Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz Воланд #250 üzenetére

Én ezt értem nem ezzel van a baj, hanem azzal van a baj, hogy az MS megy a saját feje után, majd csodálkozik, hogy a tesztelők lehúzzák, engem, és sokakat nem érdekel, hogy mióta van így és miért van így leírhatod 6000-szer is. Ha valami logikátlan, akkor nem tesztelő, vagy az hibás, aki ezt felhántorgatja, hanem az MS. Mert szarik a user igényekre.

Ezt nem fikázásnak kell venni, hanem kritikának. Ha többen is észreveszik, és zavarja is őket, akkor senkit nem érdekel, hogy tegnap, vagy 10 éve b... el az MS ugye érted mi a baj?

Az MS egyszerűen hiteltelen, össze vissza ígérget, ha nem tartja be akkor jönnek az olyan magyarázatok, amikkel előállsz. Engem konkrétan nem érdekel miért szar valami, ha az! Lehet ezt magyarázni, meg leírni 20-or, hogy miért így van, de egyelőre én nem látom, hogy ezek az önfejű ötletek miért annyira előremutatóak, valamint a béta szoftvereket miért éles felhasználón kell kipróbálni.

Ok, hogy "ingyen" van a Windows 10 de annyira is használható, mint amennyibe kerül, egyelőre.

Új hozzászólás Aktív témák