- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Na emberek ma voltam bent a miskolci Media Markt-ban ahol volt kirakva egy fekete 950 és volt ott egy MS-os srác akinél pedig volt egy fehér XL. Mondom nézzük mennyire cseszte el a MS ezeket a telefonokat, mert ugye kevés pozitív visszajelzés van.
Első ránézésre gyönyörű volt mind a 2 teló, talán a sima 950-nek jobban tetszett a kamera kialakítása, de tényleg nagyon szépek. Körülöttem voltak néhányan és csak hallottam, ahogyan mások is elismerően szóltak a dizájnról. Volt aki messziről bámulta és megjegyezte milyen királyul néz ki (a sima 950-et dicsérték a másikat épp nyomkodtam)Kivettem melléjük a 930-at és igazából egyáltalán nem tűnt gagyibbnak egyik sem, sőt semmi szégyenkezni valójuk nem volt.
Csak az XL volt bekapcsolva így arra kicsit nagyobb figyelmet szenteltem. Rögtön jött a tapi, hogy mennyire recsegnek. Hát elég erősen megnyomkodtam, figyeltem, de semmi. Nulla ropogás, full masszív volt mindkettő hátlapja és hibátlanul illeszkedett.
A műanyagról annyit, hogy igazán érződik rajta, hogy minőségi. Volt ott egy 640 XL is kirakva, hát az valami borzasztó gagyin festett a 950-ek mellett. Anyagminőségbe lehet már csak beképzeltem, de szerintem érezhetően jobb mint egy 640, 930 szinten van a műanyag része lehet még attól is kellemesebb kicsit a fogása.
A 950Xl kijelzője nagyon szép és nem sokkal volt nagyobb a telefon mint az én 930-am, szép pici kávái vannak ami nagyon tetszett. Szoftveres gombokkal nem volt gondom, sőt nekem jobban bejön mint a jelenlegi megoldás a 930-nál.
A rendszer gyors, nagyon azt nem hasonlítottam össze a 930-cal.
Nos szerintem baromi jó telefon mindkettő, igazán minőségi cucc, én nem is értem az elégedetlenkedőket akik a minőséget fikázzák.... A 950 hátulja jobban bejön mint az XL-é (nekem az picit nőies), viszont a méretben és kijelzőben az XL a nyerő számomra. Remélem lesz lehetőségem benevezni az egyikre mert nagyon megfogtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Windows 10
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest