- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Plazma TV topic
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimbow
csendes tag
Sziasztok!
Életemben először eljutok oda, hogy grafika miatt segítséget kérek
Kicsit hosszú lesz.
Adott egy asztali PC i5 12400 procival, 3060 TI 8 GB videokártyával, , 2x16 giga DDR4 RAM-mal.
Tudom, nem egy mai darab, de jól szolgál, Cyberpunk pl. ray tracing-gel, max grafikán simán élvezhető FPS-eket produkált.
És akkor jön a Stalker 2, nagy fan vagyok, ezért különösen fáj, amit tapasztalok. Max grafikán eldöcög számomra élvezhető módon, 40-50 FPS-sel, viszont a növényzet, a fák, az árnyékok borzasztóan néznek ki. Olyan, mintha valami folyamatosan villódzna, főleg, amikor nem mozdulok. A vízen a tükröződések néha morzsásak, aztán visszaugrik normálisra. A távoli fák lombkoronája olyan mintha feketével átsatírozták volna...furcsán zajos az egész A videókon kb látható, de dobok be screenshot-ot is:
Minden beállítás kombinációt végigpróbáltam, egyedül a DLSS és társai segítenek, de azt meg nem szeretem, mert szellemképes/homályos. A felbontás 1920x1080.
Gondoltam a játék hibája, sokan panaszkodnak rá, és mivel amúgy is bugfest a játék, én kivárok.
És aztán kipróbáltam a Manor Lords-ot, ami hasonlót produkált, csak nyilván más szemszögből, távon. Ez még ugye messze nem kész.
Remélem a képek kb visszaadják, amiről beszélek. Ami közös, hogy mindkét játék UE5 alapú.Belterek, bezoomolt nézetek nagyon szépek mindkét játékban.
Ready or Not egyik kinti mapjén is kicsit ilyenek a fák, az is UE5 alapú.
Most visszagondolva, a Cyberpunknak is volt pár (de nem mind) csúnya textúrája, ami fényes lett volna, de helyette morzsás lett, ott is megoldotta a DLSS, de ott használtam is tovább mert nem holályosított annyit.
Nem tudom, ez alapján bárki tud bármit segíteni, mi lehet az oka, egyáltalán mi ez a jelenség, minek nézzek utána. Vagy nekem vannak túl nagy elvárásaim és ez normális?
Köszönöm & örök hála.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Háború Izraelben
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest