WP7-re. Android nem jön be, iOS meg drága.
Első kérdésem maga a telefon. Melyiket érdemes választani? Omnia W tetszik, most az Euronicsba 65 forintért árulják. Néztem még Omnia 7-t is, 60 forintért újonnan, függetlenül 1 év bolti garival. Illetve ott van még a Lumia 800, de ez sajnos 140 körül mocorog. Természetesen más alternatíva is szóba jöhet.
Mit javasoltok? Mivel az e66 is megvan lassan 3 éve, ezt sem szándékozom nyugdíjazni pár hónap után. Bár ki tudja mit hoz a WP8-as dömping...Továbbá: szükséges-e hotmail-es email cím a live account-hoz vagy bármilyen email címmel (pl. yahoo) regelt fiók megteszi? Melyik regióval érdemes regelni? Össze tudnátok foglalni, melyik régióval mit lehet és mit nem elérni?
Symbian-ról váltva fogok-e valamilyen hátrányt érezni? Mókolgatás, testreszabás nem igazán érdekel, dobozból kivéve makulátlan rendszert szeretnék.Egyelőre ennyi. Bocsi, ha sok voltam.
Köszi előre is!
-
Maateeo
aktív tag
válasz
memoril #18577 üzenetére
Nekem HD7-em van, minden téren fönyeremény, csupán az akksi a fájó pont, azt egy csöppet alulkalkulálta a tajvani banda.. A Radart viszont jól összerakott cucc illetve a Lumia 710-es sem rossz. Ezt a kettöt ajánlom én.
tomcsi83: Ha maradnál Nokia vonalon akkor Lumia 710, de a Samsungról sem hallottam rosszakat. Omnia 7 és W közül inkább a W-t ajánlanám. A HTC-k is kifejezetten jók.
E-mail téma: szerintem lehet, nekem t-online.de-s címem van. Régióban ha teljeskörüen akarod használni, akkor angol. Symbian után annyit fogsz érezni, hogy "húvaze, ez nagyon durván jó." Édesapám (N97 miniböl lett Lumia 710) annyit mondott, hogy ilyen jó mobilja még nem volt. Dobozból kivéve a rendszer használható, simán megy minden. A neked hiányzó dolgokra meg ott a Marketplace.[ Szerkesztve ]
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Valami független véleményre lennék kiváncsi hogy melyik wp7 telefont érdemes megvenni ? HTC , Nokia , Lg , Samsung ? Ezek közül melyik a leg strapabíróbb és az akuja melyik birja tovább ? HTC titánt néztam ki de nem tudom hogy melyik a jó választás . Lg optimus 7-em már volt az is jó volt de többiröl semmit nem tudok .
-
legiaap
félisten
Na múltkor lemaradtam a skateboard-os kódról, de ma megkaptam mail-ben és már gördeszkázik is az avatarom.
-
zsírsámán
senior tag
Hatalmas alkalmazás, meglepően szórakoztató
-
Lall
veterán
válasz
Dzsosy #18570 üzenetére
Csinaljon egy live-os cimet, a citromail-be meg allitsa be az atiranyitast az uj cimere. Gyozd meg, hogy az emberiseg is jobban jar ha eltunik a citromail.
Arrol nem beszelve, hogy eleg gyerekes. Meg az ovodas gyermekemnek sem csinalnek ilyet, nehogy megharagudjon az apjara.
-
longwild
aktív tag
-
polonic
félisten
A mastercard mobile jobban meriti az akkut? Miota beallitottam es van raw push notification, azota nekem ugy tunik.
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #18562 üzenetére
+1
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Oppenheimer #18562 üzenetére
Egyetértünk, de ez őt most nem vigasztalja..
(gmail-ről pl nem is lehet küldeni citromail-re..mindenhol ignorálják őket
)
-
Dzsosy
senior tag
Valakinek sikerült a telón belőni a citromail-t?
Egy ismerősöm akarná, de nem fogadja neki el, és a részletes beállításokban meg nem tudja miket kéne belőni. -
mohotol
aktív tag
Hogy kell elérni, hogy a menü visszaálljon az alkalmazások listájává, és ne legyen betűk szerint szétbontva?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Rage47 #18553 üzenetére
Nálam minden platformon nagyon gyors, pedig telefonon edge-n keresztül megy a szinkronizáció.
Offline-ra nálam létrehozott egy Local (offline) nevű workbook-t, de azt töröltem, mert gyakorlati hasznát nem láttam.
Egyébként az egész note lényege az, hogy felhőben tárolja az adatokat.
-
Rage47
veterán
Ti milyen jegyzetelő appot használtok? OneNote-ra próbáltam rászokni, mert alapból benne van a telefonban, de nagyon macerás pl. egy Evernote-hoz képest. Androidon próbáltam anno az Evernote-t, de elég lassúcska volt. Evernote milyen WP-n?
-
-
-
blex
senior tag
válasz
negyedes #18547 üzenetére
nem igazán...
ha feltöltöd skydrive-ra, akkor ott lesz egy kis térkép mellette (ez nyilván nem megoldás, csak érdekesség képpen)
illetve - szintén nem a telefonon - a windows live fotótárból is megnyithatsz egy térképet[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Egy,a telo alltal keszitett kepnel ahol van gps koordinata, nem lehet megnyitni a mapsben, sem semmilyen terkep appban?
-
neooen
aktív tag
válasz
polonic #18533 üzenetére
Ma ki akartam törölni egy ilyen telefonra mentett Word dokumentumot, de nekem nem volt olyan egyértelmű a dolog, hogy hogy kell, szóval leírom, hátha valaki szintén nem jön rá egyből.
Van ugye a Feljegyzések/Fájlok/Helyek, itt Helyek/Telefon és ami nem kell arra hosszan rábök és ott a törlés. -
gzbotii
nagyúr
Itt is felteszem a kerdest, kinek mi a velemnye: [link]
A telefont 25e tudnam beszerezni, szoval -
polonic
félisten
Azért az mekkora szemétség, hogy ha telón lévő box live-ról akarok üzenetet írni valakinek, akkor elő kéne fizetni gold szolgáltatásra. Miért kellett ezt így most. . .
Egyébként az ismerősők online látnak engem a box live-on ha a telefon be van kapcsolva?
Dzsosy Ok, megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Lumia 800-am van.
Szétnézek majd a marketplace-en ez ügyben.
Köszi az infot!
-
polonic
félisten
A wp7-nél lehet olyan jegyzetet csinálni, ami csak a telón van meg?
Nem akarok onenote jegyzetet egy bizonyos feljegyzésnek.Esetleg külön program kell rá?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
polonic #18522 üzenetére
Be néztem. Pedig volt is mar a kezemben. Na mindegy is.
Van a Radaron egy HTC Watch alkalmazás. Ezt mikor megnyitom, keres kicsit, majd jelzi hogy van frissítés, menjek a Marketplace-re és frissítése. De ott nincs ilyen, nem tudom frissíteni. A magyar régió miatt volna ez?
-
polonic
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz
bradam #18517 üzenetére
Főleg játékokon belül a GPU, ami sokkal jobb, de a CPU miatt is érezhető némi gyorsulás a rendszerben (elhanyagolható napi használatban). A Lumia ugye ClearBlack-TFT megjelenítővel bír, ez valószínűsíthetően élénkebb mint a HD7-é, főleg napfényben, úgy elég gyenge a HTC képernyője, itt szerintem agyonveri a 710-es. Normál használatban tehát nincs gond a HD7 képernyőjével sem, de amint kiérsz a napra, kezdődnek a gondok. Talán ez a legnagyobb érv a hardver után a Lumia mellett.
-
polonic
félisten
válasz
Barthezz2 #18516 üzenetére
Igen, tudom, hogy úgymond lefagyasztva vannak az alkalmazások.
Nem is amiatt kérdeztem, mert érdekelne, hogy enne akármilyen erőforrást a háttérben. Hanem azért, ha már tényleg nem kell a program, akkor ne kelljen kiválasztani és a vissza nyíllal bezárni. Ez sem zavaró mondjuk. Csak azt hittem, van valami más mód is rá onnan bezárni az appokat.Egyébként a tango érkezéséről van valami hír? Időpont? Tudom, hogy június van beígérve. De pontosabb?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Az alkalmazásokat hogyan lehet bezárni task manager-ben (hogy hívják itt??)?
-
btudos
nagyúr
válasz
bradam #18510 üzenetére
Nem fogod megbánni egyiket sem, én teljes megelégedettséggel használom a HD7-et, de a Lumia mellett szól a modernebb hardver, a Nokia maga (értve ezalatt a MS támogatását, a többi gyártó számára nem nyitott API-kat a Nokia-only alkalmazásokhoz, összességében a komolyabb terméktámogatást), a tök ingyenes offline navi (bár egész jó árban van a HTC Locations is, ami nagyságrendekkel fejlettebb, de csak 30 napig ingyenes), viszont sokaknak fontos, hogy csak a HTC-kben van equalizer, és azért a HTC apps (a Marketplace HTC-only része) sem üres. HD7 hátlapja lötyögős, de nem nyikorog, nem jár le, alapvetően ezt leszámítva összeszerelésben, anyaghasználatban tökéletes, én külön imádom a kihajtható FÉM támaszt, amivel egyrészt akaratlanul is játszik az ember, másrészt én szerelmes vagyok alatta a kamerát körülvevő narancssárga részbe
A 710-et ilyen szempontból nem tudom megítélni, de nyikorgó hátlapról olvastam már itt a fórumban is, viszont anyaghasználatal ott sincs gond, kellemes a fogása, csak a fizikai gombokkal volt problémám, mikor kipróbáltam. Ha nekem kéne választani, nem cserélném le a HD7-et, akkor se ha nem kéne ráfizetnem, de ez leginkább érzelmi alapú döntés, újonnan szinte csak és kizárólag a frissebb hardver miatt a Lumia-t venném.
Remélem tudtam segíteni
Szerk.: apró kiegészítés, hibajavítás
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Oppenheimer #18508 üzenetére
Maradt a Trophy, csak a HTC Location navigációját vettem meg. 1 év múlva jár le a hűségidőm, így akkor váltok valószínüleg telefont, ez meg egy évre szól, szóval azért írtam amit
-
mandin
senior tag
válasz
babanyuszy91 #18502 üzenetére
wxap assistantnál pont, hogy ne fusson a Zune.
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos,hogy a legmegfelelőbb topik, de talán jobban pörög, mint a többi. Szóval kérdésem lenne,hogy Htc Hd7 vs Lumia 710 esetén, ti melyiket választanátok? Nokia appok annyira nem vonzanak, ezen kívűl van valami ami a Lumia felé dönti a mérleg nyelvét? A nagyobb kijelző, és a számomra szebb külső felkeltette a Hd7 iránt az érdeklődésemet.
Ha tudtok valamit, amit én nem kérlek ne tartsátok magatokban, kell külső megerősítés,hogy tudjak dönteni
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #18508 üzenetére
Csak a HTC Locations-ről beszéltünk, azt vette meg
-
Воланд
titán
válasz
babanyuszy91 #18504 üzenetére
akkor passzolom, en az sdk-ban levo app deployment-tel tettem fel alkalmazast a telomra.
-
Воланд
titán
válasz
babanyuszy91 #18502 üzenetére
emlekeim szerint a zune-nak is futnia kell, de ez nem biztos.
-
babanyuszy91
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy feltelepítettem a .Net-et, az SDK-t és a wXap assistant progikat! Végre elindult az Xap de nem találja a telefont, egyfolytába disconnect-et ír ki! Így nem tudunk számítógépről alkalmazást telepíteni rá! Mi lehet arra a megoldás hogy megtalálja?????
Kérlek segítsetek! Előre is köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Oneplus 11 8/128GB Viseltes
- Samsung Galaxy S23 Ultra, 512 GB, zöld, újszerű állapotban, első tulajdonostól
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával