- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem én, hogy megy vezeték nélkül, de körülbelül mekkora felhasználásra lehet számítani miracast tv-vel? Kétszer kipróbálod, hogy milyen baró (ha van ilyen tévéd), és vége.
Hiába vezeték nélküli az egér-billentyűzet, kell lennie egy ilyen párosnak mondjuk otthon, egynek az irodában stb. Kb mekkora az esélye annak, hogy ahova mész, van miracast tv megcsinálni egy prezentációt? Én egyetemi előadásokat tartok, a projektorok egy részén már van hdmi, de leginkább csak a jó öreg vga bemenet található meg. Erre nyilván nem fogok miracastolni."lehet használni usb eszközöket a display dock segítségével, vagy egy olcsó, egyszerű Type C átalakítóval" és továbbra is az az érzésem, hogy ezzel nem fog az user szenvedni. Ezért mondom azt, hogy a continuumot egy marketing-feature-nek érzem, sosem fogja az átlag felhasználó használni, de el lehet sütni reklámban, hogy van.
Cserébe megalkottak egy olyan készüléket, amit nincs kedved kézbevenni, mert már akkor elmegy a kedved mindentől, ha hozzáérsz / ránézel. Szerintem ez mind a fizikai, mind a szoftveres megjelenését tekintve egy megbocsáthatatlanul félkész termék, bőven teljes áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hegesztés topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest