- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Én ezt értem nem ezzel van a baj, hanem azzal van a baj, hogy az MS megy a saját feje után, majd csodálkozik, hogy a tesztelők lehúzzák, engem, és sokakat nem érdekel, hogy mióta van így és miért van így leírhatod 6000-szer is. Ha valami logikátlan, akkor nem tesztelő, vagy az hibás, aki ezt felhántorgatja, hanem az MS. Mert szarik a user igényekre.
Ezt nem fikázásnak kell venni, hanem kritikának. Ha többen is észreveszik, és zavarja is őket, akkor senkit nem érdekel, hogy tegnap, vagy 10 éve b... el az MS ugye érted mi a baj?
Az MS egyszerűen hiteltelen, össze vissza ígérget, ha nem tartja be akkor jönnek az olyan magyarázatok, amikkel előállsz. Engem konkrétan nem érdekel miért szar valami, ha az! Lehet ezt magyarázni, meg leírni 20-or, hogy miért így van, de egyelőre én nem látom, hogy ezek az önfejű ötletek miért annyira előremutatóak, valamint a béta szoftvereket miért éles felhasználón kell kipróbálni.
Ok, hogy "ingyen" van a Windows 10 de annyira is használható, mint amennyibe kerül, egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest