Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
azért valljuk be őszintén, baromira nem mindegy milyen oprendszert futtat a cpu... ezzel nincs is baj.
a probléma ott kezdődik, hogy jópár fórumozó úgy gondolja, hogy csak az mondhat véleményt a telefonról aki a kasszánál kiperkált érte negyedmisit. vicc.
ma pont aréna médiájában nyomogattam a 950-et egy jó 20percet, de félperc alatt le lehetett szűrni, hogy pl egy 920-hoz hol áll a rangsorban összeszerelés minőségében... (hát nagyon nem ott ahol a típusszámából & árából következne).
azok az oldalgombok nagyon ciki minőségűek, élesek és gusztustalanok.
az XL-eket sajnos elvitték. pedig azt is szívesen végigaláztam volnaszerintem mozo tokkal az XL jó teló lesz olyan február környékén 120ezeré, de amúgy ...
cserébe a MSos csajszi aranyos volt és eléggé képben volt.amúgy az XL akksija tovább bírja realworld, mint a sima950 ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest