Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Elűzi a fekete képernyős hibákat az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Gabesz77 #21588 üzenetére
Nekem szerencsére egyik sem. Pedig a lötyögő gomboktól tartottam, de nálam stabilak fél év elteltével is..
(lötyögő kijelző hibáról még nem hallottam viszont.. )
Más: A WP7 mobilok 80 százaléka Lumia
"A következő negyedév során az IDC szerint további jelentős bővülésre nem igazán lehet számítani" - Ebben azért nem lennék biztos, hiszen a L610 árának realizálódása miatt szerintem most még több emberhez juthat el a wp, és a samsungnak is jön valami olcsóbb modellje (remélhetőleg tényleg olcsóbb lesz és nem árazzák túl, mint ahogy samsungéknál mostanában szokás az alsóbb kategóriákban).. -
harry3
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
[ Szerkesztve ]
-
-
tdd587
őstag
Milyen Lumia 800 betegségekről van szó? Valaki összefoglalná röviden?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atos23 #21585 üzenetére
Ja értem, erről lemaradtam.
Radar és L710 vagy 800 volt a jelölt igaz? Melyiket mennyiért tudnád megvenni?
Ha csak az első kettő játszik akkor inkább a Radart venném bár kollégámnak 710-e van és nem rossz készülék az se. Viszont ha a Lumia800 is belefér akkor nálam ő lenne a favorit. Mondjuk utóbbi nem igazán racionális okokból, nekem egyszerűen bejön az a telefon. Párom is odavan érte csak nálunk most nem fér bele hogy lecserélje rá a jelenlegit. -
Atos23
senior tag
válasz
Napfénysüti #21584 üzenetére
Nem váltanék, de céges telefon volt, és most vissza kell adnom
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atos23 #21583 üzenetére
Trophyról váltanál újabb WP7-esre? Nekem is Trophy-m van de nem érzem hogy érdemes lenne lecserélni valamelyik jelenleg kapható készülékre. Egyszerűen annyi pluszt nem adnak. Egyedül talán a Nokia autós navigációja lenne vonzó de azt se használnám olyan sokat. Én tuti megvárom már a WP8-as telefonokat. Meg persze azt is mikor majd az áruk emberi szintre esik. Addig meg használom elégedetten a jelenlegi telefonom.
-
Integrale
veterán
Hali!
Lehet már tudni, hogy az első generáció megkapja-e a 7.8-at?
harry3: ha jársz esetleg Saturnban akkor meg tudod nézni mind a két készüléket. Én is pont ezek között gondolkodtam, (710 olcsóbb) de számomra borzalmas anyagokból van összerakva, plexi borítja a kijelzőt + az egésznek az összhatása nem üti meg a mércét, amit a WP-vel párhuzamosítok!
Radar minden tekintetben jobb (ami a külsőségeket illeti)
-400Mhz meg pár program
+hangszínszabályzó, HTC HubMindkettőről letettem egyelőre, visszatérek az Optimus 7-hez, szerintem sebességbeli különbségek nem észrevehetőek, Andreno 205-ért fáj a szívem csak, viszont a 16gb és a minőségi ház kárpótol! (engem)
Ezért is a kérdés, hogy lesz-e rá 7.8
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Engem lassan kezd érdekelni, hol is van az a lehetőség a kontaktok exportjára a SIM kártyára.
-
dave74
tag
Sziasztok!
Most települ a 7.10.8773.98 a T-s Lumia 710-re!
Fél órája OSX-en nem lehetett látni, mert valami hibaüzenetet dobott, hogy nem tudja lekérni a verziót a MS-től. Win7-en simán ment.[ Szerkesztve ]
-
Nielsen was right–only 330,000 Nokia Lumia’s shipped to North America in the last 4 months
Microsoft should focus their efforts on where their customers are, rather that continuing to struggle against strongly embedded competitors in the region. - hogy ezzel mennyire egyet tudok érteni
-
Don't Panic
senior tag
válasz
z0d1AK #21570 üzenetére
én is tartottam a l800 astól olvasván a topokiját szerencsém volt a kisség lötyögő kameragombot leszámítva mentes a telóm az ismert betegségeitől
nekem az aksi kibir közel 2 napot és azért használom rendesen a telót beszélgetés FB wi-fi kis 3g ha kell E-mail stb... zene kis játék.
UI: a Frissítéstől csak gyorsabb lett a rendszer -
z0d1AK
nagyúr
válasz
harry3 #21568 üzenetére
Útközben ezen netezek, nem szokott gond lenni vele, napsütéses időben jobb volna a nagyobb fényerő, bár ha megtakarítom a kijelzőt, akkor nincs gáz és látszik rendesen. A pixelek csak annyira látszanak, mint a Lumia 710-en, lévén a felbontás ugyan az, a méret is közel stimmel.
Az akksitól én is féltem mikor megvettem, bár eddig még nem volt semmi problémám, remélem később sem kell ettől tartanom.
-
harry3
őstag
válasz
Dunbar #21563 üzenetére
Én is a Radart választanám, de a kijelzője nem annyira szép, mint a Lumia 710-é.
Kicsit félek, hogy mi van ha elromlik az aksija. De van előlapi kamera, illetve a fém ház szép.z0d1AK: A szöveg olvasható a böngészőben? mikor néztem a kijelzőt, kicsit látszódtak a pixelek, egyébként milyen a kijelzője?
crey: Kérdés, hogy megéri-e Nokiát venni, jogos-e a felkapottsága?
[ Szerkesztve ]
-
Kizárólag Nokiát ajánlok megvételre, ismerve a jelenlegi WP7 készülék politikát.
-
neooen
aktív tag
Ha Lumia 800-ast veszel, akkor a 3 napos cseregarancia alatt jól vizsgáld át, mert vannak/lehetnek azért nyűgjei.
-
Dunbar
senior tag
válasz
Воланд #21560 üzenetére
Lumia 800 átlagára 65k, az valószínűleg nem fér bele. Ha kell a nagy tárhely és a fémház, akkor Optimus 7, ez a legolcsóbb, és van ~14GB-od, ha kell a SAMOLED, fémház és jó fotók, akkor Omnia 7, ha Nokia navigációja és saját alkalmazásai és plusz gyorsaság kell, akkor 710. A HD7-et nem ajánlanám, mert kopik a fém kerete, és nagyon fakó a kijelzője. De a Trophy, Mozart nem rossz választás, szerintem mindegyik megbízható.
harry3: Én Radart. Nokia számomra értelmes appjai a drive és a transport megoldhatóak rá, kinézetre pedig elveri a 710-et. Nem vagyok oda a htc szappantartó formáért sem, a 710 viszont szerintem még kevésbé szép.
z0d1AK: Mármint a fizikai gombokat nem szereted, vagy ami a 710-en van?
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Melyik telefont választanátok HTC Radar vagy Lumia 710?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Sajnos munkahelyvesztés miatt holnap meg kell válnom céges WP7 telefonomtól.
Két kérdésem volna, amiből az egyiket biztosan sokan kérdezték már, de nem találtam elég gyors és hatékony választ a neten.
- Hogy tudom a kontaktokat lementeni a PC-re a telefonról?
- Milyen WP7 telefont ajánlotok használtan, 40-50K környékén, ami kellően megbízható?Eddig HTC Trophym volt, imádtam, kár érte.
-
catroot
veterán
-
tailor
őstag
-
-
negyven2
veterán
válasz
balcsida #21546 üzenetére
De akkor is mi értelme lenne a WiFi megosztásának? Mondjuk talán ha, valaki 30 méterenként letesz egy WiFi megosztásra képes készüléket, akkor elméleteben akár Belső-Mongólia-ban is használhatja az otthoni internetjét.
Igaz kicsit költséges de talán müködik.
Esetleg ha az USB kapcsoltan kapott nettet osztja valaki szét akkor van még értelme.
-
tdd587
őstag
Nekem az előző frissítésnél egyszer csak szólt, hogy szíveskedjek zune-ra kapcsolódni. Na akkor végre először és utoljára megnéztem, mi ez a zune...
Az időkép cuccával mi a baj? Baromi gyors és informatív, minden nap használom. Igaz csak fix képeket tölt le és pl. a felhőkép most nem frissül, de minden más nagyon cool. Kb. annyit fejlesztenék rá, hogy lehessen nagyítani a térképeken.
Láttam az androidos hivatalos appot és baromira nem tetszett, mert lassú. Nem játszani akarok vele és nyomogatni a menüket, hanem látni akarom, hogy mennyi időm van még a zivatar előtt...
-
Zoli1222
őstag
A tethering, csak mobil nettel működik?
-
Don't Panic
senior tag
(8773) Telenoros- független 800 asom frissült
-
neooen
aktív tag
válasz
Oppenheimer #21538 üzenetére
Mondjuk én sem
. Napi egyszer rádugom a gépre, aztán ennyi. Inkább úgy fogalmazok, hogy ennél a rendszernél már sokkal jobban várom ezt, nem úgy mint anno a Symbiannál és nem dob fel a dolog, hogy hónapokat kelljen várnom. Főleg, hogy tudja az ember mit is javít majd. Lumia 800-asra is kijött egy frissítés kb 3 hónapja (12072), aztán még mindig se híre se hamva...
-
neooen
aktív tag
Nevessetek ki, de nekem az egyik legnagyobb vonzereje a WP8-nak az az "OTA"
. Ez a szenvedés ami állandóan megy ezekkel a frissítésekkel...
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Oppenheimer #21533 üzenetére
Azért van pár különbség ami alapján belehet azonosítani.. (led vaku helye, kijelző alatt ott a 3 gomb a Lumián, N9-en van előlapi kamera ami feltűnő, jah és az N9-en a Nokia felirat elől világosabb
)
Ettől függetlenül lehet, hogy valamelyik n9 volt..
Többet adott volna el? Erről nem hallottam.. (de számomra nehezen is hihető)Ettől függetlenül jó kis telefon azaz N9.. (van a családban, így ki tudtam próbálni) Kár, hogy kihátrált a meego/memo mögül a Nokia.. Lett volna alternatívája a wp-nek házon belül.. (csak gondolom így költség hatékonyabb)
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Plazmacucci #21525 üzenetére
Én egyre többet látok. Láttam már 800-ast feketét többet is, 2 db ciánt, sőt még 1 magentát is..
710-sel is többször futottam már össze és volt már szerencsém egy fekete 900-ashoz is. Szóval azért megyegetnek az eladások.
Viszont más gyártó wp-s készülékével még nem láttam senkit. Igaz azokat csak akkor ismerném meg, ha a kijelzőn látnám a csempéket, vagy a win gombot. (az L800 azért felismerhetőbb hátulról, vagy felülről, főleg ciánban és magentában
)
-
csab2
veterán
Az előző frissítés után egyből jelezte, hogy van frissítés. Automatikusan nyomja is fel. Ezt írták itt többen is, hogy több frissítés is van. Na de nekem most másodjára is azt írja, hogy a 8773.98-at tesz fel???!!!
-
legiaap
félisten
Na lassan de frissül a Radar.
-
csab2
veterán
Na végre én is táncleckét vehetek a telefonommal!
Azért azt szánalmasnak tartom, hogy a telefon egészen addig kussolt, hogy van frissítés amíg a Zune nem jelezte. Akkor persze a telefon is közölte nagy kegyesen, hogy van elérhető frissítés. Ennek így mi értelme? Egy nagy sz@r ez így! -
-
-
Dzsosy
senior tag
válasz
negyven2 #21520 üzenetére
Azt írja, hogy ez csak egy "kísérleti adás" és hogy " a visszajelzések, tapasztalatok és egyeztetések után hamarosan elkészül a valódi alkalmazás". Bár nem tudom mióta van fent ez a szöveg.
Én a szifonosat láttam, és semmivel nem tudott többet, mint az m.idokep.hu.. sőt ott az appban a radarkép még csak nem is volt animált (de ha jól tudod droidon ezt már megoldották)..(#21523) legiaap: Ez szerintem nem is fog még sokáig változni, mert nekik még ott van a bada, illetve valamikor még jön majd a tizen is. Ettől függetlenül a samsung nélkül is boldogulhat a rendszer. Nem hiszem, hogy az ő nagyobb ráfekvésük lenne a kulcs.. Főleg, hogy azért kidobálják ők is a maguk kis telefonjait wp-re..
-
Maateeo
aktív tag
Felhívtam ma a placcot ahol a telefonom vettem, és meglepödve hallottam a panaszom ismertetése közben, hogy az ügyfélszolgálatos srácnak is WP-je van. Csak-csak terjed.
-
válasz
Oppenheimer #21518 üzenetére
kerítenének egy designert, nem lenne ezzel semmi baj. Én használom, radarképet, felhőképet szoktam nézni rajta.
-
neooen
aktív tag
Eszméletlen, hogy hogy el tudott terjedni egy időjárással foglalkozó oldal alkalmazása, ami ráadásul nem is valami hű de jó, egyelőre. Szóval csak most látom, hogy az idokep.hu-nak 378 értékelése van, szemben a FaceBook 256-jával. Ami annyira nem kellene, hogy meglepjen a több mint 300 ezer "like"-jával, de mégis, brutál.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #21508 üzenetére
SOHA!
Inkább örökre pre-NoDo-val tolom.
Megpróbálom cab senderrel. Az előző frissítést is úgy tettem fel.
-
Lall
veterán
Komoly kis harcom van a frissítéssel (Dell Venu Pro). Zune jelezte, hogy megjött a 7.10.8773.98 frissítés. Mondom, csináld. Kidobott hibakóddal (80180048), megnéztem mi az. Akksi ki-be dolgot javasolja. Elindítom megint, frissítés ugyan az a hibakód. Tolok egy HR-t amúgy is tolni akartam. Rádugom, nincs elérhető frissítés.
Akksi ki-be. Rátolom újra van frissítés 7.10.8112.7 !!!??? (ez mi a lószar?), mind1 frissitsd. Rányomom, ugyan az a hibakód. Úgy érzem elakdadtam és a telefon is velem együtt.
-
Sequoyah
tag
Nekem a független HTC Mozart frissült tegnap. Változást nem látok.
Kicsit gyorsabb, de nem tudom h a rendszer gyorsabb, vagy csak az "újratelepítés" tisztította ki kicsit... -
Nescafé
őstag
T-mobilos Lumia 800 frissitve
-
Csigger
őstag
T-s Nokia Lumia 800, reggel frissítettem!
VÉGRE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Linux kezdőknek
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...