Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• legiaap

félisten

válasz rambolo #777 üzenetére

És ha te nem mész másik topikba akkor az azt jelenti hogy maradjak a seggemen és csak apple topikokba járjak? Hol van erre a szabály? Ha megmutatd akkor lelépek. ;)
    A másik meg mi az hogy térítek. Egy véleményt írtam le, amit nem tílt az oldal és ez már térítés? Utána írtam azt vesz amit akar. Max. drága tanuló pénz lesz neki.
    A másik, hogy 3 éve is ezt csináltam...nem is vagy tag 3 éve. Honnan tudod? Figyeltetsz vagy mi?
    Nem használtam a rendszert...és miért kell? Elég sok friss videó van fent a neten amik elég jól bemutatják a jó és a rossz oldalát is a rendszernek illetve a telefonnak is. Olvasom a wp híreket, fórumokat, wpcentral, wmpoweruser...tudom mit beszélek.
    Amúgy meg egy szót sem említettem a renszer bajairól meg a telefon minőségéről, (pedig lehetne mit) pont hogy ne legyen feszkó.
    Egyébként ha nem tetszik a véleményem tök egyszerű a megoldás: görgess tovább
    :))

Új hozzászólás Aktív témák