Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Milyen egeret válasszak?
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Emberek, a Zune sosem mutat borítót. Előadóképet - és ezt is akkor, ha TELEFON is megtalálj az előadót a telefonon indítható Zune-on, online. Legalább is én így tapasztaltam:
(#18899) htibike
Az almás cégnek van, már jól működő oprendszere, és nem mellékesen masszív felhasználó bázisa, nem a túlélésért küzdenek a mobilpiacon. Ugye ez nem kérdés?[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Tegyük hozzá, hogy ha olyan kedve van, mert hiába van fent Sabaton vagy Fear Factory vagy Aurora vagy bármi más...ez baszik nálam bármit is csinálni...
Pedig a zune talál hozzájuk borítót...mondjuk alig van zeném amihez kéne keresni, de ugye ez kevéske, hogy nekem rendezettek a zenéim...
Korn esetén volt egy dbig livetileom...de csak mert leszedtem egy albumot tőlük...
[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
válasz
polonic #18894 üzenetére
albumborítókat mutatnia kéne lejátszás közben, amennyiben van az illető zeneszámhoz.
a live tile-on meg a legutóbb hallgatott olyan együttes képe figyel, akihez tartozik háttérkép a zune-on. tehát ha hallgatsz egy linkin parkot, akkor ugye az lesz a tile-on, aztán hallgatsz egy kis leandert, ami nincs zune-on, úgyhogy marad a tile linkin park, és csak mondjuk a green day-nél változik, mert azt ismeri. az "üres" tile csak alapállapot, vagy error.
de szép kis példát írtam -
neooen
aktív tag
válasz
gzbotii #18858 üzenetére
Valószínűleg jól írta Woland_y2k, pont most futottam bele én is ebbe a 300 megás korlátba, de a szokásos volt a megoldás, Internet Explorer használata
. Így már felment az 1 gigás file-om, vagy legalábbis folyamatban van, szóval gondolom menne a 2 is
. Ez milyen már, hogy másik böngészővel van feltöltési korlát
?!
-
polonic
félisten
A saját zenéim albumborítóit nem mutatja lejátszás alatt?
Meg egy együttes zenéjébe belehallgatam zune-on. És a képük azóta a live tile-on ott figyel.
Ez így rendben van?
-
Blyan
félisten
válasz
mandin #18892 üzenetére
Én régi wp tulajként nem venném zokon, hogy 2010-es HTC-m nem kap WP8at, de egy féléves Omnia w, lumia akármi tulaj bár eléggé teheti.
És én is azért ülök, pedig ócsón válthatnék 2. generációra, de nem lépem meg, mert nem tudom mi lesz vele a jövőben.És ha már korábban a bibiknél tartottunk, itt van egy újabb: Nulla kommunikáció folyik, hogy mi lesz, mi várható, stb. Fél éve startoltak el az újabb WP telefonok, a Lumiak is. De érdemi infó arról, hogy ez most csak egy drága játékszer lesz-e idén karácsonyra, vagy tovább frissített eszköz - no erről mélyen hallgatnak.
És ez sem éppen az elterjedést segíti elő.[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz
neooen #18890 üzenetére
Az MS vélhetően leszarja a régieket ha lesz elég új vásárló, ez igaz, de mi onnan indultunk (Te is), hogy mi veszünk-e majd újat. Plusz tegyük fel, hogy megveszem holnap a szép vadonatúj Lumia 900-amat (ejj, de szép is lenne
), és 3 hónap múlva meg cseszhetem, mert az eddig hiányolt szolgáltatásokat amiket különösebb akadály nélkül megkaphatna a készülékem, valamilyen mondvacsinált oknál fogva nem teszi elérhetővé a MS? Melyik az az idióta cég, aki (mondjuk) 3 hónapos életciklusra kiad egy drága pénzért kifejlesztett telefont? Mert lássuk be, ha kijön a WP8, és nem lesz frissíthető a jelenlegi kínálat semelyik tagja, akkor senki nem fogja a "régit" venni, akkor se, ha csak 3 hónapja van piacon... És akkor nem felhasználói, hanem gyártói szemszögből néztük a dolgot, így érthető a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
válasz
Alexios #18887 üzenetére
Ez nagyon igaz
.
(#18886) htibike: Én pont ezt írogatom, hogy ez szerintem egyáltalán nem olyan baki, mint amilyennek itt néhányan beállítjátok. Majd tömeges bojkott lesz az überfasza WP8 ellen, mert nem tudtunk rá frissíteni?! Ugyan már. Akik már használják a rendszert, azok így jártak, akik pedig most szállnak be a bizniszbe, azokat pont nem érdekli/nem tudnak erről a frissítés mizériáról. Az MS-nek az a lényeg, hogy legyenek új belépők és ezzel a nem túl kedves lépésükkel (amiről még semmit sem tudni) ezt nem veszélyeztetik.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
mandin #18886 üzenetére
Ha erre alapoznánk, akkor azt kellene látnunk, hogy MS nem bakizott még ekkorát.
Ez pedig nem így van.Másrészt, szvsz már az is baki, hogy ilyen lemaradással, ilyen későn, akkora lyukakkal - és a felhasználói igények figyelembe vétele nélkül - indították útjára a WP7-et 2010-ben. És ahhoz képest mennyi minden nem változott meg, vagy még csak fog két évvel későbbre (napjainkra).
Hát.. bőven benne van a pakliban, hogy bakizni fognak.
Nem mondom, hogy így lesz, azt, hogy elképzelhető. Elég komoly változásokat kell hoznia az Apollonak, hogy előrébb léphessenek, ne csak kullogjanak.[ Szerkesztve ]
-
mandin
senior tag
-
neooen
aktív tag
Írom ezt nulla tapasztalattal a két nagyot illetően, pusztán az alapján, amit a fórumok olvasásával összeszedtem. Egy nagyon szép piaci rést próbál meg betömni a WP, ezért nehezen hiszem el, hogy a nagy többség innen (akik viszonylag céltudatosan jöttek ebbe a "piaci résbe"), amikor majd újra a boltba kerül, hogy telefont vásároljon "a" kiad x-szer annyi pénzt egy iPhone-ra, "b" vesz egy Androidot, annak minden nyűgjével (amit ti biztosan jobban ismertek). A "c" variációban pedig ott díszeleg valami szép kis WP8-as telefon és nektek majd beugrik, hogy milyen mizéria volt a frissítésekkel...?! Lehet, nem mondom, hogy nem, mert én még valóban friss hús vagyok, engem még nagyon elvarázsol a cucc, de a nagy többség (és ez a fontos), szerintem pont le fogja szarni ezt az egész nem tudott frissíteni dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
neooen #18880 üzenetére
Ezért írtam, hogy látszik nem vagy régi WP tulaj.
A többségünk bő egy éve használja már, és a megannyi újdonság számunkra már nem az.
És várjuk a sok olyat, ami talán valami előremutatóbb a mostaninál.(#18881) Polllen
Ez így van.
Amúgy az igényeimet perpilanat kielégíti, de az igényekkel az a baj, hogy azok nőnek bizony.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Arra egyébként soha sem szabad alapozni, hogy mi lesz egy platformmal... Azt kell nézni, hogy a jelenlegi igényeid kiszolgálja vagy sem.
neooenHosszabb idő után talán már elnéző lennék. Ez nem must have csak nice to have. Van alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
válasz
btudos #18878 üzenetére
Ezt nem szó szerint értettem és nem úgy, hogy azonnal lecserélném, mert én sem tehetem meg... De nem is ez a kérdés. Hanem az, hogy ha nem lehetne WP8-ra frissíteni, de egy elég korrekt kis rendszer lenne, sok újdonsággal blablabla, akkor majd a következő telefonod vásárlásakor, azért nem vennél WP8-as telefont, mert annak idején megszívtad/tuk, na ne már
?!
-
Blyan
félisten
válasz
neooen #18877 üzenetére
Látszik nem vagy régi wp7-es.
Mi imádjuk a rendszert, de nagyon sok bibi van vele - hol a gyártók miatt, hol a WP korlátai miatt, hol a fejlesztők miatt, hol egyszerűen csak MS baromságai miatt.
Ez így összeadva eléggé nyomja a serpenyő egyik részét, szóval annak a pofás WP8-nak meg kell küzdenie a bent maradásért.Ennyi az egész.
-
-
neooen
aktív tag
Pont ezt akartam írni. Sokszor volt róla szó, hogy ha nem lehet majd frissítenünk WP8-ra, akkor mennyire tökön szúrja magát a Microsoft, mert sokan elfordulnak a rendszertől. Ez szerintem baromság. Ha ez történne, káromkodnék egy jó nagyot és feltéve, hogy tényleg előrelépés a cucc, vennék egy fa*za WP8-as telefont. Vagy tegye már itt fel a kezét az, aki egy elég pofás WP8 láttán, dacból átmenne a Droidhoz vagy az iOS-hoz
.
szerk.:
Mióta írom, már jött 2 reagálás..., akkor lehet, hogy én az a szopatható féle vagyok, mert én tuti nem váltanék.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Egyszerűen, ha a gyártó elszarja a vásárlók bizalmát, onnantól kezdve lehet akármilyen csilivili hiper-szuper überállat, akkor sem biztos hogy belemegy a megszopatott user. Ez nem dac, ez egyszerűen a bizalomról szól, és a vásárlókról, hiszen ebből él a cég.
(#18877) neooen : Már megint ez a dac.
Nem tanultam közgazdaságtant, de azt tudom, hogy egy multinak aki a vásárlókból él, alapoznia kellene a vásárlók bizalmára. És igen, ha ezt megteszik, akkor nem fog vissza tartani semmi, hogy másik rendszert használjak majd, persze ezen a téren az Android sem garancia, de éljen a konkurencia.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Na ez (IDC) vagy optimista, vagy lefizetett előrejelzés, vagy tudnak valamit ?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Skydrive-ra a maximum fajlmerete 300 mb amit fel lehet rakni. Nem 2GB volt?
-
blex
senior tag
válasz
tomcsi83 #18854 üzenetére
erre mondjuk mi azt a fórumon, hogy samsung
egyébként ez nyilván egyedi hiba. legalábbis minden 100. készülékbenpolonic: én 50 megára emlékszem valahonnan, de nem 100%
neooen: valahova biztos fölteszi, de én sem találtam még meg. amik meg be vannak állítva emberekhez, vagy háttérképnek, azokat ugye külön elmenti (legalábbis az eredeti törlésekor) és ja, csak ha változtatod, akkor tűnik el.
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
A telefonon egy névjegyhez beállított képet felteszi valahová a hotmail-re, mert a névjegytárban nem találom?! Illetve egy már beállított képet lehet-e törölni a telefonról, vagy csak módosítani?!
-
tomcsi83
csendes tag
Sziasztok,
tegnap írtam, hogy megérkezett a Omnia W és volt egy kis gond az indulással. Na ez addig fajult, hogy reggel kb 10 óra töltés után sem óhajtott bekapcsolni. Munkahelyen rámértem akksira, ami szerint az fullra van töltve. Hívtam szervizt, ahol sűrű bocsánatkérés és döbbenet közepette visszaküldtek a boltba. Ott is hasonlóban részesültem, majd jegyzőkönyv felvétel után rendeltek is nekem egy újat, amit még a héten átvehetek.
Azt már helyszínen kipróbálom, sajnos erre tegnap nem volt időm, gyorsan fizettem és go. Remélem csak egy rosszat sikerült kifognom, ami valahogy átcsusszant a végellenőrzésen Samsungéknál, nem pedig típushibáról van szó.
Remélem hétvégén már tényleges élménybeszámolót írhatok.
-
válasz
legiaap #18847 üzenetére
pontosa, azt buktad sajna. Esetleg a másik telóról oszd meg a netet és kapcsolódj arra, úgy már fog menni
visszatérve az előzőre még: az hogy a wp7 progik futnak majd a wp8on, az egy dolog (jó dolog a wp8nak), de fordítva továbbra is kérdéses. Mindenesetre fölösleges találgatni, cirka két hét múlva többet fogunk tudni
-
legiaap
félisten
Más téma. Elment netem és ezért kénytelen vagyok mobilnetezni a telómról. Azt ma az egyik játékomra frissítés érkezett. Mondom frissítek, erre a szemembe nyomta, hogy használjak wifit, mert ez túl nagy a mobilnetemhez...1 gigás netem van...na ne má.
Ilyenkor mi a helyzet? Nem fogom tudni frissíteni? -
Droid_
tag
-
mrhitoshi
veterán
válasz
legiaap #18841 üzenetére
Főleg úgy, hogy a Nokiának nem sok esélye van a túlélésre, és ha az eddigi Lumia sorozatra nem jelenne meg valamilyen emberi változat, akkor megy a süllyesztőbe a Nokia, és így legnagyobb partnerét veszítené el az MS.
Nagyon penge élen táncol most a Microsoft.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Bírom mikor mennek a találgatások, hogy mi lesz, hogy lesz. Látom sokan már temetik a WP7-et, de azért én még nem tenném. Miért ne lehetne majd frissíteni wp7-re és miért ne működnének a wp7-es appok wp8-on?
Ha ez így lenne, akkor megáshatná a sírját a Microsoft, de nem hinném, hogy abban a helyzetben van, hogy ezt megtehesse, másrészt meg most kezd csak igazán beindulni a szekér azt most ugranának ki...na ne már. -
Alexios
veterán
Nem feltétlenül. Mondjuk eddig semmit nem tudni a wp8 sdk-ról, de azért feltehetően arra már .net4.5-ben is lehet fejleszteni(talán silverlight 5-ben), azt meg ha nem kapja meg a wp7, akkor már nem fog menni. Xna meg szintén lehet menni fog(bár ez elég erős találgatás), win8 sem támogatja(azaz futnak, csak nemkerülhet be a marketplace-re mint tablet app)
mukibuci: attól, hogy lehet natív kódban is írni, nem jelenti azt, hogy muszáj is. Ez olyan, hogy nem muszáj pc-re sem c++ban fejleszteni, winrt-ben is ott a c#, vagy wpf-ben, stb..
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
Két problémám lenne, az egyik a ReInstaller progival: [link]
Wi-Fi-vel és mobilnettel is ezt írja ki.A másik pedig, ha belépek a Wi-Fi-hez ezt a hibaüzenetet dobja fel: [link] Net így is van, de minden egyes ki és belépésnél kiírja ezt.
Ötletek?
A telefonon egy névjegyhez beállított képet felteszi valahová a hotmail-re, mert a névjegytárban nem találom?! Illetve egy már beállított képet lehet-e törölni a telefonról, vagy csak módosítani?!
-
Polllen
nagyúr
válasz
amduser #18817 üzenetére
Érdekes ár valljuk meg. A HW megéri, az sw a konkurenciához képest nem.
mukibuciA pletyka szerint a funkcionalitás ugyanaz lesz, ha ezt tudják tartani, valóban mindegy lenne, minek hívod a rendszert. Persze az apollo utáni frissítésről nyilván már álmodni sem érdemes ezeken a telefonokon és az ördög mindig a részletekben lakozik. Ha a funkcionalitás csak részben lesz ugyanaz, máris bukta party van.
[ Szerkesztve ]
-
szerintem semmi értelme a market bővülését a másik kettőhöz mérni, más idők járnak már. A könyveket is gyorsabban másolják most, mint anno a szerzetesek
Ha a natív kód megjelenik, akkor szted amit abban megírnak wp8ra, ki fogja a SLben is megírni wp7re? Főleg, hogy minek, amikor alig van részesedése - a wp8nak meg lesz (
)
--> a legtisztább továbbra is az lenne, ha mindenki megkapná a wp8at és ezzel elejét vennék ennek a problémának
-
Blyan
félisten
válasz
mukibuci #18834 üzenetére
Hogy hogy alig vagy nyögvenyelősen?
2 hónappal volt lassabb a fejlődési ütem, mint a iOS és 5 hónappal gyorsabb, mint a Android hasonló korában.
És mint mondtam, ha SL és XNA alatt lehet írni WP8-ra, akkor az menne WP7-tel is - kérdés,hogy a HW bírja-e.
Persze, aláírom, vannak alkalmazások, amelyek erősen hagynak kívánnivalót maguk után. De ha natív kód támogatás megjelenik, ezeknek véget lehet vetni - talán.
[ Szerkesztve ]
-
-
Droid_
tag
Van a telókon google címtár és naptár szinkronizáció?
-
amduser
tag
Hehe Nokia Lumia 900
-
btudos
nagyúr
-
Integrale
veterán
Sziasztok!
Hogy tudok vásárolni marketről? usa régiós az WLID, de nincs nemzetközi bankszámlaszámom! Ilyenkor mi a teendő?
-
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lumia 710-em full unlock-olt és szeretnék .xap fájlokat rá juttatni. Erre van lehetőség?
-
tomcsi83
csendes tag
Hi,
ma megjött az Omnia W, nagyon baba külsőre, szal eddig begyere.
Rendszerből még sokat nem láttam, mert még nem sikerült bekapcsolnom, gondolom akksi totál nulla. Lassan 1 órája töltőn van. Remélem minél előbb magához tér.
Tapasztalatok később.Köszi még egyszer a segítséget!
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!